Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ÜSTAD ' larin Kalemlerinden
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SiiRReaL" data-source="post: 37862" data-attributes="member: 1652"><p><strong>Anadolu Toprağı</strong></p><p></p><p><strong>Anadolu Toprağı </strong> </p><p></p><p></p><p></p><p>Senelerce sana hasret taşıyan </p><p>Bir gönülle kollarına atılsam </p><p>Bende bir gün kucağında yaşayan </p><p>Bahtiyarlar arasına katılsam </p><p></p><p></p><p>Kadir Mevlam, eğer senden uzakta </p><p>Bana takdir eylemişse ölümü </p><p>Rahat etmem bu yabancı toprakta </p><p>Cennette de avutamam gönlümü </p><p></p><p></p><p>En bakımsız, en kuytu bir bucağın </p><p>Bence 'İrem Bağı' gibi güzeldir </p><p>Bir yıkılmış evin, harap ocağın </p><p>Şu heybetli saraylar bedeldir </p><p></p><p></p><p>Yalnız senin tatlı esen havanda </p><p>Kendi milli gururumu sezerim </p><p>Yalnız senin dağında ya ovanda </p><p>Başım gökte alnı açık gezerim </p><p></p><p></p><p>Bir gün olup kucağına ulaşsam </p><p>Gözlerimden döksem sevinç yaşını </p><p>Sancağının gölgesinde dolaşsam </p><p>Öpsem öpsem toprağını, taşını </p><p>. </p><p></p><p>Orhan Seyfi Orhon</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SiiRReaL, post: 37862, member: 1652"] [b]Anadolu Toprağı[/b] [b]Anadolu Toprağı [/b] Senelerce sana hasret taşıyan Bir gönülle kollarına atılsam Bende bir gün kucağında yaşayan Bahtiyarlar arasına katılsam Kadir Mevlam, eğer senden uzakta Bana takdir eylemişse ölümü Rahat etmem bu yabancı toprakta Cennette de avutamam gönlümü En bakımsız, en kuytu bir bucağın Bence 'İrem Bağı' gibi güzeldir Bir yıkılmış evin, harap ocağın Şu heybetli saraylar bedeldir Yalnız senin tatlı esen havanda Kendi milli gururumu sezerim Yalnız senin dağında ya ovanda Başım gökte alnı açık gezerim Bir gün olup kucağına ulaşsam Gözlerimden döksem sevinç yaşını Sancağının gölgesinde dolaşsam Öpsem öpsem toprağını, taşını . Orhan Seyfi Orhon [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ÜSTAD ' larin Kalemlerinden
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…