Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
yakin başkaymış hal başka...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m_safiturk" data-source="post: 5221" data-attributes="member: 183"><p><span style="font-size: 15px">şah-ı tahtına serdim selamı </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">ellerim hediyesiz,cepleri boş kalbimin </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">senden iz'ansız ziyaret </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">yokluğun vehmi cömertliği ihtimal... </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">uğruna helal olsun hiçliğim... </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">göğsümün çatına koydum zırhı </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">matbuat deri içinde... </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">saçlar gümüş hokkada nazari... </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">ten ulaşmaz.. </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">saati kurdum gece ortasına </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">ibre döner zil çalmaz... </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">hangi adımdır biri on getirecek...? </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">Ömer'in RA. kılıcımıdır sanemlerimi şak edecek...? </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">asanmıdır pak edecek kalbimi...? </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">Ali'nin RA.divanları ısıtır asrımı... </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">kapısından şehrin zamanlar önce... </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">bu güneş taaffün ettirdi yaramı </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">rayiham laşe... </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">Eyyüb'ün gaslinden kısmetimmi var...? </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">yangın topuklardan imiğe kadar </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">tabanlar alev alev </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">yüzüm dalga dalga </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">çatlamış toprağı ar'ın </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">edep uçuşan yelpaze </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">anladım ki; </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">sen gel demeden gelemen </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">yakin başkaymış hal başka... </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">m_safiturk</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m_safiturk, post: 5221, member: 183"] [SIZE=4]şah-ı tahtına serdim selamı [/SIZE] [SIZE=4]ellerim hediyesiz,cepleri boş kalbimin [/SIZE] [SIZE=4]senden iz'ansız ziyaret [/SIZE] [SIZE=4]yokluğun vehmi cömertliği ihtimal... [/SIZE] [SIZE=4]uğruna helal olsun hiçliğim... [/SIZE] [SIZE=4]göğsümün çatına koydum zırhı [/SIZE] [SIZE=4]matbuat deri içinde... [/SIZE] [SIZE=4]saçlar gümüş hokkada nazari... [/SIZE] [SIZE=4]ten ulaşmaz.. [/SIZE] [SIZE=4]saati kurdum gece ortasına [/SIZE] [SIZE=4]ibre döner zil çalmaz... [/SIZE] [SIZE=4]hangi adımdır biri on getirecek...? [/SIZE] [SIZE=4]Ömer'in RA. kılıcımıdır sanemlerimi şak edecek...? [/SIZE] [SIZE=4]asanmıdır pak edecek kalbimi...? [/SIZE] [SIZE=4]Ali'nin RA.divanları ısıtır asrımı... [/SIZE] [SIZE=4]kapısından şehrin zamanlar önce... [/SIZE] [SIZE=4]bu güneş taaffün ettirdi yaramı [/SIZE] [SIZE=4]rayiham laşe... [/SIZE] [SIZE=4]Eyyüb'ün gaslinden kısmetimmi var...? [/SIZE] [SIZE=4]yangın topuklardan imiğe kadar [/SIZE] [SIZE=4]tabanlar alev alev [/SIZE] [SIZE=4]yüzüm dalga dalga [/SIZE] [SIZE=4]çatlamış toprağı ar'ın [/SIZE] [SIZE=4]edep uçuşan yelpaze [/SIZE] [SIZE=4]anladım ki; [/SIZE] [SIZE=4]sen gel demeden gelemen [/SIZE] [SIZE=4]yakin başkaymış hal başka... [/SIZE] [SIZE=4]m_safiturk[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
yakin başkaymış hal başka...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…