Vaktiniz olursa dua edermisiniz:(

Garib

Well-known member
crsamba hstanee yatcam ..Herkez helal etsin hakkını nolur nolmaz:030:.Benden yana herseyyy herkeze helal olsun.. hayırlısı ..Vaktiniz olursa dua ederseniz sevinirim..sifa icin :gül:..Fakir abimmm eyvah ablm.ve cogunuzu cidden cok seviorumm :gül:ii olur olmaz gelcemmm kurtulacaınızımı sandınız :p

hacali

Well-known member
şifa Allah dan.

iyiki hastalar risalesi var.
bizim teselli vermemize gerek kalmıyor.

bir zaman hz. musa hastalanır. kavmi ona ilaç getirir oda içmeyip şifa Allahdan der.
cenab-ı hak ona şifa için içmesini söyler, içer ve şifa bulur.
sonra tekrar hastalanır ilacın ne olduğunu bildiği için hazırlar ve içer bu kez şifa bulmaz.
cenab-ı hak bu kez şifayı veren benim der.

şifa Allah dan garib kardeş.

Huseyni

Müdavim
şifa Allah dan.

bir zaman hz. musa hastalanır. kavmi ona ilaç getirir oda içmeyip şifa Allahdan der.
sonra tekrar hastalanır ilacın ne olduğunu bildiği için hazırlar ve içer bu kez şifa bulmaz.

hacali abi Garibde hasta olmasa uğrayacağın yok.:)

Kıssa çok güzel abi Allah razı olsun.

Garib

Well-known member
şifa Allah dan.

abiii Allah bilio ya seni cok merak ediodum,aklımdan gecti abinn haberi olsa die :dft001: sende ayseannede hep duamdaasnz :dft001:Allah razı olsun ..divitin murekkbsz kalmsın..yzı masan siracın yeni urunlerinden olsunn..:029:cok duygulandımm herkezden Allah rzı olsun.biri bisi desede aglasam die bkliodum zaten.:029::029::037::037: