Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Yalnız Allah Bilsin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="genc_kalem" data-source="post: 168248" data-attributes="member: 15919"><p><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: #006600">Yalnız Allah bilsin</span></span></strong> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>Büyüklerden bir zat, ahaliden para toplamak istedi, düşmana karşı tedbir almak, bazı mevkileri tamir ve tahkim için... Hak bu parayı vermedi. o büyük zat, bundan mahzun oldu ve ağladı. Geceleyin, yatsı namazından sonra birdenbire bir adam peydahlandı ve o büyük zatın önüne bir kese içinde iki bin akçe bıraktı ve dedi. </strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>- Bu parayı dilediğiniz işe sarfediniz!... </strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>Bu meçhul insan, ebu Amr... O büyük zat parayı kabul ve ona iyi dualar etti. </strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>Sabahleyin o büyük zat, dostlarından ve yakınlarından ibaret bir kalabalık topladı, keseyi meydana çıkardı ve sevinç içinde: </strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>- Biz, dedi; Ebu Amr hakkında çok ümide düştük. dün gece bana, müslümanların kendilerini düşmana karşı müdafaa etmeleri için iki bin akçe getirdi. Allah iyiliğin karşılığını versin. </strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>Birdenbire Ebu Amr'ın kalabalık içinde doğrulduğu görüldü. Ebu Amr haykırdı: </strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>- Dün gece size verdiğim para anneme aitti. Annem paranın bu işe sarfolunmasına razı değildir. Lütfen bana iade ediniz ki, ben de kendisine vereyim!... </strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>Büyük zat hemen elini keseye atıp Ebu Amr'a uzattı. Ebu amr keseyi aldı, uzaklaştı. </strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>Yine akşam, gece, yatsı namazından sonra... O büyük zat odasında bir köşeye çekilmiş düşüncede... Yine Ebu Amr birdenbire peydahlanıyor... </strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>Yine elinde aynı kese ve kesenin içinde iki bin akçe... Ebu Amr parayı o büyük zatın önüne koyuyor ve fısıldıyor: </strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>- Parayı getiriyorum ve sizden tek bir şey rica ediyorum: </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong>Bu parayı o türlü sarfediniz ki, ikimizden başka kimse birşey bilmesin...</strong> </span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: teal"><strong><span style="color: teal">Onun nereden geldiğini yalnız Allah bilsin....</span> </strong></span></span></p><p> </p><p><em><span style="color: blue">Veliler Ordusundan 333, Necip Fazıl Kısakürek, büyük Doğu Yayınları, 1976</span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="genc_kalem, post: 168248, member: 15919"] [B][SIZE=5][COLOR=#006600]Yalnız Allah bilsin[/COLOR][/SIZE][/B] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]Büyüklerden bir zat, ahaliden para toplamak istedi, düşmana karşı tedbir almak, bazı mevkileri tamir ve tahkim için... Hak bu parayı vermedi. o büyük zat, bundan mahzun oldu ve ağladı. Geceleyin, yatsı namazından sonra birdenbire bir adam peydahlandı ve o büyük zatın önüne bir kese içinde iki bin akçe bıraktı ve dedi. [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]- Bu parayı dilediğiniz işe sarfediniz!... [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]Bu meçhul insan, ebu Amr... O büyük zat parayı kabul ve ona iyi dualar etti. [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]Sabahleyin o büyük zat, dostlarından ve yakınlarından ibaret bir kalabalık topladı, keseyi meydana çıkardı ve sevinç içinde: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]- Biz, dedi; Ebu Amr hakkında çok ümide düştük. dün gece bana, müslümanların kendilerini düşmana karşı müdafaa etmeleri için iki bin akçe getirdi. Allah iyiliğin karşılığını versin. [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]Birdenbire Ebu Amr'ın kalabalık içinde doğrulduğu görüldü. Ebu Amr haykırdı: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]- Dün gece size verdiğim para anneme aitti. Annem paranın bu işe sarfolunmasına razı değildir. Lütfen bana iade ediniz ki, ben de kendisine vereyim!... [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]Büyük zat hemen elini keseye atıp Ebu Amr'a uzattı. Ebu amr keseyi aldı, uzaklaştı. [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]Yine akşam, gece, yatsı namazından sonra... O büyük zat odasında bir köşeye çekilmiş düşüncede... Yine Ebu Amr birdenbire peydahlanıyor... [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]Yine elinde aynı kese ve kesenin içinde iki bin akçe... Ebu Amr parayı o büyük zatın önüne koyuyor ve fısıldıyor: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]- Parayı getiriyorum ve sizden tek bir şey rica ediyorum: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B]Bu parayı o türlü sarfediniz ki, ikimizden başka kimse birşey bilmesin...[/B] [/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=teal][B][COLOR=teal]Onun nereden geldiğini yalnız Allah bilsin....[/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [I][COLOR=blue]Veliler Ordusundan 333, Necip Fazıl Kısakürek, büyük Doğu Yayınları, 1976[/COLOR][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Yalnız Allah Bilsin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…