Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Yağmur: Allah Bes, Gayri Heves..!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m_safiturk" data-source="post: 4323" data-attributes="member: 183"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Yağmur mahmur gözlerimin kararı..Yağmur içimin kat kat suskunluğun tercümanı..Yağmur hüznümüm melali…Yağmur yol başını yol yap akıyorum sel gibi.</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Yağmur yazdığım yazının mürekkebi…Duvar dibim ara sokağım..Şakağımın gamzesi..Gecemin düğümü…Tik takı geçmişin ,zil sesi geleceğin..tenteden teranesini dinlediğim…Anlatıyorlar seni kuru ağaçlar…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Yağmur tutamadım.. yitmesi gidenler gibi…Yağmur yutamadım..Asi çıkan söz gibi…Yağmur kaçtı ve gitti…Sen gibi…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Bulut arzuhalinin arz’a karaladığı gün aşığı sensin..Benim Arz’a arz ettiğim..Sinesine sinesine vurduğum…Yarıl ki; kıpkırmızıyım..Açıl kendim kendimi gömeyim dediğim…Bir açıl da saçılayım içine..süklüm püklüm inlediğim…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Yağmur..dünya sürmesinin fena kalemiyle çektiği, emel çizgileri yağ da aksınlar..Senin damlalarının reşhalık kalbi var..İçinde rahmet saklı yazgılar..Her meyyit idrakin “ol”dan kısmetse ark’ında umud toplanır.Bırak kim gelmişse ağlasınlar…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Yağmur..Senin sızmana bıraktım evvel kağıdımdaki sızanlarımı..Kimi loş kimi ıslak kimi ateş taşlarımı..Efkarımın vehmini recm ederken kullandıklarımı…Ölesi şiirler aşırırken aklımı…Öylesi muhipler kabzasında perdah oldukları notaları..Bir bir döküyorum.Zalim ve hunhar..Bir gün yüreğini örse koyup ezmekten iyidir..Bir butlanı sagirse bu gün ,yarın bir külfeti bar…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Yağmur;birazdan bir tarrakaya salacağım seni başımın üstünde…Şu şemsiye denilen yolunu şaşırmış hicabı örtüp kalabalığın tenhasına karışacağım…Yanımdan gölgeleri geçecek dün olanların…Onlarla söyleşeceğim..Çok ırakta olduğunda karipler..sitemden serzenişten çok dua ulaşır…Ve ıraktan ırağı vatan tuttuğunda muhacirler, sıla utanır…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Yağmur ben o adamım..Geçen baharda sırılsıklam yaptığın..Ben o adamın hatırama biraz öksürük biraz hararet bıraktığın…Şimdi bir yaprak kadar hafif hissettiğim..sana yük olmaz </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Hasretimi bir çöle bırak…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Yağmur…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Yakamın yakanı..serin ve dost...Yağmur seni indirene seninle yeri diriltene hamd olsun…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Benimde herkes gibi bir yağmurum olacak..Misket kadar bir tohumun üstünde… Toprağım çatlayacak,öyle bir sabahta kalkacağım ki..gözlerim onun gözlerini arayacak…Yağmur senin göğe göz yaşı olduğun sayısınca selam söyle…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Benim bir tesellim var yağmur sadece bir..Birin biriciği ile birlediği bir…Yüzüm çamur avuçlarım kir…Pişman olmuş her leke, yağmur bil ki;arınmaya namzettir… </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Yağmur:</span></span></span><em><span style="color: #666666"><span style="font-family: 'Helvetica'"> <strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Allah Bes, Gayri Heves..!</span></span></strong></span></span></em></p><p></p><p><em><span style="font-family: 'Helvetica'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"><strong>Bekle geliyorum ısla beni ,belki yatışır uslanırım….