Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yalnizliğimla başbaşa
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayýp_gül" data-source="post: 78427" data-attributes="member: 3579"><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Bir mum yaktım, bugüne inat... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ve gizlendim gecenin büyüsüne... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Yalnızlığımın koynuna sokulup, yalnızlığı düşündüm... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">*** </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Herşey belli belirsiz... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Herşey, bir garip mumun zayıf ışığına teslim ve titrek... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Odamın sahibi ve hayaletiyim şimdi... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Korkanı ve korkutanı... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Elimi uzatsam, aydınlığa boğabilirim herşeyi bir anda... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ve herşey ortaya çıkmanın ve kendini göstermenin kibriyle beynime üşüşür... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Önce kitaplar... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Duvardaki saat ve sesi... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Yerdeki halı... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Hatta duvarın rengi... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">*** </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ama bu zayıf ışık... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Herşey, bir garip mumun zayıf ışığına teslim ve titrek... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ben bile... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Yüzüm geçmişin ağırlığı, geleceğin belirsizliği altında ezilmiş... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Yüzümde karanlık... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Gözlerim, karanlığın korkusuna sinmiş eşyalarımda, beni arıyor... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Bu odada ne varsa; hepsi benim maceram... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Hepsini esir aldım... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">*** </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Şu kitapların herbirini ben seçtim... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Burada olmalarının sebebi benim... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Değer verdim onlara... Onların macerasına talip oldum... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Paylaştım duygularını... Sevgilerini ve ayrılıklarını... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Kahramanlarına yol arkadaşı oldum... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Hepsini tanıyorum işte... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Belki sadece sırtları görünüyor... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Belki bir çoğunu uzun zamandır elime bile almadım ama... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Hepsini tanıyorum işte... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Cömertçe bakıştım onlarla... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Hergün defalarca... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Bir kez okudum belki ama, bin kez yaşadım... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">*** </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Şimdi inadına bir mum yakışım... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Yalnızlığımı özlemekten... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Yüzlerce yazar... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Binlerce kahraman... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ve o kadar macera.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">İşte hepsine, “Bugün izinlisiniz” diyorum... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Bugün ben, bana lazımım... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Yalnızlığımı özledim... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">*** </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ne kadar titreseler de , müşfik bir karanlığa teslim ettim onları... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Uykuya yatırdım... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Belki gözucuyla seyredeceğim yine de... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Severek... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ama... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">O kadar işte... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">*** </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Boş verin şimdi yerdeki halının, oturduğum sandalyenin, üzerine abandığım masanın macerasını... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Bitmez... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Tam kendimi dinlemeye koyulmuşken, başlarsam anlatmaya... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Mesela şu içinde kalemler olan kavanozu bile... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ve hatta arka ucunda diş izlerim olan boyasız kurşun kalemi... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Bitmez... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Bu odanın her satırında... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Her harfinde... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ömrümden kattığım... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Feda ettiğim zamanlar ve duygular var... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Koşar adım giderken ölüme, “Hayata neresinden başlamalıyım” diye düşünüyorum hala... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ve yorulup... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Bir mum yakıyorum işte... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Karanlığın aynasında kendimi seyrediyorum... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Yalnızlığımın koynuna sokulup... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">*** </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Biliyorum... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ölüm bana geliyor... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ben ona gidiyorum... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Her saniye kısalıyor hayatım... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Gönlümün heybesi ağırlaşıyor... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Biraz daha fazla şey götürmek için belki... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Daha çok şey yaşayıp... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Daha çok anlamak için.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ama... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Cevabı zor sorular birikiyor... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">*** </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Kendime anlatırken bütün bunları... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Kime anlatıyorum aslında... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">“Er kişi niyetine” dediklerinde... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Hangi dağın taşından kesilmiş bir mermer hazırlanır başucuma... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Hangi yürek yanar? </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Hangi yürek yanması serinletir içimi?.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Kuruyan dudaklarıma miras kalır?.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">*** </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Ben... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Zamanın, mekanın ve eşyanın kucağından sıyrılıp... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Yalnızlığıma sığındım şimdi... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Birazdan ezan okunacak... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Bu karalama kağıtlarını buruşturup fırlatacağım... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Bir daha başlamak için yaşamaya... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Şafak sökmeden... </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Şimdi ezan okunacak... </span></span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">*Murat Başaran*</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayýp_gül, post: 78427, member: 3579"] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Bir mum yaktım, bugüne inat... