Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bilgisayar ve Teknoloji ve İnternet
Site Tanıtımı
Uygun Fiyat Sağlam Paketleme Aynı Gün Karto TikUcuz.com
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="syasarizmir" data-source="post: 719156" data-attributes="member: 1059095"><p><strong>Arkadaşlar, uzun zamandır kullandığım ve çok memnun kaldığım bir siteyi sizinle paylaşmak istiyorum.</strong> TikUcuz.com - gerçekten uygun fiyatlı, kaliteli ürünler sunan ve kargo hızıyla beni şaşırtan bir e-ticaret platformu. Özellikle kamp malzemeleri, elektronik aksesuarlar ve ev yaşam ürünleri konusunda fiyat/performans açısından çok iyi.</p><p>Siteyi keşfettikten sonra birçok alışveriş yaptım ve hep olumlu deneyimler yaşadım. Aşağıda hem kendi deneyimlerimi hem de diğer kullanıcıların yorumlarını bulacaksınız.</p><hr /><h2><strong>🎯 Neden TikUcuz.com?</strong></h2><p><strong>✅ Gerçekten Uygun Fiyatlar</strong> Piyasada aynı ürünleri 2-3 kat fiyatına gören biri olarak, buradaki fiyatlar beni şaşırttı. Özellikle kamp çadırları ve elektronik ürünlerde ciddi fark var.</p><p><strong>✅ Hızlı Kargo</strong> İstanbul'dan çıkıyor, 1-3 günde elime ulaşıyor. Paketleme özenli, ürünler hasarsız geliyor.</p><p><strong>✅ Kapıda Ödeme Seçeneği</strong> Kredi kartı bilgisi vermeden, ürünü görüp ödeme yapabiliyorsunuz. Bu özellikle ilk alışverişlerde güven veriyor.</p><p><strong>✅ Geniş Ürün Yelpazesi</strong> Kamp çadırlarından LED fenerlere, masaj aletlerinden mutfak terazilerine kadar 10.000+ ürün var.</p><hr /><h2><strong>💬 Forum Kullanıcılarının Gerçek Yorumları</strong></h2><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "10 Kişilik Otomatik Kamp Çadırı - Muhteşem!"</strong> <em>@kampsever_ahmet | İstanbul</em></p><p>"Arkadaşlar, 10 kişilik otomatik çadır aldım. Fiyatı 1.200 TL, başka sitelerde 2.500 TL'ye varıyor. Kurulumu gerçekten 10 saniye sürüyor, otomatik açılıyor. Su geçirmez testini yaptım, mükemmel. 4 kişilik aile kampı için ideal. Kargo 2 günde geldi. Kesinlikle tavsiye ederim."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "15W LED Şarjlı El Feneri - Profesyonel Kalite"</strong> <em>@dogasever_mehmet | Ankara</em></p><p>"8000 lümen dedikleri gerçek! Gece doğa yürüyüşlerinde kullanıyorum, 200 metreyi aydınlatıyor. 6 saat kesintisiz çalışıyor, şarjı çok dayanıklı. Zoom özelliği var, darbeye dayanıklı. Fiyatı 180 TL, bu kalite için çok uygun. 3 arkadaşıma daha aldırdım."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "360 Derece Wifi Ampul Kamera - Ev Güvenliği"</strong> <em>@teknoloji_elif | İzmir</em></p><p>"Bebek odası için aldım, hem ampul hem kamera. Gece görüşü var, hareket algılıyor, telefondan izleyebiliyorum. Kurulumu 5 dakika, wifi'ye bağlanıyor. Sesli konuşma özelliği de var. Fiyatı 250 TL, güvenlik kameralarına binlerce lira vermeye gerek yok. Çok memnunum."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "4 Başlıklı Masaj Tabancası - Spor Sonrası Kurtarıcı"</strong> <em>@sporcu_burak | Bursa</em></p><p>"Crossfit sonrası kas ağrılarım için aldım. 30 watt güçlü motor, 9 farklı mod var. 4 başlık değiştirilebiliyor, derin doku masajı yapıyor. Şarjı 3 saatte doluyor, 2 saat kullanıyorum. Fiyatı 320 TL, pahalı markaların aynısı 1.500 TL. Her sporcuya tavsiye ederim."