Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Vuslatın yollarında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hulusi" data-source="post: 63445" data-attributes="member: 32"><p>Vuslatın yollarındaSEN hasretin arka sokaklarında ben</p><p>Adını gurbet koydum hüzün gözyaşlarıma</p><p>Kaderin çizgisinde vardır belki yâr belki Hakk</p><p>Hepsi bir imtihandır belki viran belki ferhan</p><p>Adını umut koydum hayallerimin sonsuz ışığına…</p><p>................................................................</p><p> Sen yine hüzün çiçeğimsin benim</p><p>Sonbaharda hüzünlenen</p><p>Yapraklarını döken</p><p>Sararıp solan, herkese gülümseyen</p><p>Yalnız kendine küsen</p><p>Hüzün çiçeğimsin</p><p></p><p>Yağmur yağdığında sen de ağlayan</p><p>Ama ağlarken hıçkırmayan</p><p>Belkide yağmurun saf damlalarıyla temizlenen</p><p>Yağmur gözlümsün</p><p></p><p>Kar tanesi kadar beyaz ve saf</p><p>Kardelen çiçeğinin sabrı kadar taş</p><p>Ama gönlü bir o kadar yumuşak</p><p>Beyaz gelinimsin benim</p><p></p><p>Güneşin aydınlattığı kadar ışık saçan</p><p>Ay’ ın suya yansıttığı parlaklığı kadar berrak olan</p><p>Yakamozumsun benim</p><p>Ve hüznüme sevinç katan </p><p>Yinede solmayan</p><p>HÜZÜN ÇİÇEĞİMSİN m.altay</p><p>_________________________________________________HÜZÜN GÖZYAŞLARIM</p><p>Bir hüzün türküsü yaktım yüreğime</p><p>Hüznün gözyaşlarıyla</p><p>Mızrap ağlamaz mı</p><p>Sazın teli yanık çalmaz mı</p><p>Yanmaz mı bu sevdalar </p><p>Hüznün aşk bestesiyle</p><p>Yanmak kâr olur cefada belki</p><p>Belki bilinmezdir ama</p><p>Sefalar bu hayatta dar olur</p><p>Hüzün gözyaşları bize YÂR olur</p><p>Yar olan şey belki bize HAK olur</p><p>Hakikat diyarında AŞK olur</p><p>Hüzün gözyaşları bize SIRDAŞ olur</p><p>Hüzünle hüzünlenen insan olur. </p><p>m.altay yüreğine sağlık kardeşim.._________________________________________________BANA SEN OL</p><p></p><p>Bitirilen ayrılıklara inat </p><p> Vuslatım ol</p><p>Sevdanın gölgesinde yağmurlara inat </p><p> Gözyaşım ol</p><p>Sonbaharın sararan yapraklarına inat</p><p> Çiçeğim ol</p><p>Özlemle beklenen yıllara inat</p><p> Hasretim ol</p><p>Ve sen her şeye inat bana;</p><p> SEN OL…….</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hulusi, post: 63445, member: 32"] Vuslatın yollarındaSEN hasretin arka sokaklarında ben Adını gurbet koydum hüzün gözyaşlarıma Kaderin çizgisinde vardır belki yâr belki Hakk Hepsi bir imtihandır belki viran belki ferhan Adını umut koydum hayallerimin sonsuz ışığına… ................................................................ Sen yine hüzün çiçeğimsin benim Sonbaharda hüzünlenen Yapraklarını döken Sararıp solan, herkese gülümseyen Yalnız kendine küsen Hüzün çiçeğimsin Yağmur yağdığında sen de ağlayan Ama ağlarken hıçkırmayan Belkide yağmurun saf damlalarıyla temizlenen Yağmur gözlümsün Kar tanesi kadar beyaz ve saf Kardelen çiçeğinin sabrı kadar taş Ama gönlü bir o kadar yumuşak Beyaz gelinimsin benim Güneşin aydınlattığı kadar ışık saçan Ay’ ın suya yansıttığı parlaklığı kadar berrak olan Yakamozumsun benim Ve hüznüme sevinç katan Yinede solmayan HÜZÜN ÇİÇEĞİMSİN m.altay _________________________________________________HÜZÜN GÖZYAŞLARIM Bir hüzün türküsü yaktım yüreğime Hüznün gözyaşlarıyla Mızrap ağlamaz mı Sazın teli yanık çalmaz mı Yanmaz mı bu sevdalar Hüznün aşk bestesiyle Yanmak kâr olur cefada belki Belki bilinmezdir ama Sefalar bu hayatta dar olur Hüzün gözyaşları bize YÂR olur Yar olan şey belki bize HAK olur Hakikat diyarında AŞK olur Hüzün gözyaşları bize SIRDAŞ olur Hüzünle hüzünlenen insan olur. m.altay yüreğine sağlık kardeşim.._________________________________________________BANA SEN OL Bitirilen ayrılıklara inat Vuslatım ol Sevdanın gölgesinde yağmurlara inat Gözyaşım ol Sonbaharın sararan yapraklarına inat Çiçeğim ol Özlemle beklenen yıllara inat Hasretim ol Ve sen her şeye inat bana; SEN OL……. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Vuslatın yollarında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…