Normal
Phpthriad programını indirerek Mysql bağlantısı ile localhostunuzda Sitenizi çalıştırabilirsiniz. Lakin bunun için evvela dış bağlantı için port açmanız gerekiyor. Abidin inde dediği gibi bilgisayarınız 24 saat açık kalıcak ayrıca binlerce kişi bilgisayarınıza girip çıkıcak zaten server noktasında Linuxun server yazılımları Ubuntu Fedora centos gibi işletim sistemleri kullanılır. Pardusun genel amacı bilgisayar kullanıcına hitap etmesidir.Benim tavsiyem En sağlıklısı bir Hosting firması ile görüşerek Hosting yani Web Alanı satın almanızdır.
Phpthriad programını indirerek Mysql bağlantısı ile localhostunuzda Sitenizi çalıştırabilirsiniz. Lakin bunun için evvela dış bağlantı için port açmanız gerekiyor. Abidin inde dediği gibi bilgisayarınız 24 saat açık kalıcak ayrıca binlerce kişi bilgisayarınıza girip çıkıcak zaten server noktasında Linuxun server yazılımları Ubuntu Fedora centos gibi işletim sistemleri kullanılır. Pardusun genel amacı bilgisayar kullanıcına hitap etmesidir.
Benim tavsiyem En sağlıklısı bir Hosting firması ile görüşerek Hosting yani Web Alanı satın almanızdır.