Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
vasıfsız sahipsiz bir şiir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nur-uhafi" data-source="post: 88240" data-attributes="member: 1278"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">nedendir bilinmez bir garibim bu günlerde</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">dev cağlayanlar kapladı küçücük yüreğimi ve kemiriyor bedenimi...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">haykırsam bağırsam tasacak kendi gözyasımla boğacak beni...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">içimdeki depremler sarsacak bütün yeri..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">yıkacak parcalayacak kaybedecek içimdeki seni..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">baska alemlere göc ettirecek sendeki beni..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">mecburi gidişlere sürükleyecek bu sevda selini...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">akan sularla kaybettirecek doludizgin kalbin ayak izini..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">sular alevlenirkenyakacak bizi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">durulunca silecek gecmişimizi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">akıp giderken zaman </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">götürecek mahserdeki vuslata ikimizi....</span></span></p><p> nur-uhafi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nur-uhafi, post: 88240, member: 1278"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]nedendir bilinmez bir garibim bu günlerde[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]dev cağlayanlar kapladı küçücük yüreğimi ve kemiriyor bedenimi...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]haykırsam bağırsam tasacak kendi gözyasımla boğacak beni...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]içimdeki depremler sarsacak bütün yeri..[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]yıkacak parcalayacak kaybedecek içimdeki seni..[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]baska alemlere göc ettirecek sendeki beni..[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]mecburi gidişlere sürükleyecek bu sevda selini...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]akan sularla kaybettirecek doludizgin kalbin ayak izini..[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]sular alevlenirkenyakacak bizi[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]durulunca silecek gecmişimizi[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]akıp giderken zaman [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]götürecek mahserdeki vuslata ikimizi....[/SIZE][/FONT] nur-uhafi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
vasıfsız sahipsiz bir şiir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…