Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yak beni Yâr..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hulusi" data-source="post: 54180" data-attributes="member: 32"><p>Aşkın Sen bana bıraktığında bir çekirdekti,</p><p>Şimdi meyveye durdu, hem kök saldı her yanıma.</p><p>Besleyip büyüttüğüm rahmet-i âlem Nurlarla,</p><p>Az kaldı kainatı saracak koca çınar olmaya. </p><p>Derdimdi sevgilim olman, uğruna öleceğim,</p><p>Cihânı sarsacak kadar, aşkıyla âh u enîn edeceğim,</p><p>Ah Yâr.. uğruna binlerce canla fedâ olunacak Sevgilim,</p><p>Nihayet.. sevgilin olmak için ben de artık bir divâneyim.</p><p></p><p>Seni sevmek aldığım nefesten daha leziz Yâr,</p><p>Sana hasret fâniye vuslattan daha sevimli.</p><p>Hasretin fânî vuslatlara bedel ise Yâr,</p><p>Hasretsiz geçirdiğim dakikalar kadar affını dilemeli.</p><p></p><p>Yak beni Yâr.. yanmaksa beni sana kavuşturacak,</p><p>Sevdanla yanıp kül olup huzuruna geleyim.</p><p>Bildiğim tek şey acziyetim ve Seni sevdiğim...</p><p>Kabul et, ben başı önde mahcup bir mücrimeyim</p><p></p><p>Kalbime Yâr ettiğim, yüreğime dost bildiğim</p><p>On sekiz bin âlemi hâvî aşkıma sen sezâsın, sevdiğim.</p><p>Kabule mazhariyet için âlem kadar aşkla sadece Seni seveyim</p><p>Kabule mazhariyet için âlemle beraber sadece Sana secde edeyim..</p><p></p><p>Nur SİRAÇ</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hulusi, post: 54180, member: 32"] Aşkın Sen bana bıraktığında bir çekirdekti, Şimdi meyveye durdu, hem kök saldı her yanıma. Besleyip büyüttüğüm rahmet-i âlem Nurlarla, Az kaldı kainatı saracak koca çınar olmaya. Derdimdi sevgilim olman, uğruna öleceğim, Cihânı sarsacak kadar, aşkıyla âh u enîn edeceğim, Ah Yâr.. uğruna binlerce canla fedâ olunacak Sevgilim, Nihayet.. sevgilin olmak için ben de artık bir divâneyim. Seni sevmek aldığım nefesten daha leziz Yâr, Sana hasret fâniye vuslattan daha sevimli. Hasretin fânî vuslatlara bedel ise Yâr, Hasretsiz geçirdiğim dakikalar kadar affını dilemeli. Yak beni Yâr.. yanmaksa beni sana kavuşturacak, Sevdanla yanıp kül olup huzuruna geleyim. Bildiğim tek şey acziyetim ve Seni sevdiğim... Kabul et, ben başı önde mahcup bir mücrimeyim Kalbime Yâr ettiğim, yüreğime dost bildiğim On sekiz bin âlemi hâvî aşkıma sen sezâsın, sevdiğim. Kabule mazhariyet için âlem kadar aşkla sadece Seni seveyim Kabule mazhariyet için âlemle beraber sadece Sana secde edeyim.. Nur SİRAÇ [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yak beni Yâr..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…