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ve gizlendim gecenin büyüsüne... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Yalnızlığımın koynuna sokulup, yalnızlığı düşündüm... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]*** [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Herşey belli belirsiz... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Herşey, bir garip mumun zayıf ışığına teslim ve titrek... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Odamın sahibi ve hayaletiyim şimdi... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Korkanı ve korkutanı... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Elimi uzatsam, aydınlığa boğabilirim herşeyi bir anda... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ve herşey ortaya çıkmanın ve kendini göstermenin kibriyle beynime üşüşür... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Önce kitaplar... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Duvardaki saat ve sesi... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Yerdeki halı... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Hatta duvarın rengi... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]*** [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ama bu zayıf ışık... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Herşey, bir garip mumun zayıf ışığına teslim ve titrek... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ben bile... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Yüzüm geçmişin ağırlığı, geleceğin belirsizliği altında ezilmiş... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Yüzümde karanlık... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Gözlerim, karanlığın korkusuna sinmiş eşyalarımda, beni arıyor... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Bu odada ne varsa; hepsi benim maceram... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Hepsini esir aldım... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]*** [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Şu kitapların herbirini ben seçtim... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Burada olmalarının sebebi benim... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Değer verdim onlara... Onların macerasına talip oldum... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Paylaştım duygularını... Sevgilerini ve ayrılıklarını... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Kahramanlarına yol arkadaşı oldum... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Hepsini tanıyorum işte... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Belki sadece sırtları görünüyor... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Belki bir çoğunu uzun zamandır elime bile almadım ama... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Hepsini tanıyorum işte... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Cömertçe bakıştım onlarla... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Hergün defalarca... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Bir kez okudum belki ama, bin kez yaşadım... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]*** [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Şimdi inadına bir mum yakışım... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Yalnızlığımı özlemekten... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Yüzlerce yazar... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Binlerce kahraman... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ve o kadar macera.. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]İşte hepsine, “Bugün izinlisiniz” diyorum... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Bugün ben, bana lazımım... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Yalnızlığımı özledim... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]*** [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ne kadar titreseler de , müşfik bir karanlığa teslim ettim onları... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Uykuya yatırdım... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Belki gözucuyla seyredeceğim yine de... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Severek... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ama... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]O kadar işte... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]*** [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Boş verin şimdi yerdeki halının, oturduğum sandalyenin, üzerine abandığım masanın macerasını... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Bitmez... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Tam kendimi dinlemeye koyulmuşken, başlarsam anlatmaya... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Mesela şu içinde kalemler olan kavanozu bile... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ve hatta arka ucunda diş izlerim olan boyasız kurşun kalemi... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Bitmez... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Bu odanın her satırında... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Her harfinde... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ömrümden kattığım... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Feda ettiğim zamanlar ve duygular var... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Koşar adım giderken ölüme, “Hayata neresinden başlamalıyım” diye düşünüyorum hala... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ve yorulup... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Bir mum yakıyorum işte... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Karanlığın aynasında kendimi seyrediyorum... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Yalnızlığımın koynuna sokulup... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]*** [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Biliyorum... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ölüm bana geliyor... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ben ona gidiyorum... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Her saniye kısalıyor hayatım... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Gönlümün heybesi ağırlaşıyor... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Biraz daha fazla şey götürmek için belki... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Daha çok şey yaşayıp... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Daha çok anlamak için.. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ama... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Cevabı zor sorular birikiyor... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]*** [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Kendime anlatırken bütün bunları... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Kime anlatıyorum aslında... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]“Er kişi niyetine” dediklerinde... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Hangi dağın taşından kesilmiş bir mermer hazırlanır başucuma... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Hangi yürek yanar? [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Hangi yürek yanması serinletir içimi?.. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Kuruyan dudaklarıma miras kalır?.. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]*** [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Ben... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Zamanın, mekanın ve eşyanın kucağından sıyrılıp... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Yalnızlığıma sığındım şimdi... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Birazdan ezan okunacak... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Bu karalama kağıtlarını buruşturup fırlatacağım... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Bir daha başlamak için yaşamaya... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Şafak sökmeden... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]Şimdi ezan okunacak... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=royalblue]*Murat Başaran*[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yalnizliğimla başbaşa
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…