Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ya gel ya götür...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurunalanur" data-source="post: 102047" data-attributes="member: 6082"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Ya Gel Ya Götür</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Ya gel, ya götür beni buralardan... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sevda namına vurulacaktım ıslak sokak ortalarında </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sen yoktun... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Çağlayan feryadı boşaldı üzerime, </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Yetimliğim, kimsesizliğim haykırıldı yüzüme, </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sen yoktun... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Ağladım, anamın sıcak yüreğine hasret, dizlerine kapandım </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Ve kapandı perdeler üzerime kat kat. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Küçük bir nar fidesiydim köhne adada </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Nurlu yollar, nurlu insanlar yoktu yanımda. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Umut yoktu, </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Ümitsizlik bana yakışmazdı, </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sense yoktun yine yanımda. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Ya gel, ya götür beni buralardan </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Muhabbetin katık olduğu sofranda oturt </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sev, sevindir beni </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Öv, övüncün olayım senin </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Deryam ol, ben küçücük nehir sana akayım </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Ama, ne olur yeter ki </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Ya gel, ya götür beni buralardan. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">tesbih tesbih sabrı çekiyorum, </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">Kapında eşik olma sevdasıyla yanıyorum. </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">tesbih tesbih şükrü çekiyorum, </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">Ahdine mirasçın, yoluna benden oluyorum. </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">tesbih tesbih sana akıyorum. </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">Şimdi </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">İster gel, ister götür beni buralardan </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">Çünkü, </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">Artık ben gitti, öz eridi </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">Sen ve ben yokuz şimdi... </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue"><span style="color: black">İster gel, ister götür beni buralardan...</span> </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurunalanur, post: 102047, member: 6082"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]Ya Gel Ya Götür[/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=black][/COLOR] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]Ya gel, ya götür beni buralardan... Sevda namına vurulacaktım ıslak sokak ortalarında Sen yoktun... Çağlayan feryadı boşaldı üzerime, Yetimliğim, kimsesizliğim haykırıldı yüzüme, Sen yoktun... Ağladım, anamın sıcak yüreğine hasret, dizlerine kapandım Ve kapandı perdeler üzerime kat kat. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]Küçük bir nar fidesiydim köhne adada Nurlu yollar, nurlu insanlar yoktu yanımda. Umut yoktu, Ümitsizlik bana yakışmazdı, Sense yoktun yine yanımda. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]Ya gel, ya götür beni buralardan Muhabbetin katık olduğu sofranda oturt Sev, sevindir beni Öv, övüncün olayım senin Deryam ol, ben küçücük nehir sana akayım Ama, ne olur yeter ki Ya gel, ya götür beni buralardan. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue][COLOR=black]tesbih tesbih sabrı çekiyorum, Kapında eşik olma sevdasıyla yanıyorum. tesbih tesbih şükrü çekiyorum, Ahdine mirasçın, yoluna benden oluyorum. tesbih tesbih sana akıyorum. Şimdi İster gel, ister götür beni buralardan Çünkü, Artık ben gitti, öz eridi Sen ve ben yokuz şimdi... İster gel, ister götür beni buralardan...[/COLOR] [/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ya gel ya götür...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…