Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ÜSTAD ' larin Kalemlerinden
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SiiRReaL" data-source="post: 37739" data-attributes="member: 1652"><p><strong>Ynt: ÜSTAD ' larin Kalemlerinden</strong></p><p></p><p>Hak kendi nurundan övmüş yaratmış, </p><p></p><p></p><p></p><p>Hak kendi nurundan övmüş yaratmış, </p><p>Padişah eylemiş ilin üstüne.. </p><p>Gördüm cemalini selavat verdim, </p><p>Sokulmuş civalar serin üstüne </p><p></p><p>Vallahi Kur'an'dır senin yüzlerin </p><p>Yasin-i Şeriftir iki gözlerin </p><p>(İnna Fetahna) dır senin sözlerin, </p><p>(Veddullah) inmiştir dilin üstüne </p><p></p><p>Kirpiklerin üstüne benler dizilir </p><p>İkrarından dönen Hakk'tan üzülür </p><p>Ak göğsün üstüne (Tebbet) yazılır </p><p>(Vesşems) ,inmiştir kolun üstüne </p><p></p><p>Seyyid Nesimi'dir şem'in çırsı, </p><p>(Errahman) dır iki kaşın arası, </p><p>Güzel Besmeleyle Elham Süresi </p><p>Elif Lam inmiştir Kaddin üstüne.. </p><p>. </p><p></p><p>Kul Nesimi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SiiRReaL, post: 37739, member: 1652"] [b]Ynt: ÜSTAD ' larin Kalemlerinden[/b] Hak kendi nurundan övmüş yaratmış, Hak kendi nurundan övmüş yaratmış, Padişah eylemiş ilin üstüne.. Gördüm cemalini selavat verdim, Sokulmuş civalar serin üstüne Vallahi Kur'an'dır senin yüzlerin Yasin-i Şeriftir iki gözlerin (İnna Fetahna) dır senin sözlerin, (Veddullah) inmiştir dilin üstüne Kirpiklerin üstüne benler dizilir İkrarından dönen Hakk'tan üzülür Ak göğsün üstüne (Tebbet) yazılır (Vesşems) ,inmiştir kolun üstüne Seyyid Nesimi'dir şem'in çırsı, (Errahman) dır iki kaşın arası, Güzel Besmeleyle Elham Süresi Elif Lam inmiştir Kaddin üstüne.. . Kul Nesimi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ÜSTAD ' larin Kalemlerinden
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…