Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Ya rasulallah
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="müdavim" data-source="post: 176240" data-attributes="member: 5987"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">YÂ RASULALLAH(S.A.V.)</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Öyle bir sevdaki, yaktı kül etti,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Rasulün hasreti canıma yetti,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bitire bitire beni tüketti,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Canımın cananı Ya NebiAllah</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Al beni yanına Ya HabibAllah,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bas beni bağrına Ya RasulAllah,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bu canım yoluna kurbandır senin,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Al beni yanına Ya RasulAllah</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Özledim Rasul'ü Medine'dedir,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Gidemedim ona hayli senedir,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Medine gülleri tane tanedir,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Canımın cananı Ya NebiAllah</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Al beni yanına Ya HabibAllah,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bas beni bağrına Ya RasulAllah,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bu canım yoluna kurbandır senin,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Al beni yanına Ya RasulAllah</span></span></p><p>selman sivridilli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="müdavim, post: 176240, member: 5987"] [SIZE="4"][COLOR="Purple"]YÂ RASULALLAH(S.A.V.) Öyle bir sevdaki, yaktı kül etti, Rasulün hasreti canıma yetti, Bitire bitire beni tüketti, Canımın cananı Ya NebiAllah Al beni yanına Ya HabibAllah, Bas beni bağrına Ya RasulAllah, Bu canım yoluna kurbandır senin, Al beni yanına Ya RasulAllah Özledim Rasul'ü Medine'dedir, Gidemedim ona hayli senedir, Medine gülleri tane tanedir, Canımın cananı Ya NebiAllah Al beni yanına Ya HabibAllah, Bas beni bağrına Ya RasulAllah, Bu canım yoluna kurbandır senin, Al beni yanına Ya RasulAllah[/COLOR][/SIZE] selman sivridilli [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Ya rasulallah
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…