Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
UNUTULMAK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="FaKiR" data-source="post: 59945" data-attributes="member: 10"><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px"><u>Unutulmak </u> </span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Sıragöller</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Haşhaş tarlaları arasından geçeceksin,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Beyaz ve mor haşhaşları havaya savurarak</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Yeni bir afyon bulacaksın kendine.</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">İşte o zaman beni unutma,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Şairini, onun şiir yazan ellerini,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">İçine dizilen sıragölleri,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Kendi kendine konuştuğun seni,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Her şeyi, hiçbir şeyi unutma.</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Zakkumların arasından bir şehre gireceksin,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Aşk şiirleri, tabiat şiirleri, tarih şiirleri düşünerek</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Bir dinamit yapacaksın kendine.</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Korkma, ateşle onu.</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Öldürecek nice balıklar vardır sularında,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Patlamayla dirilecek nice balıklar vardır.</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">İşte o zaman an beni, yaşa beni,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">İşte o zaman unutma beni.</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Hatırlanacak çok hüzünler bulacaksın,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Onların tohumunu havaya savurarak</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Uzun bir yolculuk yaratacaksın kendine,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Her şeyin, hiçbir şeyin yolculuğu.</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">İşte o zaman an beni, yaşa beni,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Kıyılarda bile boğulan seni,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Bir saz kuşu olarak gezinen hayaletini,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Çeliğinden kemik oyan gövdeni.</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">İçinde bir kaçakçı yaşar senin,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Kayıkla dolaşır göllerinde,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">Beynine tabanca ve şiir satar,</span></span></p><p><span style="color: #0027ff"><span style="font-size: 15px">O kaçakçının bakışını sakın unutma.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FaKiR, post: 59945, member: 10"] [color=#0027ff][size=4][u]Unutulmak [/u] Sıragöller Haşhaş tarlaları arasından geçeceksin, Beyaz ve mor haşhaşları havaya savurarak Yeni bir afyon bulacaksın kendine. İşte o zaman beni unutma, Şairini, onun şiir yazan ellerini, İçine dizilen sıragölleri, Kendi kendine konuştuğun seni, Her şeyi, hiçbir şeyi unutma. Zakkumların arasından bir şehre gireceksin, Aşk şiirleri, tabiat şiirleri, tarih şiirleri düşünerek Bir dinamit yapacaksın kendine. Korkma, ateşle onu. Öldürecek nice balıklar vardır sularında, Patlamayla dirilecek nice balıklar vardır. İşte o zaman an beni, yaşa beni, İşte o zaman unutma beni. Hatırlanacak çok hüzünler bulacaksın, Onların tohumunu havaya savurarak Uzun bir yolculuk yaratacaksın kendine, Her şeyin, hiçbir şeyin yolculuğu. İşte o zaman an beni, yaşa beni, Kıyılarda bile boğulan seni, Bir saz kuşu olarak gezinen hayaletini, Çeliğinden kemik oyan gövdeni. İçinde bir kaçakçı yaşar senin, Kayıkla dolaşır göllerinde, Beynine tabanca ve şiir satar, O kaçakçının bakışını sakın unutma.[/size][/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
UNUTULMAK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…