Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
üstteki kişiye dua etme oyunu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="istiðna" data-source="post: 67497" data-attributes="member: 4075"><p>BANA ÖYLE BIR SAGLIK VER KI: </p><p>Düsünebileyim, konusabileyim. </p><p></p><p>BANA ÖYLE BIR ERDEM VER KI:</p><p>Ibadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten</p><p>bugulanmis gözlerle,</p><p>tesekkür edenlere; bir sey yapmadim, animsamiyorum</p><p>diyebileyim.</p><p></p><p>BANA ÖYLE BIR YETENEK VER KI: </p><p>Iyi es, baba, anne, iyi komsu, iyi arkadas, iyi </p><p>vatandas olabileyim.</p><p></p><p>BANA ÖYLE BIR UMUT VER KI:</p><p>Bugüne kadar yapmis oldugum hatalar için karamsarliga</p><p>düsmeyeyim,</p><p>Her seyden aklanmis olarak yasama yeniden baslamak </p><p>üzere</p><p>bagislanabilecegimi bileyim. </p><p></p><p>BANA ÖYLE BIR ANLAYIS VER KI:</p><p>düsünebildigim, yargilayabildigim, inandigim,</p><p>kahroldugum, varoldugum</p><p>su anda bu sözleri söyleyebildigim için</p><p>sükredebileyim.</p><p></p><p>BANA ÖYLE BIR TALIH VER KI:</p><p>Yillar sonra beni hatirlayanlar 'herkese iyilik eden, </p><p>tüm insanlari</p><p>seven,</p><p>o düzeyde de sevilen bir kisiydi ' diye konussunlar ve</p><p>ben de huzur</p><p>içinde olabileyim.</p><p></p><p>BANA ÖYLE BIR IRADE VER KI: </p><p>Bir gün yenilip, içimdeki seytanin kurallarina dogru</p><p>yönelirsem; </p><p>bu bir düsünce ise düsüncemi, bu bir adim ise ayagimi,</p><p>bu bir uzanma</p><p>ise elimi durdurabileyim.</p><p></p><p>BANA ÖYLE BIR SABIR VER KI:</p><p>Sükûneti bulayim, durabileyim, düsünebileyim. </p><p>(Amin)</p><p>ALLAHIM BU İSTEDİLERİMİ BUTUN EHL-İ İMANA DA VER </p><p>AMMİİNNN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="istiðna, post: 67497, member: 4075"] BANA ÖYLE BIR SAGLIK VER KI: Düsünebileyim, konusabileyim. BANA ÖYLE BIR ERDEM VER KI: Ibadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten bugulanmis gözlerle, tesekkür edenlere; bir sey yapmadim, animsamiyorum diyebileyim. BANA ÖYLE BIR YETENEK VER KI: Iyi es, baba, anne, iyi komsu, iyi arkadas, iyi vatandas olabileyim. BANA ÖYLE BIR UMUT VER KI: Bugüne kadar yapmis oldugum hatalar için karamsarliga düsmeyeyim, Her seyden aklanmis olarak yasama yeniden baslamak üzere bagislanabilecegimi bileyim. BANA ÖYLE BIR ANLAYIS VER KI: düsünebildigim, yargilayabildigim, inandigim, kahroldugum, varoldugum su anda bu sözleri söyleyebildigim için sükredebileyim. BANA ÖYLE BIR TALIH VER KI: Yillar sonra beni hatirlayanlar 'herkese iyilik eden, tüm insanlari seven, o düzeyde de sevilen bir kisiydi ' diye konussunlar ve ben de huzur içinde olabileyim. BANA ÖYLE BIR IRADE VER KI: Bir gün yenilip, içimdeki seytanin kurallarina dogru yönelirsem; bu bir düsünce ise düsüncemi, bu bir adim ise ayagimi, bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim. BANA ÖYLE BIR SABIR VER KI: Sükûneti bulayim, durabileyim, düsünebileyim. (Amin) ALLAHIM BU İSTEDİLERİMİ BUTUN EHL-İ İMANA DA VER AMMİİNNN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
üstteki kişiye dua etme oyunu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…