kardeşim bu sitede hangi sayfaya gırsem en az 5 dk sonra acılıyor. Pc de sorun var dıyıcem ama diğer sitelerde bu sorun olmuyor,neden acaba?
Birde ben kayd olurken msn mi gizlemeyi unutmusum yonetici abilerimiz gizliyebilirlerse cok mutlu olurum
kendi profilinize giriniz sol taraftan uyelik ayarları natıklayınız açılan sayfadan e posta adresinizi gizleyebilirsniz,, gizleme onay kutusunu onaylamanız yeterlidir...
şifrene luzum yok bunu yapabilmek için,, şu anda bu mesajı yazabildiğine göre online uyesin,, ve profilini açıp dediğimi yapabilrisn,, teorik olarak böle hiç başıma gelmedi ama senden hangi aşamada şifre istedi?
üfff ya iyiki bilmiyoruz ha...
ya ben msnden direk giriyorum benden sifre sormuyor ama profılımı degistırmek istediğim zaman sifremi istiyor...
yalan mı soyluyoruz.
neyse kalsın yardımınızı falan istemiyorum...
bunları sölemenizi gerektirecek bişey sölediğimi sanmıyorum,, gereksiz bi çıkıştı..
www.saidnur.org adresini açın ana sayfada en üstte sol tarafta şifreyi kullanıcı adını girdiğiniz yer var kullanıcı adınızı yazdığınız boş satırın ustunde şifremi unuttum? yazıyor ona tıklayıp işlemleri takib ederek mail adresinize şifrenizin gönderilmesini sağlayabilrisniz..