Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Yapmacik konuşmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 111182" data-attributes="member: 12"><p><strong>Yapmacık Karakterler Vestiyeriyim Ben.</strong></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Yapmacık Karakterler Vestiyeriyim Ben.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Günlük yüzünüzü bana bırakabilirsiniz</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">yapmacık karakterler vestiyeriyim ben.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Nasıl bir kostüm istersiniz ?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Sanırım çağımın ayıbını giyinmezsiniz</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">oysa göğsünüzü yırtmak üzere içinizdeki hayvanın azidişleri.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Ne kadar da ragbet görüyor bu yanık kanatlı melek giysileri.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Caniliğinize yakışsa da tavsiye etmem.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">İçerde şeytanın size gülme ihtmali var efendim.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Söylemek vazife kılındı ondan bildiriyorum.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Gözleriniz aç bir kartal gibi ve üstelik niyetiniz de sinsi</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">çakallık size yakışır bir hayli</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Arazinize birkaç bıldırcın da dağıtırız tabii ki</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">burası sizin ininiz daha daha ne istersiniz ?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Utancınızı saklamaya hiç gerek yok</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">onları ayrı ayrı kaldırıyoruz.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Maymun olmayalım ne demek istediğiniz olabilirsiniz.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Burada hayal edemeyeceğiniz günahların keşfindesiniz.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Pardon ruhunuzu peşin almak mecburiyetindeyiz !</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Bir de lütfen üzerinizde vicdan kalmasın.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Bakın bütün bunları beğenmediyseniz</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">size şeytana yakın bir masa verebilirim.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">İnanılmaz bir yer tavsiye ederim.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Pahalı değil canım sadece biraz daha gözünüzü karartırsınız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">O yorucu sahte sırıtkanlığınızı da alabilirim</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">yapmacık karakterler vestiyeriyim ben.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Çekinmeden koyverin en allahsız küfürlerinizi</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">teveccüh göstermeden anlatın toplumu düzüşlerinizi.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">İçinizdeki kiri dökebileceğiniz daha pis bir yer bulamazsınız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Ne demek efendim tabii ki hakkınız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Bu günler için siz ananızı bile sattınız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Buyrun efendim</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">günlük yüzünüz</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">ve sırıtkanlığınız</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">bir de beraber götürmek zorunda olduğunuz günahlarınız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Yine bekleriz bir ömür açığız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Allahsızlığın Kapıkulluğunu Yapıyorum Ben.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Vicdan diye birşey arayıp sormuyoruz</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">allahsızlığın kapıkulluğunu yapıyorum ben.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Dinden çıkar mısınız ?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Zaten daha önce de göstermelik diz çöküyordunuz</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">en az sizin kadar hesapkardı sizinle bir yakaran esnaflar.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Ne kadar da adil görünüyor secdede bir borsacı.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">İnanın genelevi işletenlere bile tavsiye ederim cumaları.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Korkmayın bir kere geçeceksiniz bu eşikten içeri.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Söylemek vazife kılındı ondan bildiriyorum.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Gündüz gözüyle görünmeyecek kansızlığınız</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">kan içen dişleriniz sadece gece görüneceket yerken.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Soluk benzinize renk katacağız kimseler görmeden.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">bir tek aybaşında kanayacaksınız işçilerin aylığını verirken.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Ekmek emek kavgası gibi fakir edebiyatını duymayacaksınız</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">şıllık ve cilveli hatun sesleriyle kapatacağız kulaklarınızı.