Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yeniden başlıyorum aynı sevdaya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurhadimi" data-source="post: 16467" data-attributes="member: 526"><p><strong><span style="color: #008000">Ve her nasılsa</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">baskın çıkıyor çok daha fazla</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">yeni tutkularım eskilerden,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Gönül kanat vurmak isteminde dalgalı sulara</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Ve ben başlıyorum yeniden</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">hiç olmamış gibi gönlün yollarında kaza bela,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">saplanmamış gibi yüreğime dost hançerleri,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">bitimsiz bir sevdaya başlar gibi derinden.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Bir destan tadında renkli ve fırtınalı,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Bir kara sevda kutsallığında acı ve ızdıraplı.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Bir yanımda sen varsın</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">gün doğuyor gözlerimden,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">bir yanımda kalabalıkların haykırışları</span></strong></p><p></p><p> </p><p>RUHUNA SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurhadimi, post: 16467, member: 526"] [B][COLOR=#008000]Ve her nasılsa baskın çıkıyor çok daha fazla yeni tutkularım eskilerden, Gönül kanat vurmak isteminde dalgalı sulara Ve ben başlıyorum yeniden hiç olmamış gibi gönlün yollarında kaza bela, saplanmamış gibi yüreğime dost hançerleri, bitimsiz bir sevdaya başlar gibi derinden. Bir destan tadında renkli ve fırtınalı, Bir kara sevda kutsallığında acı ve ızdıraplı. Bir yanımda sen varsın gün doğuyor gözlerimden, bir yanımda kalabalıkların haykırışları[/COLOR][/B] RUHUNA SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yeniden başlıyorum aynı sevdaya
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…