Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Uzaklardaki Sen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 17291" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">Bazen bir bakış bazen bir selamın dilencisi bu gönül</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ne sensiz geçiyor nede sensiz geçmez bu ömür</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yanımda ol hep yanı başımda uzak olmasın ve ellerin ellerimden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ve gözlerin uzak olmasın gözlerimden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sen konuş ben dinleyeyim</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hayallerini anlat ben dinleyeyim</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hatta bazen sus hiç konuşma bile</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Gözlerin anlatsın her şeyi getirmezsen dile</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bırakma ellerimi tutugunda</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bilirmisin dayanamam bu yokluga</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sensizlikten üşümesin yüregim</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yanımda ol ne olur hep başucumda göreyim</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Çok özlemem degilmi yine söylersin</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Özletmezsin seni seviyorum dersin</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Öyle bir baglandımki sana gönülden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İnan gözden ırak olsada bana yakınsın benden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Gidersen bir gün çok uzaklara </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Unutma arkada bıraktıklarını</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Aldırma söylenen sözlere</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Seviyorsan ve seviliyorsun</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">LEYLA SOYLU..</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 17291, member: 5"] [B][COLOR=green]Bazen bir bakış bazen bir selamın dilencisi bu gönül Ne sensiz geçiyor nede sensiz geçmez bu ömür Yanımda ol hep yanı başımda uzak olmasın ve ellerin ellerimden Ve gözlerin uzak olmasın gözlerimden Sen konuş ben dinleyeyim Hayallerini anlat ben dinleyeyim Hatta bazen sus hiç konuşma bile Gözlerin anlatsın her şeyi getirmezsen dile Bırakma ellerimi tutugunda Bilirmisin dayanamam bu yokluga sensizlikten üşümesin yüregim Yanımda ol ne olur hep başucumda göreyim Çok özlemem degilmi yine söylersin Özletmezsin seni seviyorum dersin Öyle bir baglandımki sana gönülden İnan gözden ırak olsada bana yakınsın benden Gidersen bir gün çok uzaklara Unutma arkada bıraktıklarını Aldırma söylenen sözlere Seviyorsan ve seviliyorsun LEYLA SOYLU..[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Uzaklardaki Sen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…