Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
veee işte kopyaa cekme diyalogları:):)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="illailayh" data-source="post: 75530" data-attributes="member: 3427"><p>öğretmen:Kopya mı çekiyorsun sen ?</p><p>öğrenci : Yok Hocam Bilgilerimi Tazeliyorum</p><p></p><p>öğretmen: O elindeki Ne yavrum..</p><p>öğrenci : Hiç Hocam Alış Veriş Listesi</p><p></p><p>öğretmen :Evladım Sen Kopya mı çekiyorsun ?</p><p>öğrenci : heee çekiyorum Bi Sakıncası mı var ?</p><p></p><p>öğrenci : Hocam ARkadaş Kopya çekiiyooor</p><p>çeken öğrenci : Sen çekemiyorsun diğe Kıskanıyorsun dimiiii</p><p>öğretmen : işime Karışma Ben Yakalarım ...</p><p></p><p>öğretmen : Ali Elindeki Kopya Kağıdını Masa üstüne Bırak ve Ellerini Tahtaya Yasla</p><p>öğrenci : Oldu Başka istersen Mekikde çekeyim..</p><p></p><p>öğrenci : Hocam Kopya çekebilirmiyim.</p><p>Sınıf Toplu Halde : Hocam Lüüüütfeeeeennnnnnn</p><p>öğretmen : Yok daha neler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="illailayh, post: 75530, member: 3427"] öğretmen:Kopya mı çekiyorsun sen ? öğrenci : Yok Hocam Bilgilerimi Tazeliyorum öğretmen: O elindeki Ne yavrum.. öğrenci : Hiç Hocam Alış Veriş Listesi öğretmen :Evladım Sen Kopya mı çekiyorsun ? öğrenci : heee çekiyorum Bi Sakıncası mı var ? öğrenci : Hocam ARkadaş Kopya çekiiyooor çeken öğrenci : Sen çekemiyorsun diğe Kıskanıyorsun dimiiii öğretmen : işime Karışma Ben Yakalarım ... öğretmen : Ali Elindeki Kopya Kağıdını Masa üstüne Bırak ve Ellerini Tahtaya Yasla öğrenci : Oldu Başka istersen Mekikde çekeyim.. öğrenci : Hocam Kopya çekebilirmiyim. Sınıf Toplu Halde : Hocam Lüüüütfeeeeennnnnnn öğretmen : Yok daha neler [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
veee işte kopyaa cekme diyalogları:):)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…