Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Ya Ölümsün...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_bamteli_" data-source="post: 165585" data-attributes="member: 15023"><p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'">..........</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yılmadım tükenmedim </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yorulmadan hep bekledim </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gece gündüz dua ettim </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><u></u></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><u>Yılmadım tükenmedim </u></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><u>Yorulmadan hep bekledim </u></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><u>Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın </u></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><u>Gece gündüz dua ettim </u></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dayanmaz yüreğim belki seneye</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dayanmaz yüreğim belki seneye</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">O zaman ya benimsin ya elin </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Nolur söyle, nolur söyle </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Offfff</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">O zaman ya ölümsün ya düğün</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ya ateşsin ya külüm </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><u>Ya yüzüm ol ya hüznüm</u></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yılmadım tükenmedim </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yorulmadan hep bekledim </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gece gündüz dua ettim </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dayanmaz yüreğim belki seneye</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dayanmaz yüreğim belki seneye</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">O zaman nolur dinle, nolur dinle</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">O zaman ya ateşsin ya külüm </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ya ölümsün ya düğün</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><u>Ya yüzümsün ya güzüm</u></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ama ne olur dinle</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">O zaman ya benimsin ya elin </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Nolur söyle, nolur söyle </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Offfff</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">O zaman ya ölümsün ya düğün</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ya ateşsin ya külüm </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ya yüzüm ol ya hüznüm </span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="color: #2E2E2E"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">[SES]http://www.musicwebtown.com/keykavus/playlists/73522/1152609.mp3[/SES]</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_bamteli_, post: 165585, member: 15023"] [CENTER][COLOR=#000000][COLOR=#2E2E2E][FONT=verdana].......... [FONT=Comic Sans MS]Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim [I][U] Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim [/U][/I] Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye O zaman ya benimsin ya elin Nolur söyle, nolur söyle Offfff O zaman ya ölümsün ya düğün ya ateşsin ya külüm [I][U]Ya yüzüm ol ya hüznüm[/U][/I] Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye O zaman nolur dinle, nolur dinle O zaman ya ateşsin ya külüm Ya ölümsün ya düğün [I][U]Ya yüzümsün ya güzüm[/U][/I] Ama ne olur dinle O zaman ya benimsin ya elin Nolur söyle, nolur söyle Offfff O zaman ya ölümsün ya düğün Ya ateşsin ya külüm Ya yüzüm ol ya hüznüm [/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=#2E2E2E][FONT=verdana][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=#2E2E2E][FONT=verdana][FONT=Comic Sans MS][SES]http://www.musicwebtown.com/keykavus/playlists/73522/1152609.mp3[/SES][/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Ya Ölümsün...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…