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Ben kendimde değildim gibi savunmalara ne gerek efendim !</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Biz sizi allahsızlıktan öte görünmez kılacağız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Pardon yüreğinizi sökmek zorundayız !</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Bir de lütfen aklınıza şeytan dolansın.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Bakın bütün bunlar yetmez derseniz</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">ruhunuza mastürbasyon yaptırabiliriz.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Yetimlere yardım eder ve iftar çadırları falan kurarsınız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Puştluğun saltanatının tadına varırsınız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Vicdan diye birşey arayıp sormuyoruz</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">allahsızlığın kapıkulluğunu yapıyorum ben.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Şeytanla pazarlığa hazır mısınız ?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Teveccüh göstermeden parselleyin</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">cehennemizin en nadide beldesini.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Yokluğunuzdan kovulamazsınız nasıl olsa.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Ne demek efendim günah diye bir sözcük kalmadı.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">şeytan bile sizden ders aldı.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Alayım efendim</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">kanınız</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">yüreğiniz</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">bir de ruhunuz.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Artık yok olmak gibi bir korku taşımassınız</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">unutturmaz sizi allahsızlığınız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Murat Kayalı </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 111182, member: 12"] [b]Yapmacık Karakterler Vestiyeriyim Ben.[/b] [SIZE="3"][COLOR="Navy"]Yapmacık Karakterler Vestiyeriyim Ben. Günlük yüzünüzü bana bırakabilirsiniz yapmacık karakterler vestiyeriyim ben. Nasıl bir kostüm istersiniz ? Sanırım çağımın ayıbını giyinmezsiniz oysa göğsünüzü yırtmak üzere içinizdeki hayvanın azidişleri. Ne kadar da ragbet görüyor bu yanık kanatlı melek giysileri. Caniliğinize yakışsa da tavsiye etmem. İçerde şeytanın size gülme ihtmali var efendim. Söylemek vazife kılındı ondan bildiriyorum. Gözleriniz aç bir kartal gibi ve üstelik niyetiniz de sinsi çakallık size yakışır bir hayli Arazinize birkaç bıldırcın da dağıtırız tabii ki burası sizin ininiz daha daha ne istersiniz ? Utancınızı saklamaya hiç gerek yok onları ayrı ayrı kaldırıyoruz. Maymun olmayalım ne demek istediğiniz olabilirsiniz. Burada hayal edemeyeceğiniz günahların keşfindesiniz. Pardon ruhunuzu peşin almak mecburiyetindeyiz ! Bir de lütfen üzerinizde vicdan kalmasın. Bakın bütün bunları beğenmediyseniz size şeytana yakın bir masa verebilirim. İnanılmaz bir yer tavsiye ederim. Pahalı değil canım sadece biraz daha gözünüzü karartırsınız. O yorucu sahte sırıtkanlığınızı da alabilirim yapmacık karakterler vestiyeriyim ben. Çekinmeden koyverin en allahsız küfürlerinizi teveccüh göstermeden anlatın toplumu düzüşlerinizi. İçinizdeki kiri dökebileceğiniz daha pis bir yer bulamazsınız. Ne demek efendim tabii ki hakkınız. Bu günler için siz ananızı bile sattınız. Buyrun efendim günlük yüzünüz ve sırıtkanlığınız bir de beraber götürmek zorunda olduğunuz günahlarınız. Yine bekleriz bir ömür açığız. Allahsızlığın Kapıkulluğunu Yapıyorum Ben. Vicdan diye birşey arayıp sormuyoruz allahsızlığın kapıkulluğunu yapıyorum ben. Dinden çıkar mısınız ? Zaten daha önce de göstermelik diz çöküyordunuz en az sizin kadar hesapkardı sizinle bir yakaran esnaflar. Ne kadar da adil görünüyor secdede bir borsacı. İnanın genelevi işletenlere bile tavsiye ederim cumaları. Korkmayın bir kere geçeceksiniz bu eşikten içeri. Söylemek vazife kılındı ondan bildiriyorum. Gündüz gözüyle görünmeyecek kansızlığınız kan içen dişleriniz sadece gece görüneceket yerken. Soluk benzinize renk katacağız kimseler görmeden. bir tek aybaşında kanayacaksınız işçilerin aylığını verirken. Ekmek emek kavgası gibi fakir edebiyatını duymayacaksınız şıllık ve cilveli hatun sesleriyle kapatacağız kulaklarınızı. Ben kendimde değildim gibi savunmalara ne gerek efendim ! Biz sizi allahsızlıktan öte görünmez kılacağız. Pardon yüreğinizi sökmek zorundayız ! Bir de lütfen aklınıza şeytan dolansın. Bakın bütün bunlar yetmez derseniz ruhunuza mastürbasyon yaptırabiliriz. Yetimlere yardım eder ve iftar çadırları falan kurarsınız. Puştluğun saltanatının tadına varırsınız. Vicdan diye birşey arayıp sormuyoruz allahsızlığın kapıkulluğunu yapıyorum ben. Şeytanla pazarlığa hazır mısınız ? Teveccüh göstermeden parselleyin cehennemizin en nadide beldesini. Yokluğunuzdan kovulamazsınız nasıl olsa. Ne demek efendim günah diye bir sözcük kalmadı. şeytan bile sizden ders aldı. Alayım efendim kanınız yüreğiniz bir de ruhunuz. Artık yok olmak gibi bir korku taşımassınız unutturmaz sizi allahsızlığınız. Murat Kayalı [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Yapmacik konuşmak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…