Normal
Cevap: Dua oyunuBugün hüzün tasiyorsa gözlerimiz, bugün kaniyorsa yaralarimiz, bükükse halen boynumuz, biliyoruz ki senden geldi, narinada nurunada kucak aciyor ,riza gösteriyoruz.Rabbim dua eden yok mu duasına icabet edeyim diyorsun buna dayanarak bundan güç alarak sadece burda kazandığım kardeşimiz için ellerimi sana açtım onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtar işlerinde yardımcısı ol içine ferahlık ver... biz seni hakkıyla sena edemedik sen kendini sena ettiğin gibi yücesin dualarımıza icabet edeceğini biliyor ve buna bütün gönlümle inanıyorum bu aciz ve günahkar kulunun huzuruna çıkıp sana dua etmekten başka çaresi mi var ??Rabbim yüreklerimizi duasız bırakma... amin...
Cevap: Dua oyunu
Bugün hüzün tasiyorsa gözlerimiz, bugün kaniyorsa yaralarimiz, bükükse halen boynumuz, biliyoruz ki senden geldi, narinada nurunada kucak aciyor ,riza gösteriyoruz.
Rabbim dua eden yok mu duasına icabet edeyim diyorsun buna dayanarak bundan güç alarak sadece burda kazandığım kardeşimiz için ellerimi sana açtım onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtar işlerinde yardımcısı ol içine ferahlık ver... biz seni hakkıyla sena edemedik sen kendini sena ettiğin gibi yücesin dualarımıza icabet edeceğini biliyor ve buna bütün gönlümle inanıyorum bu aciz ve günahkar kulunun huzuruna çıkıp sana dua etmekten başka çaresi mi var ??
Rabbim yüreklerimizi duasız bırakma...
amin...