Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
vuslat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayýp_gül" data-source="post: 64330" data-attributes="member: 3579"><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">[size=10pt]Sırtımda günahlarımın ağır yükü,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Güvercin misali titrek yüreğimle</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Geldim Sana Can Ahmed'im..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Kıpır kıpırdı yüreğim vuslat yolunda.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Nasıl titremesindi ki En Sevgili'm e gidiyordum..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Yaktı beni gecmeyen vakitler,vuslata ceyrek kala..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Sabırsızdım.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Sana geliyordum en guzel sevdamla..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Uyanmaya geliyordum gaflet uykumdan.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Medine'deyim.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">En Sevgili'im diyarında.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Haya ediyorum ayakkabılarla basmaya,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Çünkü o mübarek ayakların bastı oralara.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Tozuna kurban oldugum ayakların.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Şükür Ya Rabbi diye şaha kalktı carpan yüreğim</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Yeşil kubbeyi görünce.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Dizlerimin bağı çözüldü,akıl firar etti</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Yandı kavruldu Yüreğim...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">işte ordaydın.Tam Yeşil kubbenin altında</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Uğruna alemler yaratılan,Rabbimin Habibi!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Nasıl yanmasındı yüreğim</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Nasıl nefessiz kalmasındı bedenim..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Nasıl bülbül olmasındı dilim en güzel GÜL'ü gorunce..Nasıl?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Boynum bükük bakakaldım sana.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Gözlerim yağmurlu,Sensiz medine'deyim...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Hava alabildigine sıcak,yüreğimse; fırtınalardan bitab!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Ben geldim Sen yoktun ya Resulüm.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Aradı seni gözlerim Medine sokaklarında...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">O güzel yüzündeki bir tebessumunu gormek icin neler vermezdim...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Ben Sana geldim Resulüm,Sen yoktun.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Tek tesellim soyledigin şu cumle oldu;Her kim kabrimi ziyarete gelirse,beni hayatta ziyaret etmiş gibi olur."</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Katre gibi iniverdi sözün yangınıma...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">İlk sabah namazımı kıldım,mescidi nebevinin bağrında.Her secde edişimde Sen geldin aklıma...Vuslata az kalmıştı.Varıcaktım huzuruna, yüreğim bin parca..Gecmek bilmedi düşman vakitLer.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Geliyordum işte Sana...Az kaldı bir adım bir adım daha!Gözler görmedi başka birşeyi,yürek yanmadı bu kadar,akıl sitemin kucağında..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Ben Sana geldim Ya Resulallah!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Boynumda günahtan bir pranga,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">ellerimde mahcubiyet kelepcesi,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">gözlerimde hüzün yagmuru,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">kalbimde Sen!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Ben Sana geldim.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Heybetli Sıddık'ın da yanıbaşındaydı...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Ve Ömer'in de...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Anam babam sana Feda olsun Ya Resulallah nidalari yukselttim arşa!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Yanmaktaydım...yanıbaşındaydım.Ben Sen'leydim Resulüm.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Ben Sana geldim,Sen ordaydın...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Sağında Yar-ı vefadar,diger yanında polat sineli Ömer'im.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Sevgin nazarın çepecevre sardı hissettimm...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">GÜl yüzlüm,sözü baldan tatlı Efendimm ben Sana geldim.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Sen ordaydın,sel oldu gözlerimden akan yaşlar.Feda olsun!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Dua Dua semaya yalvardı ellerim,inledim arşı inlettim!!!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Medine'deyim.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Huzuruna kabul et Ey sözü gül-i rana,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Güldeki şebnemim!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Kabul et huzuruna.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Ben geldim Sana</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Boynumda ateşten halka!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Yağmur ol Sensiz buyuyen yangınıma,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Rahmet ol bu mücrim sevdalına!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000">Sevdam ol ebedi sakladığım bağrımda!</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: #b00000"></span> </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayýp_gül, post: 64330, member: 3579"] [b][font=comic sans ms][color=#b00000][size=10pt]Sırtımda günahlarımın ağır yükü, Güvercin misali titrek yüreğimle Geldim Sana Can Ahmed'im.. Kıpır kıpırdı yüreğim vuslat yolunda. Nasıl titremesindi ki En Sevgili'm e gidiyordum.. Yaktı beni gecmeyen vakitler,vuslata ceyrek kala.. Sabırsızdım. Sana geliyordum en guzel sevdamla.. Uyanmaya geliyordum gaflet uykumdan. Medine'deyim. En Sevgili'im diyarında. Haya ediyorum ayakkabılarla basmaya, Çünkü o mübarek ayakların bastı oralara. Tozuna kurban oldugum ayakların. Şükür Ya Rabbi diye şaha kalktı carpan yüreğim Yeşil kubbeyi görünce. Dizlerimin bağı çözüldü,akıl firar etti Yandı kavruldu Yüreğim... işte ordaydın.Tam Yeşil kubbenin altında Uğruna alemler yaratılan,Rabbimin Habibi! Nasıl yanmasındı yüreğim Nasıl nefessiz kalmasındı bedenim.. Nasıl bülbül olmasındı dilim en güzel GÜL'ü gorunce..Nasıl? Boynum bükük bakakaldım sana. Gözlerim yağmurlu,Sensiz medine'deyim... Hava alabildigine sıcak,yüreğimse; fırtınalardan bitab! Ben geldim Sen yoktun ya Resulüm. Aradı seni gözlerim Medine sokaklarında... O güzel yüzündeki bir tebessumunu gormek icin neler vermezdim... Ben Sana geldim Resulüm,Sen yoktun. Tek tesellim soyledigin şu cumle oldu;Her kim kabrimi ziyarete gelirse,beni hayatta ziyaret etmiş gibi olur." Katre gibi iniverdi sözün yangınıma... İlk sabah namazımı kıldım,mescidi nebevinin bağrında.Her secde edişimde Sen geldin aklıma...Vuslata az kalmıştı.Varıcaktım huzuruna, yüreğim bin parca..Gecmek bilmedi düşman vakitLer. Geliyordum işte Sana...Az kaldı bir adım bir adım daha!Gözler görmedi başka birşeyi,yürek yanmadı bu kadar,akıl sitemin kucağında.. Ben Sana geldim Ya Resulallah! Boynumda günahtan bir pranga, ellerimde mahcubiyet kelepcesi, gözlerimde hüzün yagmuru, kalbimde Sen! Ben Sana geldim. Heybetli Sıddık'ın da yanıbaşındaydı... Ve Ömer'in de... Anam babam sana Feda olsun Ya Resulallah nidalari yukselttim arşa! Yanmaktaydım...yanıbaşındaydım.Ben Sen'leydim Resulüm. Ben Sana geldim,Sen ordaydın... Sağında Yar-ı vefadar,diger yanında polat sineli Ömer'im. Sevgin nazarın çepecevre sardı hissettimm... GÜl yüzlüm,sözü baldan tatlı Efendimm ben Sana geldim. Sen ordaydın,sel oldu gözlerimden akan yaşlar.Feda olsun! Dua Dua semaya yalvardı ellerim,inledim arşı inlettim!!! Medine'deyim. Huzuruna kabul et Ey sözü gül-i rana, Güldeki şebnemim! Kabul et huzuruna. Ben geldim Sana Boynumda ateşten halka! Yağmur ol Sensiz buyuyen yangınıma, Rahmet ol bu mücrim sevdalına! Sevdam ol ebedi sakladığım bağrımda! [/color] [/font][/b] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
vuslat
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…