Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yalvariş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 14091" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">YALVARIŞ</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ya Rab bu hasrete can dayanmıyor;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Her adımda bir engel var, salmıyor,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Mümkün mü bu yolda maksuda ermek?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Mümkün mü sılada dost yüzü görmek?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Âşıka ar gelir geriye dönmek;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Çekilmez bir şelek vurdun arkama;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Şaşırdım yollarda kaldım, akşama.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Umudum her zaman bakidir amma,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sevip sevilmemek varsa kaderde,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hangi doktor ilaç verir bu derde?</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hastayım, susuzum gurbet illerde;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ey hanlar hanını halkeden Hancı!</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir yudum aşkınla doğdu bu sancı.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ey fakir ekmeği, Mümin inancı!</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Abdurrahim Karakoç </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 14091, member: 5"] [B][COLOR=green]YALVARIŞ Ya Rab bu hasrete can dayanmıyor; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Her adımda bir engel var, salmıyor, Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Mümkün mü bu yolda maksuda ermek? Mümkün mü sılada dost yüzü görmek? Âşıka ar gelir geriye dönmek; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Çekilmez bir şelek vurdun arkama; Şaşırdım yollarda kaldım, akşama. Umudum her zaman bakidir amma, Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Sevip sevilmemek varsa kaderde, Hangi doktor ilaç verir bu derde? Hastayım, susuzum gurbet illerde; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Ey hanlar hanını halkeden Hancı! Bir yudum aşkınla doğdu bu sancı. Ey fakir ekmeği, Mümin inancı! Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Abdurrahim Karakoç [/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yalvariş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…