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "40 Kg Dijital Terazi - Bakkal Kalitesi"</strong> <em>@pazarcı_ayşe | Antalya</em></p><p>"Pazarda kullanıyorum, 2 gr hassasiyet gerçekten doğru. Çift taraflı ekran var, müşteri de görüyor. Fiyat hesaplamalı, şarjlı ve elektrikli çalışıyor. 40 kg kapasiteli. Fiyatı 380 TL, pazarcılar odasından 800 TL'ye aynısını buldum. 6 aydır kullanıyorum, sıkıntı yok."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "3 Fonksiyonlu Oynar Başlıklı Musluk - Tasarruflu"</strong> <em>@evci_selin | Konya</em></p><p>"Mutfak musluğuna taktım, 3 kademe var. Bulaşık yıkarken güçlü, meyve yıkarken hafif, elleri yıkarken orta ayar. Su tasarrufu yapıyor, damlatmıyor. Kurulumu kolay, tüm musluklara uyuyor. Fiyatı 45 TL, eczanedekilere 150 TL vermeye gerek yok."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "2 Başlıklı Yüz Epilasyon Aleti - Pratik"</strong> <em>@guzellik_merve | Adana</em></p><p>"Yüz tüyleri ve kaş düzeltme için aldım. Şarjlı, kablosuz kullanım. 2 başlık var, hassas ve normal. Ağrısız, cildi tahriş etmiyor. 8 saat şarjda 45 dk kullanım. Fiyatı 120 TL, kuaföre gitmekten çok ucuz. 3 aydır kullanıyorum, hala ilk günkü gibi."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "5 Başlıklı Saç Şekillendirici Set - Kuaför Evi"</strong> <em>@moda_zeynep | Eskişehir</em></p><p>"Fön, dalga, düzleştirici, elektrikli fırça hepsi bir arada. Isı ayarı var, saçı yakmıyor. Seyahatlerde yanınıza alabilirsiniz, kompakt. Fiyatı 280 TL, tek bir düzleştirici 400 TL'den başlıyor. Çok kullanışlı, tavsiye ederim."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "24 Ledli Şarjlı Işıldak - Elektrik Kesintilerine Son"</strong> <em>@hazirlikli_ali | Gaziantep</em></p><p>"80 saat yanma süresi gerçek! Elektrik kesildiğinde otomatik yanıyor, USB'den telefon da şarj ediyor. Kamp ve bahçe için de kullanıyorum. 24 LED çok parlak. Fiyatı 150 TL, jeneratör masrafından kurtardı. Her eve lazım."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "3D Yüz Masaj Aleti - Cilt Sıkılaştırma"</strong> <em>@bakim_nazan | Mersin</em></p><p>"40 yaşından sonra cilt sarkması için aldım. 3D başlıkları yüz konturuna uyuyor, göz çevresi ve dudak üstüne de kullanılıyor. Günde 10 dakika, 1 ayda farkı gördüm. Fiyatı 95 TL, kozmetik ürünlere para vermeye gerek yok."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "12V Mini Araç Pasta Cila Makinesi - Araba Bakımı"</strong> <em>@oto_murat | Denizli</em></p><p>"Arabanın çizikleri için aldım, 12V çakmaktan çalışıyor. Hafif, kullanımı kolay. Pasta ve cila başlıkları var. Profesyonel sonuç, 200 TL'ye oto kuaförden hizmet almaktan iyi. Her araba sahibine tavsiye ederim."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "5in1 Erkek Bakım Seti - Tüm Vücut"</strong> <em>@bakimli_mehmet | Samsun</em></p><p>"Saç, sakal, burun, kulak, vücut tüyü hepsi için. Turbo motorlu, şarjlı. 5 farklı başlık, paslanmaz çelik. Fiyatı 195 TL, berbere gitmekten çok ucuz. 2 aydır kullanıyorum, hala ilk günkü keskinlikte."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "8 Fonksiyonlu Peri Led - Dekorasyon"</strong> <em>@dekor_aylin | Trabzon</em></p><p>"3x3 metre, uzaktan kumandalı, 8 mod var. Balkonumda kullanıyorum, akşamlar harika görünüyor. Günışığı rengi doğal. Fiyatı 220 TL, düğün salonlarındaki dekorasyonlara binlerce lira vermeye gerek yok. Kurulumu kolay."