Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Visal
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Þefkat_" data-source="post: 183982" data-attributes="member: 1000731"><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">VİSAL</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Beni zaman kuşatmış, mekan kelepçelemiş;</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Ne sanattır ki, her şey, her şeyi peçelemiş...</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Perde perde veralar, ışık başka, nur başka;</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Bir anlık visal başka, kesiksiz huzur başka.</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Renk, koku, ses ve şekil, ötelerden haberci;</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Hayat mı bu sürdüğün, kabuğundan, ezberci?</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Yoksa göz, görüyorum sanmanın öksesi mi?</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Fezada dipsiz sükut, duyulmazın sesi mi?</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Rabbim, Rabbim, Yüce Rab, alemlerin Rabbi, sen!</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Sana yönelsin diye icad eden kalbi, sen!</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Senden uzaklık ateş, sana yakınlık ateş!</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Azap var mı alemde fikir çilesine eş?</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Yaşamak zor, ölmek zor, erişmekse zor mu zor?</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Çilesiz suratlara tüküresim geliyor!</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Evet, ben, bir kapalı hududu aşıyorum;</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Ölen öluyor, bense ölümü yaşıyorum!</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Sonsuzu nasıl bulsun, posteki sayan deli?</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Kendini kaybetmek mi, visalin son bedeli?</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Mahrem çizgilerine baktıkça örtünen sır;</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Belki de benliğinden kaçabilene hazır.</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Hatıra küpü, devril, sen de ey hayal, gömül!</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Sonu gelmez visalin gayrından vazgeç, gönül!</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">O visal, can sendeyken canını etmek feda;</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Elveda toprak, güneş, anne ve yar elveda!</span></span></p><p></p><p>Necip Fazıl Kısakürek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Þefkat_, post: 183982, member: 1000731"] [SIZE=5][COLOR=black]VİSAL[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Beni zaman kuşatmış, mekan kelepçelemiş;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Ne sanattır ki, her şey, her şeyi peçelemiş...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Perde perde veralar, ışık başka, nur başka;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Bir anlık visal başka, kesiksiz huzur başka.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Renk, koku, ses ve şekil, ötelerden haberci;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Hayat mı bu sürdüğün, kabuğundan, ezberci?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Yoksa göz, görüyorum sanmanın öksesi mi?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Fezada dipsiz sükut, duyulmazın sesi mi?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Rabbim, Rabbim, Yüce Rab, alemlerin Rabbi, sen![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Sana yönelsin diye icad eden kalbi, sen![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Senden uzaklık ateş, sana yakınlık ateş![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Azap var mı alemde fikir çilesine eş?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Yaşamak zor, ölmek zor, erişmekse zor mu zor?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Çilesiz suratlara tüküresim geliyor![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Evet, ben, bir kapalı hududu aşıyorum;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Ölen öluyor, bense ölümü yaşıyorum![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Sonsuzu nasıl bulsun, posteki sayan deli?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Kendini kaybetmek mi, visalin son bedeli?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Mahrem çizgilerine baktıkça örtünen sır;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Belki de benliğinden kaçabilene hazır.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Hatıra küpü, devril, sen de ey hayal, gömül![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Sonu gelmez visalin gayrından vazgeç, gönül![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]O visal, can sendeyken canını etmek feda;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black]Elveda toprak, güneş, anne ve yar elveda![/COLOR][/SIZE] Necip Fazıl Kısakürek [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Visal
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…