Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur Talebeleri
*Üstad'la (RA) Rüyada Tanışan Talebeleri *
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="OrhanCAN" data-source="post: 189605" data-attributes="member: 1004338"><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">ABDURRAHMAN CERRAHOĞLU</span></span></strong></span></span></p><p> </p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">Birkaç yıl evvel bir rüya görmüştüm. O rüyamı Midhat Efendi Hazretlerine anlatmıştım. Rüyam şöyleydi: l949 yıllarındaydı. Asker olmuşum. Altı aylığına Kore'ye gönderilmişim. </span></span></span></span></p><p> </p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">Aytı ay harbettikten sonra vatanıma dönerken Kanber Ağa isminde bir zat (bu zatı Midhat Efendi Hazretlerine devam ederken tanıyordum) bana bir kutu kaşık verdi, 'bunu çocuklarına hediye götür' dedi..</span></span></span></span></p><p> </p><p> <span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">"Bu uzun rüyayı Midhat Efendi Hazretleri şöyle tabir buyurdular:</span></span></span></span></p><p> </p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">"Oğlum, <strong><u>Hz. Ali'ye mensub bir zat tarafından büyük fayda göreceksin, buna dikkat et'</u></strong> diye rüyamı yorumlamışlardı. O sırada kore Harbi çıkmamış ve ben Kore neresidir, layıkı ile bilmiyordum. Bir müddet sonra Kore Harbi çıktı. </span></span></span></span></p><p> </p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">Gazetelerde Kore'ye ait resimler çıkmaya başladı. Resimlere bakıyorum, inceliyorum, rüyamda gördüğüm yerler. Hep şaşırıyordum. Artık rüyamın doğru bir rüya olduğuna iyice inandım. 'Acaba Hz. Ali'ye (r.a.) mensub, kim diye zaman zaman düşünüyordum. </span></span></span></span></p><p> </p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">Bu ziyaretimde Üstad Hazretleri, bana dönerek:</span></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">"Kardeşim, Hz. Ali'ye mensup benim'</span></span></strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"> deyince hayret edip donakalmıştım. Nice sonra kendime gelince içimden beni bu zata kavuşturan Cenab-ı Hakk'a şükrettim. </span></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Mevlamız her iki zat-ı muhteremi sonsuz rahmetiyle mustağrak kılsın. Benim şaşkınlığım, Üstad Hazretlerine bu rüyamı anlatmamıştım.</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OrhanCAN, post: 189605, member: 1004338"] [COLOR=black][FONT=Verdana][B][FONT=Arial][SIZE=3]ABDURRAHMAN CERRAHOĞLU[/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/COLOR] [SIZE=3] [/SIZE] [COLOR=black][FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=3]Birkaç yıl evvel bir rüya görmüştüm. O rüyamı Midhat Efendi Hazretlerine anlatmıştım. Rüyam şöyleydi: l949 yıllarındaydı. Asker olmuşum. Altı aylığına Kore'ye gönderilmişim. [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [SIZE=3] [/SIZE] [COLOR=black][FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=3]Aytı ay harbettikten sonra vatanıma dönerken Kanber Ağa isminde bir zat (bu zatı Midhat Efendi Hazretlerine devam ederken tanıyordum) bana bir kutu kaşık verdi, 'bunu çocuklarına hediye götür' dedi..[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE][COLOR=black][FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=3]"Bu uzun rüyayı Midhat Efendi Hazretleri şöyle tabir buyurdular:[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [SIZE=3] [/SIZE] [COLOR=black][FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=3]"Oğlum, [B][U]Hz. Ali'ye mensub bir zat tarafından büyük fayda göreceksin, buna dikkat et'[/U][/B] diye rüyamı yorumlamışlardı. O sırada kore Harbi çıkmamış ve ben Kore neresidir, layıkı ile bilmiyordum. Bir müddet sonra Kore Harbi çıktı. [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [SIZE=3] [/SIZE] [COLOR=black][FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=3]Gazetelerde Kore'ye ait resimler çıkmaya başladı. Resimlere bakıyorum, inceliyorum, rüyamda gördüğüm yerler. Hep şaşırıyordum. Artık rüyamın doğru bir rüya olduğuna iyice inandım. 'Acaba Hz. Ali'ye (r.a.) mensub, kim diye zaman zaman düşünüyordum. [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [SIZE=3] [/SIZE] [COLOR=black][FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=3]Bu ziyaretimde Üstad Hazretleri, bana dönerek:[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][SIZE=3][B][COLOR=black][FONT=Verdana]"Kardeşim, Hz. Ali'ye mensup benim'[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] deyince hayret edip donakalmıştım. Nice sonra kendime gelince içimden beni bu zata kavuşturan Cenab-ı Hakk'a şükrettim. [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=3]Mevlamız her iki zat-ı muhteremi sonsuz rahmetiyle mustağrak kılsın. Benim şaşkınlığım, Üstad Hazretlerine bu rüyamı anlatmamıştım.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur Talebeleri
*Üstad'la (RA) Rüyada Tanışan Talebeleri *
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…