Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Var da Var...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="suphi" data-source="post: 130099" data-attributes="member: 13169"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Var da var…</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Bir arkadaşım gelmişti.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Selam ve hal hatır faslından sonra bana "Ne var ne yok" dedi...</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Zaten misafirime sevinçliyim bir çoştum ki sormayın.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Allah cc var,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Peygamberi var (sav),</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">İnancım var,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">İmanım var Elhamdulillah,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Çocuklarım var,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Evimvar ,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Ailem var,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Kardeşlerim var ,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Komşularım akrabalarım var,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Arkadaşlarım var ,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Kardeşlerim var,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Sağlığım var,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">... VAR DA VAR (nefesim tükenince kestim).</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Meğerse ben ne zengin ve dahi mutluymuşum.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Nelerim varmış ta ahiretten başka dert üretimi yapıyormuşum nefsim ve şeytanımla.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Geçen üçlü toplantıda (kalbim,nefsim,şeytan) illaki gitme diyorlar.Oğlum hasta olursun,mikrop kaparsın,soğuk ,sıcak,ayağın ağrır,çenen düşer dilin tüylenir aman da aman.Kalbim diyor ki gitmezsen gecesi gündüzü olmayan günde "keşke" dersin.Keşke sürünerek de olsa gitseydim.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Gitseydin derler adama, aklın nerdeydi.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Git git.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Gittim.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Şimdi dünyadaki sahip olduğum var ları ahireti kazanmak için harcıyacağım .</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Şu an elimde bir o “yok”.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">O' nu kazanmalıyım muhakkak.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Allah cc 'un rızasını.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Başka derdim kalmadı.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="suphi, post: 130099, member: 13169"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Var da var…[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bir arkadaşım gelmişti.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Selam ve hal hatır faslından sonra bana "Ne var ne yok" dedi...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zaten misafirime sevinçliyim bir çoştum ki sormayın.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Allah cc var,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Peygamberi var (sav),[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]İnancım var,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]İmanım var Elhamdulillah,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Çocuklarım var,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Evimvar ,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ailem var,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kardeşlerim var ,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Komşularım akrabalarım var,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Arkadaşlarım var ,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kardeşlerim var,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sağlığım var,[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]... VAR DA VAR (nefesim tükenince kestim).[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Meğerse ben ne zengin ve dahi mutluymuşum.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nelerim varmış ta ahiretten başka dert üretimi yapıyormuşum nefsim ve şeytanımla.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Geçen üçlü toplantıda (kalbim,nefsim,şeytan) illaki gitme diyorlar.Oğlum hasta olursun,mikrop kaparsın,soğuk ,sıcak,ayağın ağrır,çenen düşer dilin tüylenir aman da aman.Kalbim diyor ki gitmezsen gecesi gündüzü olmayan günde "keşke" dersin.Keşke sürünerek de olsa gitseydim.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Gitseydin derler adama, aklın nerdeydi.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Git git.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Gittim.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şimdi dünyadaki sahip olduğum var ları ahireti kazanmak için harcıyacağım .[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şu an elimde bir o “yok”.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]O' nu kazanmalıyım muhakkak.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Allah cc 'un rızasını.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Başka derdim kalmadı.[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Var da Var...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…