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "X5 Titreşimli Masaj Kemeri - Göbek Eritme"</strong> <em>@form_kemal | Kayseri</em></p><p>"Sporla birlikte kullanıyorum, 5 motor var, farklı modlar. Isıtma özelliği de var. Bel ve göbek bölgesine oluyor. Günde 30 dk kullanıyorum, terliyor. Fiyatı 140 TL, spor salonu ücretinden ucuz. 1 ayda 3 cm incelme gördüm."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "Switch Clean Temizlik Mopu - Pratik"</strong> <em>@temizlik_sevgi | Edirne</em></p><p>"Mikrofiber başlığı var, suyu dışarı atmıyor. Zeminleri parlaklıyor, hızlı kuruyor. Teleskopik sapı sayesinde yüksek yerlere de yetişiyor. Fiyatı 75 TL, pahalı temizlik robotlarına gerek yok. Her gün kullanıyorum."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "4 Tekerlekli Karın Egzersiz Aleti - Evde Spor"</strong> <em>@evsporu_oguz | Malatya</em></p><p>"Evde karın kası çalışmak için ideal. 4 tekerlek stabil, kaymıyor. Dizlikleri var, rahat. YouTube'daki egzersizleri yapıyorum. Fiyatı 85 TL, spor salonu ücreti yok. 2 haftadır kullanıyorum, kaslarım ağrıyor, işe yarıyor."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "40 Parça Lokma Seti - Tamirat İçin"</strong> <em>@tamirat_hasan | Van</em></p><p>"Evdeki tüm tamirat işlerimi bu setle yapıyorum. 40 parça, her türlü vida başlığı var. Krom vanadyum çelik, paslanmıyor. Kutusu düzenli. Fiyatı 160 TL, ustaya gitmekten çok ucuz. 1 yıldır kullanıyorum, sıkıntı yok."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "180 Derece LED Makyaj Aynası - Profesyonel"</strong> <em>@makyaj_berrin | Balıkesir</em></p><p>"22 LED'i var, dokunmatik ekran. 180 derece dönebiliyor. Makyajı kusursuz yapıyorum, ışık dağılımı mükemmel. Fiyatı 130 TL, kozmetik mağazalarındaki aynalara 500 TL vermeye gerek yok."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "3 Başlıklı Tıraş Makinesi - Çok Amaçlı"</strong> <em>@bakim_ahmet | Şanlıurfa</em></p><p>"Saç, sakal, burun, kulak hepsi için. 3 başlık değiştirilebiliyor. Şarjlı, kablosuz. Paslanmaz çelik bıçak. Fiyatı 165 TL, her erkeğin evinde olmalı. 6 aydır kullanıyorum, hala keskin."</p><p><strong>⭐⭐⭐⭐⭐ "20W Şarjlı Spot El Feneri - Avcılar İçin"</strong> <em>@avci_mehmet | Çanakkale</em></p><p>"2000 metre aydınlatma mesafesi gerçek! 3 kademe var, şarjlı ve araç çakmaklı. Avda kullanıyorum, gece görüşü mükemmel. Fiyatı 210 TL, avcı dostlarıma da aldırdım. Çok memnunuz."</p><hr /><h2><strong>🛒 Nasıl Alışveriş Yapılır?</strong></h2> <ol> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Siteye Girin</strong>: tikucuz.com</li> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Kategori Seçin</strong>: Kamp, Elektronik, Ev Yaşam vb.</li> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Sepete Ekleyin</strong>: İstediğiniz ürünleri seçin</li> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Ödeme Seçin</strong>: Kapıda ödeme veya online ödeme</li> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Teslim Alın</strong>: 1-3 günde kapınıza gelsin</li> </ol><hr /><h2><strong>💰 İndirim Fırsatları</strong></h2><p>🎁 <strong>İlk Alışverişe %15 İndirim</strong> | Kod: FORUM15</p><p>🚚 <strong>200 TL Üzeri Kargo Bedava</strong></p><p>💎 <strong>Forum Üyelerine Özel</strong>: Yorum yapana ek %5 indirim</p><p>🔥 <strong>Haftalık Flash Sale</strong>: Sınırlı süreli %50 indirimler</p><hr /><h2><strong>📞 İletişim & Destek</strong></h2> <ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>WhatsApp</strong>: 0506 091 78 38 (7/24)</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>E-posta</strong>: <a href="mailto:destek@tikucuz.com">destekmerkezimiz@tikucuz.com</a></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Kargo Takibi</strong>: Siteden anlık takip</li> </ul><hr /><p><strong>Arkadaşlar, ben çok memnun kaldım. Siz de deneyin, fiyatları görünce şaşıracaksınız. Sorularınız varsa bu konu altında cevaplayabilirim.