Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Ya Boynum Eğik Olursa!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 1163" data-attributes="member: 12"><p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">YA BOYNUM EĞİK OLURSA!!! </span></span></em></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple"><u>ÖLMEK</u> bir insanın şu yalan dünya da kendisinin sahibi olduğunu sandığı ama </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">ona emanet olan şeylerden kopup toprak olmasıdır kimine göre.... </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">Kimine göre de sonsuz bir hayatın başlangıcı, o hayatta mutlu ve rahat olmak da ; </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">yanıp kavrulmak da insanın kendi elinde ,,,,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">Aslında <u>ÖLÜMÜN</u> tek anlamı var ; oda ahiret hayatındaki yerimizi bulmamız....!!! </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">Bu yeri belirlemek de yine kendi elimizde... </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">dünya da yaptıklarımız, söylediklerimiz o yeri ve derecemizi belirleyecektir... </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">işte bu gerçeklerdir <u>ÖLÜMÜ</u> korkunç kılan insanlara ...!!!</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">Ama benim korkum <u>ÖLMEK</u> değil , <u>CEHENNEME</u> gitmek hiç değil....</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">zaten hak etmişsem yanmayı boynum kıldan incedir& benim korkum beni yaratan, </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">her türlü azayla ve nimetle donatan,yol göstericisi yollayan RABBİM'in ve onun kelamını , </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">emirlerini ve yasaklarını bana anlatan o kadar kolaylıkları anlatan ama </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">dediklerinin tam anlamıyla yapamadığım sevgililer sevgilisi peygamberimin(s.a.v) </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">karşısına boynum eğik çıkmam... </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">ya dediklerini yapamazsam tam anlamıyla </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">ya senin nuruna vasıl olmazsam nasıl bakarım yüzüne </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">nasıl ümmetinim derdim....</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">İşte benim asıl korkum boynum eğik ,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">alnım kara ruhum ve yüreğim kara çıkarsam onların huzuruna..</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">nasıl bakarım nasıl şefaat ve af dilerim onlardan... </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">Biliyorum onlar merhametlilerin en merhametlisi... </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">şefkatleri en yüce olanlar...</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple">Ey müminler asıl korkunuz <u>ÖLÜM</u> olmasın, </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: purple"><u>RABBİNİZİN</u> VE <u>RESULÜNÜN</u> karşısına çıkacağınız DURUMUNUZ olmalı...!!!</span></span></strong></em></p><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'verdana'">YA BOYNU EĞİK ÇIKARSANIZ...!!!!</span></em></strong></p><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center">alıntı..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 1163, member: 12"] [CENTER][B][I][FONT=verdana][COLOR=purple]YA BOYNUM EĞİK OLURSA!!! [/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=verdana][COLOR=purple][U]ÖLMEK[/U] bir insanın şu yalan dünya da kendisinin sahibi olduğunu sandığı ama [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]ona emanet olan şeylerden kopup toprak olmasıdır kimine göre.... [/COLOR][/FONT][/B][/I] [B][I][/I][/B] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]Kimine göre de sonsuz bir hayatın başlangıcı, o hayatta mutlu ve rahat olmak da ; [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]yanıp kavrulmak da insanın kendi elinde ,,,,[/COLOR][/FONT][/B][/I] [B][I][/I][/B] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]Aslında [U]ÖLÜMÜN[/U] tek anlamı var ; oda ahiret hayatındaki yerimizi bulmamız....!!! [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]Bu yeri belirlemek de yine kendi elimizde... [/COLOR][/FONT][/B][/I] [B][I][/I][/B] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]dünya da yaptıklarımız, söylediklerimiz o yeri ve derecemizi belirleyecektir... [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]işte bu gerçeklerdir [U]ÖLÜMÜ[/U] korkunç kılan insanlara ...!!![/COLOR][/FONT][/B][/I] [B][I][/I][/B] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]Ama benim korkum [U]ÖLMEK[/U] değil , [U]CEHENNEME[/U] gitmek hiç değil....[/COLOR][/FONT][/B][/I] [B][I][/I][/B] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]zaten hak etmişsem yanmayı boynum kıldan incedir& benim korkum beni yaratan, [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]her türlü azayla ve nimetle donatan,yol göstericisi yollayan RABBİM'in ve onun kelamını , [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]emirlerini ve yasaklarını bana anlatan o kadar kolaylıkları anlatan ama [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]dediklerinin tam anlamıyla yapamadığım sevgililer sevgilisi peygamberimin(s.a.v) [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]karşısına boynum eğik çıkmam... [/COLOR][/FONT][/B][/I] [B][I][/I][/B] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]ya dediklerini yapamazsam tam anlamıyla [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]ya senin nuruna vasıl olmazsam nasıl bakarım yüzüne [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]nasıl ümmetinim derdim....[/COLOR][/FONT][/B][/I] [B][I][/I][/B] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]İşte benim asıl korkum boynum eğik ,[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]alnım kara ruhum ve yüreğim kara çıkarsam onların huzuruna..[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]nasıl bakarım nasıl şefaat ve af dilerim onlardan... [/COLOR][/FONT][/B][/I] [B][I][/I][/B] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]Biliyorum onlar merhametlilerin en merhametlisi... [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]şefkatleri en yüce olanlar...[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple]Ey müminler asıl korkunuz [U]ÖLÜM[/U] olmasın, [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=verdana][COLOR=purple][U]RABBİNİZİN[/U] VE [U]RESULÜNÜN[/U] karşısına çıkacağınız DURUMUNUZ olmalı...!!![/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][B][I][FONT=verdana]YA BOYNU EĞİK ÇIKARSANIZ...!!!![/FONT][/I][/B][/CENTER] [CENTER]alıntı..[/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Ya Boynum Eğik Olursa!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…