</strong></span></span></span></em></p><p></p><p> </p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'Helvetica'"><span style="color: black"><strong>m_safiturk</strong></span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m_safiturk, post: 4323, member: 183"] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Yağmur mahmur gözlerimin kararı..Yağmur içimin kat kat suskunluğun tercümanı..Yağmur hüznümüm melali…Yağmur yol başını yol yap akıyorum sel gibi.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Yağmur yazdığım yazının mürekkebi…Duvar dibim ara sokağım..Şakağımın gamzesi..Gecemin düğümü…Tik takı geçmişin ,zil sesi geleceğin..tenteden teranesini dinlediğim…Anlatıyorlar seni kuru ağaçlar…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Yağmur tutamadım.. yitmesi gidenler gibi…Yağmur yutamadım..Asi çıkan söz gibi…Yağmur kaçtı ve gitti…Sen gibi…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Bulut arzuhalinin arz’a karaladığı gün aşığı sensin..Benim Arz’a arz ettiğim..Sinesine sinesine vurduğum…Yarıl ki; kıpkırmızıyım..Açıl kendim kendimi gömeyim dediğim…Bir açıl da saçılayım içine..süklüm püklüm inlediğim…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Yağmur..dünya sürmesinin fena kalemiyle çektiği, emel çizgileri yağ da aksınlar..Senin damlalarının reşhalık kalbi var..İçinde rahmet saklı yazgılar..Her meyyit idrakin “ol”dan kısmetse ark’ında umud toplanır.Bırak kim gelmişse ağlasınlar…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Yağmur..Senin sızmana bıraktım evvel kağıdımdaki sızanlarımı..Kimi loş kimi ıslak kimi ateş taşlarımı..Efkarımın vehmini recm ederken kullandıklarımı…Ölesi şiirler aşırırken aklımı…Öylesi muhipler kabzasında perdah oldukları notaları..Bir bir döküyorum.Zalim ve hunhar..Bir gün yüreğini örse koyup ezmekten iyidir..Bir butlanı sagirse bu gün ,yarın bir külfeti bar…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Yağmur;birazdan bir tarrakaya salacağım seni başımın üstünde…Şu şemsiye denilen yolunu şaşırmış hicabı örtüp kalabalığın tenhasına karışacağım…Yanımdan gölgeleri geçecek dün olanların…Onlarla söyleşeceğim..Çok ırakta olduğunda karipler..sitemden serzenişten çok dua ulaşır…Ve ıraktan ırağı vatan tuttuğunda muhacirler, sıla utanır…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Yağmur ben o adamım..Geçen baharda sırılsıklam yaptığın..Ben o adamın hatırama biraz öksürük biraz hararet bıraktığın…Şimdi bir yaprak kadar hafif hissettiğim..sana yük olmaz [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Hasretimi bir çöle bırak…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Yağmur…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Yakamın yakanı..serin ve dost...Yağmur seni indirene seninle yeri diriltene hamd olsun…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Benimde herkes gibi bir yağmurum olacak..Misket kadar bir tohumun üstünde… Toprağım çatlayacak,öyle bir sabahta kalkacağım ki..gözlerim onun gözlerini arayacak…Yağmur senin göğe göz yaşı olduğun sayısınca selam söyle…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Benim bir tesellim var yağmur sadece bir..Birin biriciği ile birlediği bir…Yüzüm çamur avuçlarım kir…Pişman olmuş her leke, yağmur bil ki;arınmaya namzettir… [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=blue]Yağmur:[/COLOR][/SIZE][/FONT][I][COLOR=#666666][FONT=Helvetica] [B][SIZE=4][COLOR=black]Allah Bes, Gayri Heves..![/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/I] [I][FONT=Helvetica][SIZE=4][COLOR=black][B]Bekle geliyorum ısla beni ,belki yatışır uslanırım….[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Helvetica][/FONT][/I] [I][FONT=Helvetica][/FONT][/I] [I][FONT=Helvetica][COLOR=black][B]m_safiturk[/B][/COLOR][/FONT][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Yağmur: Allah Bes, Gayri Heves..!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…