Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Ve artık Söz Bitti / Üç Nokta...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 101542" data-attributes="member: 5"><p><strong>Uzun yoldan geliyorum...Kelimelerin bittiği , sözün tükendiği</strong></p><p><strong>yerden...Kirpiklerimle göğün tozunu eliyorum...Geçmişim hem yârdan ,</strong></p><p><strong>hem serden...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Uzun yoldan geliyorum...Bilsen nasıl yorgunum.Yüzüne bakmaya yüzüm</strong></p><p><strong>yok!...Hani zaman en iyi ilaçtı ? Zamanın açtığı yaralara devâm</strong></p><p><strong>yok!...Sırtımda yüklü yılların vebâli , Sana dokunmaya mecâlim yok!...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Uzun yoldan geliyorum...Üstüm başım toz içinde...Karşında öyle necis</strong></p><p><strong>kaldım ki...Sana dair, Senin içinde ; kendime öyle yabancı bırakıldım</strong></p><p><strong>ki...Unuttum herşeyi bir bir...Verdiğim sözleri , ettiğim o</strong></p><p><strong>yeminleri , Seni bıraktığım o tozlu rafların yerini...Oysa Sen , hâlâ</strong></p><p><strong>saklıyordun yaprak yaprak koynunda...Kuru bir salkım leylak</strong></p><p><strong>çiçeğini...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Uzun yoldan geliyorum...Geçmişim bir yığın siyah ve beyaz...Artık</strong></p><p><strong>karanlık yanımdan aydınlıklar devşiremiyorum...Her mevsim ayaz...Ve</strong></p><p><strong>ben Sen sizlikten kırılıyorum...Ve döküntü duvarlarımda yankılanan bir</strong></p><p><strong>ses duyuyorum...Ey nâs!...Gözlerinizden akan ne kan ve ne yaş...</strong></p><p><strong>Bildiğin kir ve pas!...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Uzun yoldan geliyorum... Karanlık , biçilesi bir renk değilmiş gönül</strong></p><p><strong>libasıma... Gurbet neresi?... Bilemiyorum... Neresi sıla?... Varamadan</strong></p><p><strong>menzile , gidiyorum ha gidiyorum... Bundan gayri bir âhım kalsın</strong></p><p><strong>istiyorum , uzayan yollarıma...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Uzun yoldan geliyorum... Kulaklarımda hâlâ o buğulu ses , o hüzünlü</strong></p><p><strong>tını...Bir çocuğun minicik parmaklarıyla dokunurdum Sana...Yer gök</strong></p><p><strong>maviye bulanırdı...Mavi , o günlerden hatıra kaldı , hatırlasana...Ama</strong></p><p><strong>dur!...Unutan bendim öyle değil mi ya...Hani önce yaslardım yüzümü</strong></p><p><strong>Sana , mis kokunu çekerdim içime ölesiye...Kalbim duracak gibi olurdu</strong></p><p><strong>hani...Hâlâ bıraktığım yerdesin ve hâlâ aynı râyiha...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Uzun yoldan geliyorum...Beni bir tek Sen anladın...Kalemimden kan</strong></p><p><strong>damlarken..."Takdire şâyân" aclılarım alkışlanırken , bana bir tek Sen</strong></p><p><strong>ağladın...Aynaların ardındaki sır Sen din...Beni bana yalansız bir tek</strong></p><p><strong>Sen anlattın...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Uzun yoldan geliyorum...Son tâkatimde , elim kapının</strong></p><p><strong>tokmağında...Bileklerimi kanatmış yılların prangaları...Yine Senin</strong></p><p><strong>mekânındayım , yine Senin otağında...Bu Kelâmı öyle özlemişim</strong></p><p><strong>ki...Işıl ışıl o sarı sayfalarda...Kovma kapından n olur!...Öyle</strong></p><p><strong>muhtacım ki Sana...