Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
vefa için:)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Garib" data-source="post: 89305" data-attributes="member: 1249"><p>ben yazma ozurluyum ama abime yazaim bi tane :021:</p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>tevhidin en mubaregi </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>saidnurun gozbebegi </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>adını hacı abiden almıs </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>bu ismi kalplere kazımıs</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>adı hulusi ihlas ornegi </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>adına pek yakısmıs </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>ruhu ulvi deryada aklı hep hakikatta </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>tek arzusu emeli </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>hadim olmak Kurana </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>siir istemis bizden </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>layık olurmu bilmem</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>garibden bi hediye </em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><em>mubarek abime</em></span></span> :038::009:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garib, post: 89305, member: 1249"] ben yazma ozurluyum ama abime yazaim bi tane :021: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][I]tevhidin en mubaregi saidnurun gozbebegi adını hacı abiden almıs bu ismi kalplere kazımıs adı hulusi ihlas ornegi adına pek yakısmıs ruhu ulvi deryada aklı hep hakikatta tek arzusu emeli hadim olmak Kurana siir istemis bizden layık olurmu bilmem garibden bi hediye mubarek abime[/I][/SIZE][/FONT] :038::009: [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
vefa için:)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…