Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yakın Ve Uzak...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 119398" data-attributes="member: 157"><p>[FONT=book antiqua,palatino]<span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><em>Ben yakın sen uzak,</em></span></span>[/FONT]<span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span>[FONT=book antiqua,palatino]<span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><em> Ya sen yakınlarımda ben ırak,</em></span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><em>Masiva bırak track bileklerimden.</em></span></span>[/FONT]<span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span>[FONT=book antiqua,palatino]<span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"> Rayhanım iske bezemek elzem,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Ben sözümden dönmem.</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Aynalarımı çatlattım ben darmadığın tuzla buz oldu içim,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Lakin ucuz atlattım ben,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Ya sen terazilerce altın yüklenmiş gibisin.</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Sen ah sen bir bilsen..</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Keşke bilselerdi herkesin tek hakkı var,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Ömrü altın sepeti sanma sepete konulan,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">En sonunda ruhsuz bir ceset olur sonunda.</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Beklediğin bi medet olur dünya,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür.</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Bu neşenin sonudur elbet derin bi baş ağrısı,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Kahkahalar bugün senin, peki ya bundan sonrası?</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Gün geçer ve dost göçer; azdır yandaş sayısı,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">ßir Ocak kışında gözün uzaktan izler mayısı </span></span></em></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Ben yakın sen uzak ya sen yakınlarımda ben ırak,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Ne yol katetmeliymişim meğer düşümden,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Yakınlarımda olmak istemedin içten, feryatıma gizLendim.</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Herkesin tek hakkı var,</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Hem haLime sorsaLar anlar beni yangın paklar.</span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Kor alır canım ağlar yetmez binbir ah..</span></span></em></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"></span></span></em></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black">Sagopa Kajmer...</span></span></em></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="color: #808080"><em></em></span></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 119398, member: 157"] [FONT=book antiqua,palatino][SIZE=3][COLOR=Black][I]Ben yakın sen uzak,[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][FONT=book antiqua,palatino][SIZE=3][COLOR=Black][I] Ya sen yakınlarımda ben ırak, Masiva bırak track bileklerimden.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][FONT=book antiqua,palatino][SIZE=7][COLOR=#808080][I][SIZE=3][COLOR=Black] Rayhanım iske bezemek elzem, Ben sözümden dönmem. Aynalarımı çatlattım ben darmadığın tuzla buz oldu içim, Lakin ucuz atlattım ben, Ya sen terazilerce altın yüklenmiş gibisin. Sen ah sen bir bilsen.. Keşke bilselerdi herkesin tek hakkı var, Ömrü altın sepeti sanma sepete konulan, En sonunda ruhsuz bir ceset olur sonunda. Beklediğin bi medet olur dünya, Ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür. Bu neşenin sonudur elbet derin bi baş ağrısı, Kahkahalar bugün senin, peki ya bundan sonrası? Gün geçer ve dost göçer; azdır yandaş sayısı, ßir Ocak kışında gözün uzaktan izler mayısı Ben yakın sen uzak ya sen yakınlarımda ben ırak, Ne yol katetmeliymişim meğer düşümden, Yakınlarımda olmak istemedin içten, feryatıma gizLendim. Herkesin tek hakkı var, Hem haLime sorsaLar anlar beni yangın paklar. Kor alır canım ağlar yetmez binbir ah.. Sagopa Kajmer...[/COLOR][/SIZE] [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yakın Ve Uzak...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…