Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
vefa için:)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nur-uhafi" data-source="post: 88380" data-attributes="member: 1278"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">cevabını bulamadığım sorularla açıyorum gözlerimi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">kim bu kadar acıtan yüreğimi karanlık gecede...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">yaşadıgım karanlık geceden mi senden mi???</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">cevabını bulmak zor</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">seni bulmak ise imkansız...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">kalp ağrım gönül sızım alışkanlığım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">ufka bakısın geldi aklıma ve yaşamın bitiyor ellerimin arasında...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">bu menhus şehir mezar oluyor sevdaya</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">ölüm ne zormus ölmeden önce</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">özlemse hücrelerimin en uç yerlerinde...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">yürekse sevda sürgünlerinde</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">ama ben hasreti bilirim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">gömleğim arkadan yırtık yusuf misali..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">kalbimse caresiz züleyha timsali..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">ama ben kaderi bilirim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">bak üşümüyorum artık</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">cünkü bedenim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">hissettiği sensizliği hissettirmemeye yeminli....</span></span></p><p>nur-uhafi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nur-uhafi, post: 88380, member: 1278"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]cevabını bulamadığım sorularla açıyorum gözlerimi[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]kim bu kadar acıtan yüreğimi karanlık gecede...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]yaşadıgım karanlık geceden mi senden mi???[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]cevabını bulmak zor[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]seni bulmak ise imkansız...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]kalp ağrım gönül sızım alışkanlığım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]ufka bakısın geldi aklıma ve yaşamın bitiyor ellerimin arasında...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]bu menhus şehir mezar oluyor sevdaya[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]ölüm ne zormus ölmeden önce[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]özlemse hücrelerimin en uç yerlerinde...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]yürekse sevda sürgünlerinde[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]ama ben hasreti bilirim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]gömleğim arkadan yırtık yusuf misali..[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]kalbimse caresiz züleyha timsali..[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]ama ben kaderi bilirim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]bak üşümüyorum artık[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]cünkü bedenim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]hissettiği sensizliği hissettirmemeye yeminli....[/SIZE][/FONT] nur-uhafi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
vefa için:)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…