Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
YaLaN...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 17455" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">hadi gidiyorsun</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yürekten kan gidiyor,sen gidiyorsun</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">herşey gidiyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gökte bulut,dağda kar,düzde kervan gidiyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">solgun bir gül oluyor insan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir demet kır çiçeği ölüyor sen gidiyorsun</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ne ucuz yaşıyorsun,ne kolay</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir kristal gibi ellerimden düşüyorsun</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bakma öyle</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ben kanıyorum sen üşüyorsun</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kolay değil bir yalan bu</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yaralayan kanayan koca bir yalan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yalan işte</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sevdiğim yalan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">şarkılardan arta kalan ve sabah buğusu</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve tarla faresi ve ekmek derdindeki işçi kalbi gibi</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yumuşak sıcak bir yalan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ıslak gözlerimle geçiyorum</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yaralı bir ceylanın kalbinden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ceplerimde kül var</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir yangından arta kalan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sorduğum adreslerde kimse olmuyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve kimse olmuyor ben sorduğum zaman</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">her şey bir yalan gibi yandığı zaman</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yalnız olduğunu anlıyor insan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">anladım ve geçtim</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yaralı bir ceylanın kalbinden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">aynamı kırdım fotoğraflarımı yaktım</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">nasıl da acımasızdım tafralarıma karşı</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">nasıl da umarsız</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">su gördüm düşümde</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ceplerimde kül vardı ve yanıyordu</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sonra sabah oluyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hayır diyordu bir dağ köylüsü</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hiçbir şey için geç değil</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve geç değil bir şey için hiçbir şey</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bişey vardı öyleyse bişey</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">beni çeken</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gecenin duldasından uzağa</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kocaman çayırlara çeken bişey</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gümrah ırmaklara</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sonra sıcağa sonra acıya</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sonra yaralarıma merhem olmaya kapıma dayanan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bişey</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">tutsana beni,bırakmasana</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">olsun yaralasana</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">olsun,ağrısa da</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yalan da olsa,kalsana</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">dağ köylüsü</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">aşkın olduğu yerde ben varım</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sen olmasan da ben varım</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yağmur yağar saçlarım filizlenir</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir yıldız düşer omuzlarıma</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ıslık çalar ıslanır şarkılarımı söyler geçerim kapından</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">camların buğusundan ve yağmurun kokusundan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">tanırlar beni</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bilirler</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">en iyi yalanlarını ben alırım onların</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">adresler sorarım kimseler oturmaz orda</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve kimseler olmaz ben sordukça</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">dağ köylüsü</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">şimdi gidersen</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">şimdi git</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kalırsan şimdi</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ibrahim sadri</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 17455, member: 5"] [B][COLOR=green]hadi gidiyorsun yürekten kan gidiyor,sen gidiyorsun herşey gidiyor gökte bulut,dağda kar,düzde kervan gidiyor solgun bir gül oluyor insan bir demet kır çiçeği ölüyor sen gidiyorsun ne ucuz yaşıyorsun,ne kolay bir kristal gibi ellerimden düşüyorsun bakma öyle ben kanıyorum sen üşüyorsun kolay değil bir yalan bu yaralayan kanayan koca bir yalan yalan işte sevdiğim yalan şarkılardan arta kalan ve sabah buğusu ve tarla faresi ve ekmek derdindeki işçi kalbi gibi yumuşak sıcak bir yalan ıslak gözlerimle geçiyorum yaralı bir ceylanın kalbinden ceplerimde kül var bir yangından arta kalan sorduğum adreslerde kimse olmuyor ve kimse olmuyor ben sorduğum zaman her şey bir yalan gibi yandığı zaman yalnız olduğunu anlıyor insan anladım ve geçtim yaralı bir ceylanın kalbinden aynamı kırdım fotoğraflarımı yaktım nasıl da acımasızdım tafralarıma karşı nasıl da umarsız su gördüm düşümde karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu ceplerimde kül vardı ve yanıyordu sonra sabah oluyor ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu hayır diyordu bir dağ köylüsü hiçbir şey için geç değil ve geç değil bir şey için hiçbir şey bişey vardı öyleyse bişey beni çeken gecenin duldasından uzağa kocaman çayırlara çeken bişey gümrah ırmaklara sonra sıcağa sonra acıya sonra yaralarıma merhem olmaya kapıma dayanan bişey tutsana beni,bırakmasana olsun yaralasana olsun,ağrısa da yalan da olsa,kalsana dağ köylüsü aşkın olduğu yerde ben varım sen olmasan da ben varım yağmur yağar saçlarım filizlenir bir yıldız düşer omuzlarıma ıslık çalar ıslanır şarkılarımı söyler geçerim kapından camların buğusundan ve yağmurun kokusundan tanırlar beni bilirler en iyi yalanlarını ben alırım onların adresler sorarım kimseler oturmaz orda ve kimseler olmaz ben sordukça dağ köylüsü şimdi gidersen şimdi git kalırsan şimdi ibrahim sadri[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
YaLaN...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…