Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Ya dünya baki olsaydı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GÖNÜLSIZIM" data-source="post: 129377" data-attributes="member: 11723"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Bir vakit adamın biri, uzun zaman ayrı kaldığı köyüne geri dönmüş.</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Tarlalar arası</em></strong><strong><em>nda dolaşırken bir yakınını tuhaf, tuhaf hareketler yaparken</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>görmü</em></strong><strong><em>ş. Yan</em></strong><strong><em>ı</em></strong><strong><em>na gitmiş, selâm verdikten sonra; “ Kolay gelsin demiş.”</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Adam da “ho</em></strong><strong><em>ş geldiniz”demiş. “Neler yap</em></strong><strong><em>ı</em></strong><strong><em>yorsun? bakalım.”Adam da “Fani</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>dünya üç be</em></strong><strong><em>ş kuruş, yere keçe serdim onu çi</em></strong><strong><em>ğ</em></strong><strong><em>niyorum,” demiş.“Peki o sır-</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>tı</em></strong><strong><em>ndaki nedir?” diye sormuş. Adam da “Fani dünya üç beş kuruş, nasıl olsa</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>keçeyi çiğ</em></strong><strong><em>niyorum, sırtımda da yayık çalkalıyorum” demiş. “Peki elindeki</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>nedir?” demi</em></strong><strong><em>ş. Adam da “Fani dünya üç beş kuruş, ellerim boş duruyor,</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>bari ip eğ</em></strong><strong><em>iriyim” dedim. “Peki nedir o okuduğun? ” demiş. Adam da “Fani</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>dünya üç be</em></strong><strong><em>ş kuruş, bir yak</em></strong><strong><em>ı</em></strong><strong><em>nıma hatim okuyorum” demiş. Bütün bu gör-</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong><em>düklerinden sonra adam dayanamamış</em></strong><strong><em>. “Köftehor! Dünya fani iken dört işi</em></strong><strong><em> birden yapı</em></strong><strong><em>yorsun. Ya bâki olsaydı daha ne iş yapacaktın?” demiş</em></strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÖNÜLSIZIM, post: 129377, member: 11723"] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkgreen][B][I]Bir vakit adamın biri, uzun zaman ayrı kaldığı köyüne geri dönmüş.[/I][/B] [B][I]Tarlalar arası[/I][/B][B][I]nda dolaşırken bir yakınını tuhaf, tuhaf hareketler yaparken[/I][/B] [B][I]görmü[/I][/B][B][I]ş. Yan[/I][/B][B][I]ı[/I][/B][B][I]na gitmiş, selâm verdikten sonra; “ Kolay gelsin demiş.”[/I][/B] [B][I]Adam da “ho[/I][/B][B][I]ş geldiniz”demiş. “Neler yap[/I][/B][B][I]ı[/I][/B][B][I]yorsun? bakalım.”Adam da “Fani[/I][/B] [B][I]dünya üç be[/I][/B][B][I]ş kuruş, yere keçe serdim onu çi[/I][/B][B][I]ğ[/I][/B][B][I]niyorum,” demiş.“Peki o sır-[/I][/B] [B][I]tı[/I][/B][B][I]ndaki nedir?” diye sormuş. Adam da “Fani dünya üç beş kuruş, nasıl olsa[/I][/B] [B][I]keçeyi çiğ[/I][/B][B][I]niyorum, sırtımda da yayık çalkalıyorum” demiş. “Peki elindeki[/I][/B] [B][I]nedir?” demi[/I][/B][B][I]ş. Adam da “Fani dünya üç beş kuruş, ellerim boş duruyor,[/I][/B] [B][I]bari ip eğ[/I][/B][B][I]iriyim” dedim. “Peki nedir o okuduğun? ” demiş. Adam da “Fani[/I][/B] [B][I]dünya üç be[/I][/B][B][I]ş kuruş, bir yak[/I][/B][B][I]ı[/I][/B][B][I]nıma hatim okuyorum” demiş. Bütün bu gör-[/I][/B] [B][I]düklerinden sonra adam dayanamamış[/I][/B][B][I]. “Köftehor! Dünya fani iken dört işi[/I][/B][B][I] birden yapı[/I][/B][B][I]yorsun. Ya bâki olsaydı daha ne iş yapacaktın?” demiş[/I][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Ya dünya baki olsaydı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…