Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Ya Rab
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="topraktoprak" data-source="post: 188325" data-attributes="member: 11795"><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna">Beni küçük düşürmek isteseydin hidayet etmezdin</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna">Hz. Ali’nin Münacatı</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna"><span style="font-family: 'Calibri'">Ya Rab: Hayatım boyunca sevgi gölgeni üstümden eksik etmedin, ölümümden sonra da beni sevginden yoksun bırakma.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna"><span style="font-family: 'Calibri'">Ya Rab: Ölümümden sonra benden yüz çevireceğini nasıl düşünebilirim, oysaki hayatım boyunca senden, güzellikten başka bir şey görmedim.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna"><span style="font-family: 'Calibri'">Ya Rab: Sana yakıştığı şekilde bana davran ve karanlık cehalet perdelerinin çevrelediği bu kuluna kerem gözüyle bak.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna"><span style="font-family: 'Calibri'">Yüce Rabbim: dünyadaki kötülüklerimi örttün. Ahirette buna daha çok ihtiyacım var; iyi kulların arasında beni rezil etme, kıyamet şahitlerinin huzurunda beni rüsva etme.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna"><span style="font-family: 'Calibri'">Allahım: Cömertliğin isteklerimi artırdı ve affın arzularımı uzattı; şüphesiz senin affın benim yaptıklarımdan üstündür.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna"><span style="font-family: 'Calibri'">Habibim: Kendine kavuşturarak beni sevindir, Kulların arasında hüküm verdiğin günde gözlerimi cemalinin nuruyla aydınlat.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna"><span style="font-family: 'Calibri'">Ya Rab: Affına muhtaç olarak kapına geldim; öyleyse ey pişman insanların, yüzü kara olanlar ve rahmet arayanların sığındığı en rahmetli kapı, özrümü kabul et.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna"><span style="font-family: 'Calibri'">Allahım: Bu isteğimi reddetme, bu şevkimi kırma ve bu arzumun kolunu kırma.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna"><span style="font-family: 'Calibri'">Ya Rab: Beni küçük düşürmek isteseydin hidayet etmezdin, beni rezil etmek isteseydin bu kadar beni idare etmezdin.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna"><span style="font-family: 'Calibri'">Ya Rab: Ömrümü onun için harcadığım isteğimi reddedeceğini sanmıyorum.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: sienna">(Hz. Ali’nin duasının küçük bir bölümüdür)</span></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="topraktoprak, post: 188325, member: 11795"] [FONT=Tahoma][SIZE=5][COLOR=sienna]Beni küçük düşürmek isteseydin hidayet etmezdin[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Calibri][SIZE=5][COLOR=sienna]Hz. Ali’nin Münacatı[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=5][COLOR=sienna][FONT=Calibri]Ya Rab: Hayatım boyunca sevgi gölgeni üstümden eksik etmedin, ölümümden sonra da beni sevginden yoksun bırakma.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=sienna][FONT=Calibri]Ya Rab: Ölümümden sonra benden yüz çevireceğini nasıl düşünebilirim, oysaki hayatım boyunca senden, güzellikten başka bir şey görmedim.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=sienna][FONT=Calibri]Ya Rab: Sana yakıştığı şekilde bana davran ve karanlık cehalet perdelerinin çevrelediği bu kuluna kerem gözüyle bak.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=sienna][FONT=Calibri]Yüce Rabbim: dünyadaki kötülüklerimi örttün. Ahirette buna daha çok ihtiyacım var; iyi kulların arasında beni rezil etme, kıyamet şahitlerinin huzurunda beni rüsva etme.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=sienna][FONT=Calibri]Allahım: Cömertliğin isteklerimi artırdı ve affın arzularımı uzattı; şüphesiz senin affın benim yaptıklarımdan üstündür.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=sienna][FONT=Calibri]Habibim: Kendine kavuşturarak beni sevindir, Kulların arasında hüküm verdiğin günde gözlerimi cemalinin nuruyla aydınlat.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=sienna][FONT=Calibri]Ya Rab: Affına muhtaç olarak kapına geldim; öyleyse ey pişman insanların, yüzü kara olanlar ve rahmet arayanların sığındığı en rahmetli kapı, özrümü kabul et.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=sienna][FONT=Calibri]Allahım: Bu isteğimi reddetme, bu şevkimi kırma ve bu arzumun kolunu kırma.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=sienna][FONT=Calibri]Ya Rab: Beni küçük düşürmek isteseydin hidayet etmezdin, beni rezil etmek isteseydin bu kadar beni idare etmezdin.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=sienna][FONT=Calibri]Ya Rab: Ömrümü onun için harcadığım isteğimi reddedeceğini sanmıyorum.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=5][COLOR=sienna](Hz. Ali’nin duasının küçük bir bölümüdür)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Ya Rab
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…