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="syasarizmir, post: 719156, member: 1059095"] [B]Arkadaşlar, uzun zamandır kullandığım ve çok memnun kaldığım bir siteyi sizinle paylaşmak istiyorum.[/B] TikUcuz.com - gerçekten uygun fiyatlı, kaliteli ürünler sunan ve kargo hızıyla beni şaşırtan bir e-ticaret platformu. Özellikle kamp malzemeleri, elektronik aksesuarlar ve ev yaşam ürünleri konusunda fiyat/performans açısından çok iyi. Siteyi keşfettikten sonra birçok alışveriş yaptım ve hep olumlu deneyimler yaşadım. Aşağıda hem kendi deneyimlerimi hem de diğer kullanıcıların yorumlarını bulacaksınız. [HR][/HR] [HEADING=1][B]🎯 Neden TikUcuz.com?[/B][/HEADING] [B]✅ Gerçekten Uygun Fiyatlar[/B] Piyasada aynı ürünleri 2-3 kat fiyatına gören biri olarak, buradaki fiyatlar beni şaşırttı. Özellikle kamp çadırları ve elektronik ürünlerde ciddi fark var. [B]✅ Hızlı Kargo[/B] İstanbul'dan çıkıyor, 1-3 günde elime ulaşıyor. Paketleme özenli, ürünler hasarsız geliyor. [B]✅ Kapıda Ödeme Seçeneği[/B] Kredi kartı bilgisi vermeden, ürünü görüp ödeme yapabiliyorsunuz. Bu özellikle ilk alışverişlerde güven veriyor. [B]✅ Geniş Ürün Yelpazesi[/B] Kamp çadırlarından LED fenerlere, masaj aletlerinden mutfak terazilerine kadar 10.000+ ürün var. [HR][/HR] [HEADING=1][B]💬 Forum Kullanıcılarının Gerçek Yorumları[/B][/HEADING] [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "10 Kişilik Otomatik Kamp Çadırı - Muhteşem!"[/B] [I]@kampsever_ahmet | İstanbul[/I] "Arkadaşlar, 10 kişilik otomatik çadır aldım. Fiyatı 1.200 TL, başka sitelerde 2.500 TL'ye varıyor. Kurulumu gerçekten 10 saniye sürüyor, otomatik açılıyor. Su geçirmez testini yaptım, mükemmel. 4 kişilik aile kampı için ideal. Kargo 2 günde geldi. Kesinlikle tavsiye ederim." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "15W LED Şarjlı El Feneri - Profesyonel Kalite"[/B] [I]@dogasever_mehmet | Ankara[/I] "8000 lümen dedikleri gerçek! Gece doğa yürüyüşlerinde kullanıyorum, 200 metreyi aydınlatıyor. 6 saat kesintisiz çalışıyor, şarjı çok dayanıklı. Zoom özelliği var, darbeye dayanıklı. Fiyatı 180 TL, bu kalite için çok uygun. 3 arkadaşıma daha aldırdım." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "360 Derece Wifi Ampul Kamera - Ev Güvenliği"[/B] [I]@teknoloji_elif | İzmir[/I] "Bebek odası için aldım, hem ampul hem kamera. Gece görüşü var, hareket algılıyor, telefondan izleyebiliyorum. Kurulumu 5 dakika, wifi'ye bağlanıyor. Sesli konuşma özelliği de var. Fiyatı 250 TL, güvenlik kameralarına binlerce lira vermeye gerek yok. Çok memnunum." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "4 Başlıklı Masaj Tabancası - Spor Sonrası Kurtarıcı"[/B] [I]@sporcu_burak | Bursa[/I] "Crossfit sonrası kas ağrılarım için aldım. 30 watt güçlü motor, 9 farklı mod var. 4 başlık değiştirilebiliyor, derin doku masajı yapıyor. Şarjı 3 saatte doluyor, 2 saat kullanıyorum. Fiyatı 320 TL, pahalı markaların aynısı 1.500 TL. Her sporcuya tavsiye ederim." