Ve Obama Ailesi Washington'a Tasınıyor
E ebrar172 Talebe 21 Ara 2008 #4 o değilde bu kamyonun markası ne acaba ben onu merak ettim... maaşallah tanker sanki...o kadar yükü nasıl taşıyor ...:022::022:
o değilde bu kamyonun markası ne acaba ben onu merak ettim... maaşallah tanker sanki...o kadar yükü nasıl taşıyor ...:022::022:
H HAFIZ Well-known member 27 Ara 2008 #5 çok komik yahu...hadra nerden geldi aklına allah hayrını vere:005:
V vera' Well-known member 27 Ara 2008 #7 _her kim olursa olsun_ ailesiyle ilgili bu tür yakıştırmaların hoş olduğunu düşünmüyorum. bu benim kanaatim. tabiki siz daha iyi bilirsiniz.
_her kim olursa olsun_ ailesiyle ilgili bu tür yakıştırmaların hoş olduğunu düşünmüyorum. bu benim kanaatim. tabiki siz daha iyi bilirsiniz.
H HAFIZ Well-known member 27 Ara 2008 #8 mubarek o onun sahici ailesi değil ki.ama zencileri beyaz sarayda görmek acaip bir duygu gerçektende.hayırlı olur milletine, dünyaya inşalah
mubarek o onun sahici ailesi değil ki.ama zencileri beyaz sarayda görmek acaip bir duygu gerçektende.hayırlı olur milletine, dünyaya inşalah