Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Üzme yüreğini üşürüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 88211" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: darkgreen">Üzme yüreğini üşürüm</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Sen ki kıyamazsın bana, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ben ki üzülen yüreğinde zindan hayatını yaşarım gecelerce. </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Her ne sebep olursa olsun üzme yüreğini yada üşütme beni. </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Sen kıyamazsın bana ; </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Üşüdüğümü duysan kendini ateşlere atarsın belki, yanıp yanıp beni ısıtmak için. </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Üzme yüreğini; eririm sensiz sokaklarını arşınladığım bu diyarlarda. </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Emniyeti sonsuz olana emanet edip, gözüme son bakışını nakışladığın bu diyarda eririm üzülürsen. </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Üzme yüreğini üşürüm, üşüdükçe dua ile ısınsam da, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">duama duanı katmadan sevindiremeyiz melekleri ruhum. </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Çünkü onlar aşığın duasını maşuğun kine harmanlamadan mutlu olamazlar ki.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">& </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Sen bana</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">"-Üzülme sen, ben dertlenirim." dediğinde </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Efendim(s.a.v) gelir aklıma, sen ki ondan hal almaya talip güzel insan, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">eşinin derdiyle dertlenen Hatice'n olmak benim gaye-i hayalim bilmez misin ? </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Biz tek yürekmiyiz ki sen yanarken ben yanmayayım, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">senin yüreğin savrulurken ben üşümeyeyim?! </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Üzme yüreğini üşürüm canımın canı, sen bana kıyamazsın, kıyma ki üzülme, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Sen ki kıymetlimsin, cennetim, ahiret yoldaşım dünya da şifa tiryakımsın benim, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ya üzme, yada beraber üzülme fırsatı ver bana, daha doğrusu ağlayıp ağlayıp sönelim beraber; </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Allah diye zikredilmez sadece bilirsin, "Allah " diye ağlanır birde yâr dediğin cânanın ile; </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Üşümemi istemiyorsan "Allah" deyip ağlayalım seninle, O ki yalnız bırakmaz bizi; </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">O ki üşütmez O'na müştâk bir olmuş yüreklerimizi, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Üzülme emi mavi hayalim, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">üzülmek Allah 'ın var ettiği bir "duygucuk" ama benim derdim tek başına üzülmen, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Üzme "kendini", üzüleceksek beraber yanalım, beraber üşüyüp duayla ısınalım, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Teslim olalım, " aşkı bize teslim edene" </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Üşümeyeyim ben, çift kanalı tek yüreğimizle takdiri sabır ile buyur edelim hanemize. </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Cennete merdiven inşa etmeye çabaladığımız yürek hanelerimize aşk ile sabır büyütelim . </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Üzme yüreğini üşürüm... </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">alıntı</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 88211, member: 5"] [B][COLOR=darkgreen]Üzme yüreğini üşürüm Sen ki kıyamazsın bana, Ben ki üzülen yüreğinde zindan hayatını yaşarım gecelerce. Her ne sebep olursa olsun üzme yüreğini yada üşütme beni. Sen kıyamazsın bana ; Üşüdüğümü duysan kendini ateşlere atarsın belki, yanıp yanıp beni ısıtmak için. Üzme yüreğini; eririm sensiz sokaklarını arşınladığım bu diyarlarda. Emniyeti sonsuz olana emanet edip, gözüme son bakışını nakışladığın bu diyarda eririm üzülürsen. Üzme yüreğini üşürüm, üşüdükçe dua ile ısınsam da, duama duanı katmadan sevindiremeyiz melekleri ruhum. Çünkü onlar aşığın duasını maşuğun kine harmanlamadan mutlu olamazlar ki. & Sen bana "-Üzülme sen, ben dertlenirim." dediğinde Efendim(s.a.v) gelir aklıma, sen ki ondan hal almaya talip güzel insan, eşinin derdiyle dertlenen Hatice'n olmak benim gaye-i hayalim bilmez misin ? Biz tek yürekmiyiz ki sen yanarken ben yanmayayım, senin yüreğin savrulurken ben üşümeyeyim?! Üzme yüreğini üşürüm canımın canı, sen bana kıyamazsın, kıyma ki üzülme, Sen ki kıymetlimsin, cennetim, ahiret yoldaşım dünya da şifa tiryakımsın benim, Ya üzme, yada beraber üzülme fırsatı ver bana, daha doğrusu ağlayıp ağlayıp sönelim beraber; Allah diye zikredilmez sadece bilirsin, "Allah " diye ağlanır birde yâr dediğin cânanın ile; Üşümemi istemiyorsan "Allah" deyip ağlayalım seninle, O ki yalnız bırakmaz bizi; O ki üşütmez O'na müştâk bir olmuş yüreklerimizi, Üzülme emi mavi hayalim, üzülmek Allah 'ın var ettiği bir "duygucuk" ama benim derdim tek başına üzülmen, Üzme "kendini", üzüleceksek beraber yanalım, beraber üşüyüp duayla ısınalım, Teslim olalım, " aşkı bize teslim edene" Üşümeyeyim ben, çift kanalı tek yüreğimizle takdiri sabır ile buyur edelim hanemize. Cennete merdiven inşa etmeye çabaladığımız yürek hanelerimize aşk ile sabır büyütelim . Üzme yüreğini üşürüm... alıntı[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Üzme yüreğini üşürüm
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…