Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yeniden başlıyorum aynı sevdaya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 16460" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">Hep iyilikler çalıyor kapısını düşlerimin</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve sert bir yel gibi kesip biçiyor duygularımı</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kanayan anıları geçip giden günlerimin, </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Oturup yineliyorum bazan beynimin kitabına</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">boşluğunda bir anlık zaman diliminin</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">zeminsiz bir uğranışın sonunda</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ürkek bakınışlarını coşku ve tedirginliğin,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Zorunlu başlayan bir gidişin gerisindeki</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sinede zehir gibi saklanan ağlayışları,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ve ardında çırpınışı kanayan ellerin</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">çam dalı gibi umarsızca</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yürekleri yorulmadan ölüme gidenlerin</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sevdalı ve coşkun olundukça yaşanıyor güzellikler,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">o yüzdendir gözlerinde yerleşmemin sırrı hep,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Veya gidilir bir ağıt gibi sızım sızım şafak öncesi</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve gelinir bir müjde habercisince geç vakitler</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yaşamı sürdüren ne ekmektir yalnızca ve ne de su,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Parlak ve ışıltılı</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve sevdalı gözler gibi</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir ülke uzanır senden bana</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gönlün saltanat kurduğu.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sıcaktır toprak ve bereket fışkırır</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bahardır çiçekli bayırlarda oylumlanan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ve tüm bir ömrün sevgi sarhoşluğunda susuzluğu</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hangi durgun sulara sürükleyebilir benim</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yorgun ve yaşlı teknemi,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bu öfke deryasından</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bu azgın dalgalardan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sevdalı gönüllerin esintileri.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ve kuytu bir koy gibi durgunlaştırabilir mi yüreğimi</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">günü karartarak gelen küstahlığından,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">eksoz dumanıylan karartılan yarınların</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve küfür gibi inen onurumuza</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">televizyon haberlerinden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kanlı kuzgun gagalarının</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hep güzelliklerden yana atıyor yüreğim,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir dalga vuruyor efil efil çocuksu sevgilerden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir dalga okşayan, büyülü, ürpertili,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Martı kuşları mıdır süzülen</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yanan ufkun üstünden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bu akşam vakti,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yoksa sevdamız yine</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">dalga mı kaptı deli gönlümüzden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Gün batımı gözlerime oturan hüzün</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gitmez bir türlü bakışlarımdan</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kovulmadan karanlıklar kanatılarak şafakta,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Oysa gecede açılır bahtı yarasaların,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ava çıkar bütün çakallar</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ve cengaver kesilir tüm korkak kurtları piyasanın</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Çın çın öten sessizlik terkedilmişliği anımsatır bana</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Gökte yıldızlar bırakılmış bir bebeği izbe köşelerde,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Karanlıklar postal ve palet zırıltısıdır tankların.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ve geleceğimi kanatan aymazlıklar</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">mezar taşlarıdır</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kötürümleşmiş bir toplumsal yaşamın Şimdi silbaştan yüklüyorum kendimi</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gözlerde alevlenen o ilk coşkunluklara,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ve her nasılsa</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">baskın çıkıyor çok daha fazla</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yeni tutkularım eskilerden,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Gönül kanat vurmak isteminde dalgalı sulara</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ve ben başlıyorum yeniden</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hiç olmamış gibi gönlün yollarında kaza bela,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">saplanmamış gibi yüreğime dost hançerleri,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bitimsiz bir sevdaya başlar gibi derinden.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir destan tadında renkli ve fırtınalı,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir kara sevda kutsallığında acı ve ızdıraplı.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir yanımda sen varsın</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gün doğuyor gözlerimden,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir yanımda kalabalıkların haykırışları</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">dilek_80 den alıntı </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 16460, member: 5"] [B][COLOR=green]Hep iyilikler çalıyor kapısını düşlerimin ve sert bir yel gibi kesip biçiyor duygularımı kanayan anıları geçip giden günlerimin, Oturup yineliyorum bazan beynimin kitabına boşluğunda bir anlık zaman diliminin zeminsiz bir uğranışın sonunda ürkek bakınışlarını coşku ve tedirginliğin, Zorunlu başlayan bir gidişin gerisindeki sinede zehir gibi saklanan ağlayışları, Ve ardında çırpınışı kanayan ellerin çam dalı gibi umarsızca yürekleri yorulmadan ölüme gidenlerin Sevdalı ve coşkun olundukça yaşanıyor güzellikler, o yüzdendir gözlerinde yerleşmemin sırrı hep, Veya gidilir bir ağıt gibi sızım sızım şafak öncesi ve gelinir bir müjde habercisince geç vakitler Yaşamı sürdüren ne ekmektir yalnızca ve ne de su, Parlak ve ışıltılı ve sevdalı gözler gibi bir ülke uzanır senden bana gönlün saltanat kurduğu. Sıcaktır toprak ve bereket fışkırır Bahardır çiçekli bayırlarda oylumlanan Ve tüm bir ömrün sevgi sarhoşluğunda susuzluğu Hangi durgun sulara sürükleyebilir benim yorgun ve yaşlı teknemi, Bu öfke deryasından bu azgın dalgalardan sevdalı gönüllerin esintileri. Ve kuytu bir koy gibi durgunlaştırabilir mi yüreğimi günü karartarak gelen küstahlığından, eksoz dumanıylan karartılan yarınların ve küfür gibi inen onurumuza televizyon haberlerinden kanlı kuzgun gagalarının Hep güzelliklerden yana atıyor yüreğim, Bir dalga vuruyor efil efil çocuksu sevgilerden bir dalga okşayan, büyülü, ürpertili, Martı kuşları mıdır süzülen yanan ufkun üstünden bu akşam vakti, yoksa sevdamız yine dalga mı kaptı deli gönlümüzden Gün batımı gözlerime oturan hüzün gitmez bir türlü bakışlarımdan kovulmadan karanlıklar kanatılarak şafakta, Oysa gecede açılır bahtı yarasaların, Ava çıkar bütün çakallar ve cengaver kesilir tüm korkak kurtları piyasanın Çın çın öten sessizlik terkedilmişliği anımsatır bana Gökte yıldızlar bırakılmış bir bebeği izbe köşelerde, Karanlıklar postal ve palet zırıltısıdır tankların. Ve geleceğimi kanatan aymazlıklar mezar taşlarıdır kötürümleşmiş bir toplumsal yaşamın Şimdi silbaştan yüklüyorum kendimi gözlerde alevlenen o ilk coşkunluklara, Ve her nasılsa baskın çıkıyor çok daha fazla yeni tutkularım eskilerden, Gönül kanat vurmak isteminde dalgalı sulara Ve ben başlıyorum yeniden hiç olmamış gibi gönlün yollarında kaza bela, saplanmamış gibi yüreğime dost hançerleri, bitimsiz bir sevdaya başlar gibi derinden. Bir destan tadında renkli ve fırtınalı, Bir kara sevda kutsallığında acı ve ızdıraplı. Bir yanımda sen varsın gün doğuyor gözlerimden, bir yanımda kalabalıkların haykırışları[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=green]dilek_80 den alıntı [/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yeniden başlıyorum aynı sevdaya
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…