Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
uyanmak//yada uyanmamak..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mevt" data-source="post: 100748" data-attributes="member: 3388"><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>masallar anlatıyorum minik yüreklere..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>oturmuşlar dizimin dibine meraklı gözlerle bakıyorlar gözlerime..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>bahçedeyiz..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>ilkbahar havası..güneş pırıl pırıl..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>ve masal bitti..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>uyandım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>meğer rüyaymış.</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>******moralim bozuldu oysa ne güzel bir rüyaydı..*********</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>şimdi bir deniz kenarındayım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>baloncu geçiyor yanımdan..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>kırmızı,mavi,yeşil,turuncu..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>rengarenk..gökkuşağı yeryüzüne inmiş sanki..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>almak için elimi uzatıyorum birine..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>çocuk gibiyim..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>utangaç ama istekli..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>o da ne?..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>balonlar elime değmeden uçup gitti..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>uyandım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>meğer buda rüyaymış..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>*****üzüldüm..neden en güzel yerde bitti dedim..iç çektim...*****</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>gözümü açtım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>bir köydeyim..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>ne kadar temiz bir köy diye geçirdim içimden..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>heidinin köyüne benziyor deyip güldüm sessizce..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>hani nerde peter..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>ya büyükbaba..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>karşıdan muhtar geldi..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>hoş geldin dedi..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>hoş bulduk(büyük baba)muhtar dedim..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>bizim hanım nevale hazırladı buyrun dedi..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>oh be dünya varmış dedim..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>tam evin önüne geldim..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>uyandım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>meğer yine rüyaymış..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>********ağladım..kızdım..yorganı çektim kafama...sessizleştim..******</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>bu sefer inat ettim açmıyorum gözümü..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>ama ne oluyor ya?</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>küçük şirin bir kız önümde bekliyor..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>mecburen açıyorum gözlerimi..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>Allahım bu masumluk,bu şirinlik..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>maşallah..barekallah..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>elinde bir demet kır çiceği..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>seni seviyorum aç gözünü diyor..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>alıp bağrıma basıyorum..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>teşekkür ederim miniğim..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>miniğimmm?</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>nerdesin?..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>uyandım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>yine rüyaymış..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>********pes artık pes********</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>gözlerimi açtım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>çok halsizdim..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>başımdaki ne?</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>etrafıma baktım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>tanımadığım bir adam..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>hoş geldin hayatım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>bebeğimiz çok sağlıklı seni bekliyor..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>bebek mi?</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>ve pembe yanaklı yumuk yumuk bir şey girdi hemşirenn kucağında..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>her şeyi unuttum..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>bebeğim dedim..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>elimi uzattım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>yok oldu..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>uyandım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>yine rüyaymış.</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>****************kader dedim..**************</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>gözümü açtım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>camideyim..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>cenaze namazı kılınıyor..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>Allah rahmet eylesin diyorum..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>yanımdakine soruyorum..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>öeln kim?tanıdık mı?</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>gülümsüyor bana..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>cevab ilginç:bilmem...</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>musalladan kaldırdılar tabutu..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>aa ben niye sallanıyorum..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>deprem mi oluyor diye soruyorum..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>cevab ilginç:bilmem..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>şimdi herkes ağlıyor..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>ne olduğunu çözemedim..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>mezara koydular ölüyü..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>ne kadar da bana benziyor..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>ilginç..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>bu sefer bi şey sormadım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>toprağıda attılar..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>gece oldu..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>kapandı..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>baykuşlar devriyeye çıktı..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>anladım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>bu sefer uyanmayacaktım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>aslında uyanmıştım..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>millet sonsuz uyku diyordu..</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>ama ben gerçeğe uyanmıştım.</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>**************huzur...************</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>09.02.09</strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>...tgb...</strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><strong>bugün karaladım..pek kaygı değer değil ama koydum işte..:Ş</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mevt, post: 100748, member: 3388"] [COLOR=black][FONT=Comic Sans MS][B]masallar anlatıyorum minik yüreklere.. oturmuşlar dizimin dibine meraklı gözlerle bakıyorlar gözlerime.. bahçedeyiz.. ilkbahar havası..güneş pırıl pırıl.. ve masal bitti.. uyandım.. meğer rüyaymış. ******moralim bozuldu oysa ne güzel bir rüyaydı..********* şimdi bir deniz kenarındayım.. baloncu geçiyor yanımdan.. kırmızı,mavi,yeşil,turuncu.. rengarenk..gökkuşağı yeryüzüne inmiş sanki.. almak için elimi uzatıyorum birine.. çocuk gibiyim.. utangaç ama istekli.. o da ne?.. balonlar elime değmeden uçup gitti.. uyandım.. meğer buda rüyaymış.. *****üzüldüm..neden en güzel yerde bitti dedim..iç çektim...***** gözümü açtım.. bir köydeyim.. ne kadar temiz bir köy diye geçirdim içimden.. heidinin köyüne benziyor deyip güldüm sessizce.. hani nerde peter.. ya büyükbaba.. karşıdan muhtar geldi.. hoş geldin dedi.. hoş bulduk(büyük baba)muhtar dedim.. bizim hanım nevale hazırladı buyrun dedi.. oh be dünya varmış dedim.. tam evin önüne geldim.. uyandım.. meğer yine rüyaymış.. ********ağladım..kızdım..yorganı çektim kafama...sessizleştim..****** bu sefer inat ettim açmıyorum gözümü.. ama ne oluyor ya? küçük şirin bir kız önümde bekliyor.. mecburen açıyorum gözlerimi.. Allahım bu masumluk,bu şirinlik.. maşallah..barekallah.. elinde bir demet kır çiceği.. seni seviyorum aç gözünü diyor.. alıp bağrıma basıyorum.. teşekkür ederim miniğim.. miniğimmm? nerdesin?.. uyandım.. yine rüyaymış.. ********pes artık pes******** gözlerimi açtım.. çok halsizdim.. başımdaki ne? etrafıma baktım.. tanımadığım bir adam.. hoş geldin hayatım.. bebeğimiz çok sağlıklı seni bekliyor.. bebek mi? ve pembe yanaklı yumuk yumuk bir şey girdi hemşirenn kucağında.. her şeyi unuttum.. bebeğim dedim.. elimi uzattım.. yok oldu.. uyandım.. yine rüyaymış. ****************kader dedim..************** gözümü açtım.. camideyim.. cenaze namazı kılınıyor.. Allah rahmet eylesin diyorum.. yanımdakine soruyorum.. öeln kim?tanıdık mı? gülümsüyor bana.. cevab ilginç:bilmem... musalladan kaldırdılar tabutu.. aa ben niye sallanıyorum.. deprem mi oluyor diye soruyorum.. cevab ilginç:bilmem.. şimdi herkes ağlıyor.. ne olduğunu çözemedim.. mezara koydular ölüyü.. ne kadar da bana benziyor.. ilginç.. bu sefer bi şey sormadım.. toprağıda attılar.. gece oldu.. kapandı.. baykuşlar devriyeye çıktı.. anladım.. bu sefer uyanmayacaktım.. aslında uyanmıştım.. millet sonsuz uyku diyordu.. ama ben gerçeğe uyanmıştım. **************huzur...************ 09.02.09 ...tgb...[/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]bugün karaladım..pek kaygı değer değil ama koydum işte..:Ş[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
uyanmak//yada uyanmamak..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…