Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Uykuları Yatağıma Bağladım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 226301" data-attributes="member: 1008315"><p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Uykuları yatağıma bağladım,</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Geceleri delip çıktım dağlara.</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Ormanların kakülünü taradım,</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><strong><em>Bulutlardan gömlek diktim dağlara.</em> </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span>[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><strong><em>Abdurrahim KARAKOÇ</em> </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span>[/FONT]</span></p><p>[FONT=arial,helvetica,sans-serif][/FONT]</p><p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Ağaran şafakta gördüm yarını,</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Tuttum nakış nakış ördüm yarını.</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Yağmur damlasına sardım yarını,</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Dalga dalga deniz ektim dağlara.</strong></em></span></span>[/FONT]</p><p>[FONT=arial,helvetica,sans-serif][/FONT]</p><p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Kartal kanadıyla biçtim gökleri,</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Duru pınarlardan içtim gökleri,</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Ya Allah diyerek açtım gökleri,</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Demet demet ışık döktüm dağlara.</strong></em></span></span>[/FONT]</p><p>[FONT=arial,helvetica,sans-serif][/FONT]</p><p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Hayâl var ki hakikatten evladır,</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Çile var ki çok nimetten evladır,</strong></em></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><em><strong>Sabır, şükür her ziynetten evladır.</strong></em></span></span>[/FONT]</p><p><span style="color: #000000">[FONT=arial,helvetica,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><strong><em>Üçüncü gözümle baktım dağlara.</em> </strong></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span>[/FONT]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 226301, member: 1008315"] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Uykuları yatağıma bağladım,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Geceleri delip çıktım dağlara.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Ormanların kakülünü taradım,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][COLOR=#000000][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][B][I]Bulutlardan gömlek diktim dağlara.[/I] [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#000000][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][B][I]Abdurrahim KARAKOÇ[/I] [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER] [FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Ağaran şafakta gördüm yarını,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Tuttum nakış nakış ördüm yarını.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Yağmur damlasına sardım yarını,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Dalga dalga deniz ektim dağlara.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Kartal kanadıyla biçtim gökleri,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Duru pınarlardan içtim gökleri,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Ya Allah diyerek açtım gökleri,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Demet demet ışık döktüm dağlara.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Hayâl var ki hakikatten evladır,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Çile var ki çok nimetten evladır,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#000000][I][B]Sabır, şükür her ziynetten evladır.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [COLOR=#000000][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][B][I]Üçüncü gözümle baktım dağlara.[/I] [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Uykuları Yatağıma Bağladım...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…