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Uzun yoldan geliyorum...Ey Muciz ul Beyân...Ey Kelâm-ı Kebir...Ey</strong></p><p><strong>Sultanım ın sonsuzluğa uzanan mukaddes emaneti...Ey Rabbim in</strong></p><p><strong>sarsılmaz ve kopmaz ipi...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Uzun yoldan geliyorum...Son durağındayım şimdi hayatın...Gözlerimdeki</strong></p><p><strong>son pırıltı Sen ol istiyorum , kulaklarımdaki son tını...Aks-i sedân</strong></p><p><strong>yankılansın istiyorum içimin şûristan yamaçlarında...Vefasızım , beni</strong></p><p><strong>affet Ey Gül-i Rânâ...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Ve artık SÖZ BİTTİ. / ÜÇ NOKTA...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>SAre Nokta</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 101542, member: 5"] [B]Uzun yoldan geliyorum...Kelimelerin bittiği , sözün tükendiği yerden...Kirpiklerimle göğün tozunu eliyorum...Geçmişim hem yârdan , hem serden... Uzun yoldan geliyorum...Bilsen nasıl yorgunum.Yüzüne bakmaya yüzüm yok!...Hani zaman en iyi ilaçtı ? Zamanın açtığı yaralara devâm yok!...Sırtımda yüklü yılların vebâli , Sana dokunmaya mecâlim yok!... Uzun yoldan geliyorum...Üstüm başım toz içinde...Karşında öyle necis kaldım ki...Sana dair, Senin içinde ; kendime öyle yabancı bırakıldım ki...Unuttum herşeyi bir bir...Verdiğim sözleri , ettiğim o yeminleri , Seni bıraktığım o tozlu rafların yerini...Oysa Sen , hâlâ saklıyordun yaprak yaprak koynunda...Kuru bir salkım leylak çiçeğini... Uzun yoldan geliyorum...Geçmişim bir yığın siyah ve beyaz...Artık karanlık yanımdan aydınlıklar devşiremiyorum...Her mevsim ayaz...Ve ben Sen sizlikten kırılıyorum...Ve döküntü duvarlarımda yankılanan bir ses duyuyorum...Ey nâs!...Gözlerinizden akan ne kan ve ne yaş... Bildiğin kir ve pas!... Uzun yoldan geliyorum... Karanlık , biçilesi bir renk değilmiş gönül libasıma... Gurbet neresi?... Bilemiyorum... Neresi sıla?... Varamadan menzile , gidiyorum ha gidiyorum... Bundan gayri bir âhım kalsın istiyorum , uzayan yollarıma... Uzun yoldan geliyorum... Kulaklarımda hâlâ o buğulu ses , o hüzünlü tını...Bir çocuğun minicik parmaklarıyla dokunurdum Sana...Yer gök maviye bulanırdı...Mavi , o günlerden hatıra kaldı , hatırlasana...Ama dur!...Unutan bendim öyle değil mi ya...Hani önce yaslardım yüzümü Sana , mis kokunu çekerdim içime ölesiye...Kalbim duracak gibi olurdu hani...Hâlâ bıraktığım yerdesin ve hâlâ aynı râyiha... Uzun yoldan geliyorum...Beni bir tek Sen anladın...Kalemimden kan damlarken..."Takdire şâyân" aclılarım alkışlanırken , bana bir tek Sen ağladın...Aynaların ardındaki sır Sen din...Beni bana yalansız bir tek Sen anlattın... Uzun yoldan geliyorum...Son tâkatimde , elim kapının tokmağında...Bileklerimi kanatmış yılların prangaları...Yine Senin mekânındayım , yine Senin otağında...Bu Kelâmı öyle özlemişim ki...Işıl ışıl o sarı sayfalarda...Kovma kapından n olur!...Öyle muhtacım ki Sana... Uzun yoldan geliyorum...Ey Muciz ul Beyân...Ey Kelâm-ı Kebir...Ey Sultanım ın sonsuzluğa uzanan mukaddes emaneti...Ey Rabbim in sarsılmaz ve kopmaz ipi... Uzun yoldan geliyorum...Son durağındayım şimdi hayatın...Gözlerimdeki son pırıltı Sen ol istiyorum , kulaklarımdaki son tını...Aks-i sedân yankılansın istiyorum içimin şûristan yamaçlarında...Vefasızım , beni affet Ey Gül-i Rânâ... Ve artık SÖZ BİTTİ. / ÜÇ NOKTA... SAre Nokta[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Ve artık Söz Bitti / Üç Nokta...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…