Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
yaşanan bir kaza
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ziyakarababa" data-source="post: 200202" data-attributes="member: 8628"><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px">yaşanan bir kaza</span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><strong>Bu olay gerçek hayatta olmuş ve basına yansımış bir olaydır.</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> Büyükşehir Belediyesi Kuruluşlarından KIPTAS'ın Genel Müdür Yardımcısı</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> Emin Batur, şantiyelerden birinde meydana gelen bir kaza sonunda kazaya maruz</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> kalan duvarcı ustasının yazdıgı</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> tutanak:</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> İş kazası tutanagına planlama hatası diye yazmıştım.Bunu yeterli</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> görmiyerek, ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz.</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> Şu anda hastanede yatmama neden olaylar aynen aşagıda anlattıgım gibi</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> olmuştur.</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> Bildiginiz gibi ben bir duvarcı ustasıyım.İnşaatın 6. katındaki işimi</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> bitirdigim zaman biraz tugla artmıştı,</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> yaklaşık 250 kg.kadar oldugunu tahmin ettigim bu tuglaları aşagıya</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> indirmek gerekiyordu.Aşağıya indim</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> bir varil buldum, ona saglam bir ip bagladım, 6. kata çıktım. İpi bir</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> çıkrıktan geçirip ucunu aşagıya</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> salladım.Tekrar aşagıya indim ve ipi çekerek varili 6 kata çıkardım.</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> İpin ucunu saglam bir yere baglayıp tekrar</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> yukarı çıktım. Bütün tuglaları varile doldurdum.Aşagı indim, bagladıgım</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> ipin ucunu çözdüm. İpi cözmemle birlikte birden</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> kendimi havada buldum. N asıl bulmuyayım ben yaklaşık 70 kiloyum. 250kg</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> lık varil süratle aşagıya düşerken</strong> </span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><a href="http://hikaye.muhabbetullah.com/index-49.php##" target="_blank">http://hikaye.muhabbetullah.com/index-49.php##</a></span></span> </p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong>beni yukarıçekti.Heyecan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akıl</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> edemedim.Yolun yarısında Dolu varille çarpıştık.Sag</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> iki kaburgamın burada kırıldıgını sanıyorum. Tam yukarı çıkınca 2</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> parmagım iple beraber çıkrıga sıkıştı.</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong>Parmaklarımda bu sırada kırıldı. Bu esnada yere çarpan varilin dibi</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> çıktı ve tuglalar etrefa saçıldı.Varil</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> hafifleyince bu sefer ben aşagıya inmeye varil yukarı çıkmaya başladı ve</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> yolun yarısında yine</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> varille çarpıştık.Sol bacağımın kaval kemigide bu sırada kırıldı. Can</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> havli ile ipi bırakmayı akıl ettim. Başımı yukarı</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> kaldırdıgımda boş varilin süratle üzerime geldiğini gördüm.</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> Kafatasımında böyle çatladığını sanıyorum.</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> Bayılmışım, gözümü hastanede açtım.Cenab-i Hak'tan tüm kullarını böyle</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> görünmez kazalardan korumasını diler,</strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> </strong></span></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong> hürmetle ellerinizden öperim.</strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyakarababa, post: 200202, member: 8628"] [COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=4]yaşanan bir kaza [/SIZE][SIZE=4][B]Bu olay gerçek hayatta olmuş ve basına yansımış bir olaydır. Büyükşehir Belediyesi Kuruluşlarından KIPTAS'ın Genel Müdür Yardımcısı Emin Batur, şantiyelerden birinde meydana gelen bir kaza sonunda kazaya maruz kalan duvarcı ustasının yazdıgı tutanak: İş kazası tutanagına planlama hatası diye yazmıştım.Bunu yeterli görmiyerek, ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama neden olaylar aynen aşagıda anlattıgım gibi olmuştur. Bildiginiz gibi ben bir duvarcı ustasıyım.İnşaatın 6. katındaki işimi bitirdigim zaman biraz tugla artmıştı, yaklaşık 250 kg.kadar oldugunu tahmin ettigim bu tuglaları aşagıya indirmek gerekiyordu.Aşağıya indim bir varil buldum, ona saglam bir ip bagladım, 6. kata çıktım. İpi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşagıya salladım.Tekrar aşagıya indim ve ipi çekerek varili 6 kata çıkardım. İpin ucunu saglam bir yere baglayıp tekrar yukarı çıktım. Bütün tuglaları varile doldurdum.Aşagı indim, bagladıgım ipin ucunu çözdüm. İpi cözmemle birlikte birden kendimi havada buldum. N asıl bulmuyayım ben yaklaşık 70 kiloyum. 250kg lık varil süratle aşagıya düşerken[/B] [/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][URL="http://hikaye.muhabbetullah.com/index-49.php##"][B][COLOR=black][FONT=Tahoma][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/URL][B][FONT=Tahoma][/FONT][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [SIZE=4][B]beni yukarıçekti.Heyecan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akıl edemedim.Yolun yarısında Dolu varille çarpıştık.Sag iki kaburgamın burada kırıldıgını sanıyorum. Tam yukarı çıkınca 2 parmagım iple beraber çıkrıga sıkıştı. Parmaklarımda bu sırada kırıldı. Bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuglalar etrefa saçıldı.Varil hafifleyince bu sefer ben aşagıya inmeye varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine varille çarpıştık.Sol bacağımın kaval kemigide bu sırada kırıldı. Can havli ile ipi bırakmayı akıl ettim. Başımı yukarı kaldırdıgımda boş varilin süratle üzerime geldiğini gördüm. Kafatasımında böyle çatladığını sanıyorum. Bayılmışım, gözümü hastanede açtım.Cenab-i Hak'tan tüm kullarını böyle görünmez kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Times New Roman][SIZE=4] [/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
yaşanan bir kaza
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…