Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Uzaklardasın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VUSLAT" data-source="post: 118376" data-attributes="member: 7387"><p style="text-align: left"><strong><em><span style="color: seagreen"> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Senden ayrılınca anladım</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Artık sensizlik daha zor</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> sen gidince ağladım</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Sanki bir parçam eksilmiş...</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Canım yandı içim sıkıldı</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Ellerimi ısıtan ellerini</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Gözlerime bakan gözlerini</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Bakışlarındaki tebbessümü...</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Çıkaramadım aklımdan</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Geceler çarem olmadı</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Sabahlarım vefasız çıktı</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Biricik sevdam uzaklara gitti...</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Rabbim yârimin hasretini çekecek derman ver</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Gücüm kalmadı ki haykırayım</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Bitanemi çağırayım...</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Benden uzaklardasın yine.</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Şimdi kime sarılayım</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Anladım ki yine sensiz kaldım</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Yine sensiz ve sessiz kaldım...</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">KENDİ ESERİM</span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VUSLAT, post: 118376, member: 7387"] [LEFT][B][I][COLOR=seagreen] [FONT=Comic Sans MS]Senden ayrılınca anladım[/FONT][/COLOR][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Artık sensizlik daha zor[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] sen gidince ağladım[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Sanki bir parçam eksilmiş...[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Canım yandı içim sıkıldı[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Ellerimi ısıtan ellerini[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Gözlerime bakan gözlerini[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Bakışlarındaki tebbessümü...[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Çıkaramadım aklımdan[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Geceler çarem olmadı[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Sabahlarım vefasız çıktı[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Biricik sevdam uzaklara gitti...[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Rabbim yârimin hasretini çekecek derman ver[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Gücüm kalmadı ki haykırayım[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Bitanemi çağırayım...[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Benden uzaklardasın yine.[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Şimdi kime sarılayım[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Anladım ki yine sensiz kaldım[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Yine sensiz ve sessiz kaldım...[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]KENDİ ESERİM[/COLOR][/FONT][/I][/B][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Uzaklardasın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…