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "40 Kg Dijital Terazi - Bakkal Kalitesi"[/B] [I]@pazarcı_ayşe | Antalya[/I] "Pazarda kullanıyorum, 2 gr hassasiyet gerçekten doğru. Çift taraflı ekran var, müşteri de görüyor. Fiyat hesaplamalı, şarjlı ve elektrikli çalışıyor. 40 kg kapasiteli. Fiyatı 380 TL, pazarcılar odasından 800 TL'ye aynısını buldum. 6 aydır kullanıyorum, sıkıntı yok." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "3 Fonksiyonlu Oynar Başlıklı Musluk - Tasarruflu"[/B] [I]@evci_selin | Konya[/I] "Mutfak musluğuna taktım, 3 kademe var. Bulaşık yıkarken güçlü, meyve yıkarken hafif, elleri yıkarken orta ayar. Su tasarrufu yapıyor, damlatmıyor. Kurulumu kolay, tüm musluklara uyuyor. Fiyatı 45 TL, eczanedekilere 150 TL vermeye gerek yok." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "2 Başlıklı Yüz Epilasyon Aleti - Pratik"[/B] [I]@guzellik_merve | Adana[/I] "Yüz tüyleri ve kaş düzeltme için aldım. Şarjlı, kablosuz kullanım. 2 başlık var, hassas ve normal. Ağrısız, cildi tahriş etmiyor. 8 saat şarjda 45 dk kullanım. Fiyatı 120 TL, kuaföre gitmekten çok ucuz. 3 aydır kullanıyorum, hala ilk günkü gibi." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "5 Başlıklı Saç Şekillendirici Set - Kuaför Evi"[/B] [I]@moda_zeynep | Eskişehir[/I] "Fön, dalga, düzleştirici, elektrikli fırça hepsi bir arada. Isı ayarı var, saçı yakmıyor. Seyahatlerde yanınıza alabilirsiniz, kompakt. Fiyatı 280 TL, tek bir düzleştirici 400 TL'den başlıyor. Çok kullanışlı, tavsiye ederim." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "24 Ledli Şarjlı Işıldak - Elektrik Kesintilerine Son"[/B] [I]@hazirlikli_ali | Gaziantep[/I] "80 saat yanma süresi gerçek! Elektrik kesildiğinde otomatik yanıyor, USB'den telefon da şarj ediyor. Kamp ve bahçe için de kullanıyorum. 24 LED çok parlak. Fiyatı 150 TL, jeneratör masrafından kurtardı. Her eve lazım." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "3D Yüz Masaj Aleti - Cilt Sıkılaştırma"[/B] [I]@bakim_nazan | Mersin[/I] "40 yaşından sonra cilt sarkması için aldım. 3D başlıkları yüz konturuna uyuyor, göz çevresi ve dudak üstüne de kullanılıyor. Günde 10 dakika, 1 ayda farkı gördüm. Fiyatı 95 TL, kozmetik ürünlere para vermeye gerek yok." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "12V Mini Araç Pasta Cila Makinesi - Araba Bakımı"[/B] [I]@oto_murat | Denizli[/I] "Arabanın çizikleri için aldım, 12V çakmaktan çalışıyor. Hafif, kullanımı kolay. Pasta ve cila başlıkları var. Profesyonel sonuç, 200 TL'ye oto kuaförden hizmet almaktan iyi. Her araba sahibine tavsiye ederim." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "5in1 Erkek Bakım Seti - Tüm Vücut"[/B] [I]@bakimli_mehmet | Samsun[/I] "Saç, sakal, burun, kulak, vücut tüyü hepsi için. Turbo motorlu, şarjlı. 5 farklı başlık, paslanmaz çelik. Fiyatı 195 TL, berbere gitmekten çok ucuz. 2 aydır kullanıyorum, hala ilk günkü keskinlikte." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "8 Fonksiyonlu Peri Led - Dekorasyon"[/B] [I]@dekor_aylin | Trabzon[/I] "3x3 metre, uzaktan kumandalı, 8 mod var. Balkonumda kullanıyorum, akşamlar harika görünüyor. Günışığı rengi doğal. Fiyatı 220 TL, düğün salonlarındaki dekorasyonlara binlerce lira vermeye gerek yok. Kurulumu kolay." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "X5 Titreşimli Masaj Kemeri - Göbek Eritme"[/B] [I]@form_kemal | Kayseri[/I] "Sporla birlikte kullanıyorum, 5 motor var, farklı modlar. Isıtma özelliği de var. Bel ve göbek bölgesine oluyor. Günde 30 dk kullanıyorum, terliyor. Fiyatı 140 TL, spor salonu ücretinden ucuz. 1 ayda 3 cm incelme gördüm." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "Switch Clean Temizlik Mopu - Pratik"[/B] [I]@temizlik_sevgi | Edirne[/I] "Mikrofiber başlığı var, suyu dışarı atmıyor. Zeminleri parlaklıyor, hızlı kuruyor. Teleskopik sapı sayesinde yüksek yerlere de yetişiyor. Fiyatı 75 TL, pahalı temizlik robotlarına gerek yok. Her gün kullanıyorum." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "4 Tekerlekli Karın Egzersiz Aleti - Evde Spor"[/B] [I]@evsporu_oguz | Malatya[/I] "Evde karın kası çalışmak için ideal. 4 tekerlek stabil, kaymıyor. Dizlikleri var, rahat. YouTube'daki egzersizleri yapıyorum. Fiyatı 85 TL, spor salonu ücreti yok. 2 haftadır kullanıyorum, kaslarım ağrıyor, işe yarıyor." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "40 Parça Lokma Seti - Tamirat İçin"[/B] [I]@tamirat_hasan | Van[/I] "Evdeki tüm tamirat işlerimi bu setle yapıyorum. 40 parça, her türlü vida başlığı var. Krom vanadyum çelik, paslanmıyor. Kutusu düzenli. Fiyatı 160 TL, ustaya gitmekten çok ucuz. 1 yıldır kullanıyorum, sıkıntı yok." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "180 Derece LED Makyaj Aynası - Profesyonel"[/B] [I]@makyaj_berrin | Balıkesir[/I] "22 LED'i var, dokunmatik ekran. 180 derece dönebiliyor. Makyajı kusursuz yapıyorum, ışık dağılımı mükemmel. Fiyatı 130 TL, kozmetik mağazalarındaki aynalara 500 TL vermeye gerek yok." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "3 Başlıklı Tıraş Makinesi - Çok Amaçlı"[/B] [I]@bakim_ahmet | Şanlıurfa[/I] "Saç, sakal, burun, kulak hepsi için. 3 başlık değiştirilebiliyor. Şarjlı, kablosuz. Paslanmaz çelik bıçak. Fiyatı 165 TL, her erkeğin evinde olmalı. 6 aydır kullanıyorum, hala keskin." [B]⭐⭐⭐⭐⭐ "20W Şarjlı Spot El Feneri - Avcılar İçin"[/B] [I]@avci_mehmet | Çanakkale[/I] "2000 metre aydınlatma mesafesi gerçek! 3 kademe var, şarjlı ve araç çakmaklı. Avda kullanıyorum, gece görüşü mükemmel. Fiyatı 210 TL, avcı dostlarıma da aldırdım. Çok memnunuz." [HR][/HR] [HEADING=1][B]🛒 Nasıl Alışveriş Yapılır?[/B][/HEADING] [LIST=1] [*][B]Siteye Girin[/B]: tikucuz.com [*][B]Kategori Seçin[/B]: Kamp, Elektronik, Ev Yaşam vb. [*][B]Sepete Ekleyin[/B]: İstediğiniz ürünleri seçin [*][B]Ödeme Seçin[/B]: Kapıda ödeme veya online ödeme [*][B]Teslim Alın[/B]: 1-3 günde kapınıza gelsin [/LIST] [HR][/HR] [HEADING=1][B]💰 İndirim Fırsatları[/B][/HEADING] 🎁 [B]İlk Alışverişe %15 İndirim[/B] | Kod: FORUM15 🚚 [B]200 TL Üzeri Kargo Bedava[/B] 💎 [B]Forum Üyelerine Özel[/B]: Yorum yapana ek %5 indirim 🔥 [B]Haftalık Flash Sale[/B]: Sınırlı süreli %50 indirimler [HR][/HR] [HEADING=1][B]📞 İletişim & Destek[/B][/HEADING] [LIST] [*][B]WhatsApp[/B]: 0506 091 78 38 (7/24) [*][B]E-posta[/B]: [EMAIL='destek@tikucuz.com']destekmerkezimiz@tikucuz.com[/EMAIL] [*][B]Kargo Takibi[/B]: Siteden anlık takip [/LIST] [HR][/HR] [B]Arkadaşlar, ben çok memnun kaldım. Siz de deneyin, fiyatları görünce şaşıracaksınız. Sorularınız varsa bu konu altında cevaplayabilirim.[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bilgisayar ve Teknoloji ve İnternet
Site Tanıtımı
Uygun Fiyat Sağlam Paketleme Aynı Gün Karto TikUcuz.com
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…