Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
VERA özlemim VERA...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 16119" data-attributes="member: 5"><p><strong>vera</strong></p><p></p><p><strong><span style="color: green">vera</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hiç söylenmemiş sözler söylemeliyim</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">el değmemiş,duru sözler sevdiğim için</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sevdiğim! şehir giysilerini kıskanır</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve bu yüzden bürünür geceyi</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">güneş gözlerinden beslenir</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve saçlarını kollar görmek için.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sensizken şehrim,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">boş meydanlarında yürüdüm</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kalın puntolarla iri laflar ettim</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">öfkemi saldım iri dişli postallar üzerine.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sevdiğim! Vera.. hangi çocuğu okşadın,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ellerinle gülden kokular..</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">dilinde aşk nameleri,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">söylesene Vera hangi çocuğun adını andın.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sahi Vera en son ne zaman görmüştük Sena'yı?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hatırlasana deli kız sana emanet etmişti o bombaları</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sevdiğim bak umut kan pıhtısı rengine döndü</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ki sen Vera,Filistin'den geçerken</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sakın eteklerini toplama</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">biraz kan bulaşmış halde çık karşıma</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve sakın unutma</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">o ilk çocuğumuzdur</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">asırlardır dillerde olan Leyla'dır,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Meryem'in suskunluğunda can bulan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gözleri vardı Züleyha'nın</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">henüz düşmeden kirli kelimeler diyarına</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bilir misin Vera bu kaçıncı çocuk?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bu kaçıncı kertik yüreğe atılan?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">eskisi gibi değil..artık daha da sancılı</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sevdiğim özgürlük meydanları budalalardan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">geçilmiyorsa</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bil ki bu şehirde çocuklar ölüyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">asırlardan uzak ellerini Vera..</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ellerini bulur ellerim</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir Grozni kuşatmasında</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">dağları görüyor musun Vera?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">her bir dağa bir çocuğumuzun adını koymuşlar</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Berat'ım,Emin'im,Murat'ım</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hani omuz omuza vermiştik ya bir namaz kıyamında</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hani beraber açmıştık orucumuzu</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kimi Marmara'da kimi Yıldız'da</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">koş Vera koş</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ülkemin sürgün yerlerine koş</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ağlama deli kız ben ağlarım</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">seni böyle görmemeli</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">her okul kapısında türkümüzü söyleyen kızlarımız</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve annelere de söyle ağlamasınlar</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve sakın onlara ölüler demesinler</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">söylesene Vera</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">çocuklara sıkılan hangi kurşun kahpece değildir?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">öfkemiz taş doğursun Vera taş!</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yüreğimizi söksün yerinden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bak her tarafta sapanlı ebabiller</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ebrehe'nin tankları kan kusturur</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">şimdi Firavunu boğan Kızıldeniz'i</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ağlama duvarının dibinde görürüm</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ki asa değil Musa'nın elindeki</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">çağın sökülmüş kalbidir</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir şubat gecesi kaybettik esrarımızı Vera</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kendimizi odalarımızda bulduk</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">postallı korkularımızla</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">söylesene sevdiğim hangi rengini çaldılar</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gökyüzünden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bak zulüm Çin Seddi'ni aştı</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sevdiğim içimizdeki Musalardan ne haber vardır?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İbrahimlerden,Yusuflardan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yoksa Musa'yı Kızıldeniz'de yalnız mı bıraktık?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ellerimizle mi verdik İbrahim'i Nemrutlara</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">şimdi hangi kuyudan gelmede Yusuf'un sesi?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ki unutma Vera</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Filistin'de yeni doğan çocuklar ilkin annelerinin</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">göğsüne</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sonra da yerdeki taşlara uzanırlar</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">neredesin eyy İsmail'in boğazındaki merhamet?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">içimizdeki bu sızıyı kaldır</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ya ebabilleri gönder</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ya bizi de oraya aldır</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve her taraftan bana yönelir</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">seni arayan sesim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Vera benim..Vera benim..</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Numan Yaldızlı</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 16119, member: 5"] [b]vera[/b] [B][COLOR=green]vera hiç söylenmemiş sözler söylemeliyim el değmemiş,duru sözler sevdiğim için sevdiğim! şehir giysilerini kıskanır ve bu yüzden bürünür geceyi güneş gözlerinden beslenir ve saçlarını kollar görmek için. sensizken şehrim, boş meydanlarında yürüdüm kalın puntolarla iri laflar ettim öfkemi saldım iri dişli postallar üzerine. sevdiğim! Vera.. hangi çocuğu okşadın, ellerinle gülden kokular.. dilinde aşk nameleri, söylesene Vera hangi çocuğun adını andın. sahi Vera en son ne zaman görmüştük Sena'yı? hatırlasana deli kız sana emanet etmişti o bombaları sevdiğim bak umut kan pıhtısı rengine döndü ki sen Vera,Filistin'den geçerken sakın eteklerini toplama biraz kan bulaşmış halde çık karşıma ve sakın unutma o ilk çocuğumuzdur asırlardır dillerde olan Leyla'dır, Meryem'in suskunluğunda can bulan gözleri vardı Züleyha'nın henüz düşmeden kirli kelimeler diyarına bilir misin Vera bu kaçıncı çocuk? bu kaçıncı kertik yüreğe atılan? eskisi gibi değil..artık daha da sancılı sevdiğim özgürlük meydanları budalalardan geçilmiyorsa bil ki bu şehirde çocuklar ölüyor asırlardan uzak ellerini Vera.. ellerini bulur ellerim bir Grozni kuşatmasında dağları görüyor musun Vera? her bir dağa bir çocuğumuzun adını koymuşlar Berat'ım,Emin'im,Murat'ım hani omuz omuza vermiştik ya bir namaz kıyamında hani beraber açmıştık orucumuzu kimi Marmara'da kimi Yıldız'da koş Vera koş ülkemin sürgün yerlerine koş ağlama deli kız ben ağlarım seni böyle görmemeli her okul kapısında türkümüzü söyleyen kızlarımız ve annelere de söyle ağlamasınlar ve sakın onlara ölüler demesinler söylesene Vera çocuklara sıkılan hangi kurşun kahpece değildir? öfkemiz taş doğursun Vera taş! yüreğimizi söksün yerinden bak her tarafta sapanlı ebabiller Ebrehe'nin tankları kan kusturur şimdi Firavunu boğan Kızıldeniz'i ağlama duvarının dibinde görürüm ki asa değil Musa'nın elindeki çağın sökülmüş kalbidir bir şubat gecesi kaybettik esrarımızı Vera kendimizi odalarımızda bulduk postallı korkularımızla söylesene sevdiğim hangi rengini çaldılar gökyüzünden bak zulüm Çin Seddi'ni aştı sevdiğim içimizdeki Musalardan ne haber vardır? İbrahimlerden,Yusuflardan yoksa Musa'yı Kızıldeniz'de yalnız mı bıraktık? ellerimizle mi verdik İbrahim'i Nemrutlara şimdi hangi kuyudan gelmede Yusuf'un sesi? ki unutma Vera Filistin'de yeni doğan çocuklar ilkin annelerinin göğsüne sonra da yerdeki taşlara uzanırlar neredesin eyy İsmail'in boğazındaki merhamet? içimizdeki bu sızıyı kaldır ya ebabilleri gönder ya bizi de oraya aldır ve her taraftan bana yönelir seni arayan sesim Vera benim..Vera benim.. Numan Yaldızlı[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
VERA özlemim VERA...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…