Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yakariş ( ! )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SüPRiZ_" data-source="post: 135076" data-attributes="member: 13496"><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">YAKARIş ( ! ) </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Ne olur Allah’ım ! </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Günah işlerken alma canımı.., </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Tevbe ederken al.., </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Veya bir hayır işlerken,senin rızan için.. </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Allah’ım ! </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> İnan zor,çok zor bu savaş.., </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Şeytan zeki,nefsim ahmak,ben yavaş.. </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Öyle bir an geliyor ki , </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Deniz bitti,umut karaya vurdu diyorum.., </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Rahmetin yetişiyor imdada..,oluyor bana yoldaş.. </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> ** </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Ah bir kuvvetlendirebilsem imanımı.., </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Nefs’imi istediğim kalıba bir sokabilsem.. </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Yazıkki imanla küfür atbaşı gidiyor.. </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Finiş çizgisine çok kalmadı biliyorum.. </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> İpi göğüslediğimde, </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> İman olsun o göğsün içinde.. </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Ne olur Allah’ım ! </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Kafir olarak alma beni huzuruna.., </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Yak gerekirse şu günahkar bedenimi.. </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Yıllarca cehenneminde.., </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Ama son nefeste imanla al canımı,ne olur Allah’ım !.. </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Merhamet et şu günahkar kuluna, </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Canım feda kitabının ,Habibinin yoluna.. </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Biliyorum günahkarım,isyankarım ben ama, </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Rahmetinin büyüklüğü umudum, </span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Beni nefs’imin ve şeytanın eline bırakma Allah’ım !..</span></strong></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SüPRiZ_, post: 135076, member: 13496"] [CENTER][COLOR=RoyalBlue][I][B][FONT=Comic Sans MS]YAKARIş ( ! ) [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Ne olur Allah’ım ! [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Günah işlerken alma canımı.., [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Tevbe ederken al.., [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Veya bir hayır işlerken,senin rızan için.. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Allah’ım ! [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] İnan zor,çok zor bu savaş.., [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Şeytan zeki,nefsim ahmak,ben yavaş.. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Öyle bir an geliyor ki , [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Deniz bitti,umut karaya vurdu diyorum.., [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Rahmetin yetişiyor imdada..,oluyor bana yoldaş.. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] ** [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Ah bir kuvvetlendirebilsem imanımı.., [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Nefs’imi istediğim kalıba bir sokabilsem.. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Yazıkki imanla küfür atbaşı gidiyor.. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Finiş çizgisine çok kalmadı biliyorum.. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] İpi göğüslediğimde, [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] İman olsun o göğsün içinde.. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Ne olur Allah’ım ! [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Kafir olarak alma beni huzuruna.., [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Yak gerekirse şu günahkar bedenimi.. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Yıllarca cehenneminde.., [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Ama son nefeste imanla al canımı,ne olur Allah’ım !.. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Merhamet et şu günahkar kuluna, [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Canım feda kitabının ,Habibinin yoluna.. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Biliyorum günahkarım,isyankarım ben ama, [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Rahmetinin büyüklüğü umudum, [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Beni nefs’imin ve şeytanın eline bırakma Allah’ım !..[/FONT][/B][/I][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yakariş ( ! )
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…