Normal
Ben evlenmeden önce ve evlenme esnasında hep şöyle dua ederdim: " Allah'ım! Eşimle benim aramda Efendimiz Aleyhisselatu Vesselam ile Aişe Validemiz arasındaki gibi bir sevgi nasip eyle...Amin.." Eşler birbirlerine karşı olan vazifelerini bilse... Erkek kendi görevini, Hanım kendi görevini yapsa Allah'ın izniyle mutluluk sağlanır... aslında evin içinde rolu büyük olan kadındır... çünki eşine itaatle yükünlüdür... ben çevremde şunu görüyorum ki özellikle Nurcu ailelerde bu çok var... Eşler kitaplarını okusa birlikte ders yapsalar... Erkek kendi dershanesinde kadın kendi ders yerinde ders dinleyip Risale-i Nurla iştigal etse o hanede Allah'ın izniyle Nurlu Ebedi bir muhabbet peyda oluyor... Rabbi bana ve bütün kadınlara itaatli bir eş olabilmeyi nasip etsin...Amin... =)
Ben evlenmeden önce ve evlenme esnasında hep şöyle dua ederdim: " Allah'ım! Eşimle benim aramda Efendimiz Aleyhisselatu Vesselam ile Aişe Validemiz arasındaki gibi bir sevgi nasip eyle...Amin.."
Eşler birbirlerine karşı olan vazifelerini bilse... Erkek kendi görevini, Hanım kendi görevini yapsa Allah'ın izniyle mutluluk sağlanır... aslında evin içinde rolu büyük olan kadındır... çünki eşine itaatle yükünlüdür... ben çevremde şunu görüyorum ki özellikle Nurcu ailelerde bu çok var... Eşler kitaplarını okusa birlikte ders yapsalar... Erkek kendi dershanesinde kadın kendi ders yerinde ders dinleyip Risale-i Nurla iştigal etse o hanede Allah'ın izniyle Nurlu Ebedi bir muhabbet peyda oluyor... Rabbi bana ve bütün kadınlara itaatli bir eş olabilmeyi nasip etsin...Amin... =)