Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Yeşil örtülü Tabut...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 8273" data-attributes="member: 221"><p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>Yolda karşılaştığımızda, ezan okunuyordu.</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>-Gel seni camiye götüreyim, dedim.Bugün Cuma biliyorsun.</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>Alaycı bir tavırla:</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>-Ben camiye gitmem!.. dedi.Boşuna ısrar etme.</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>-Peki dedim. Neden direniyorsun?</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>-Ne bileyim, olmuyor işte!.. diye karşılık verdi.Belki çevrenin de tesiri var.Hem pantolonumun ütüsü bozulup, dizleri aşınır diye korkuyorum.</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>İster istemez gülerek:</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>-Herhalde şaka yapıyorsun, dedim.Bunun için cami terk edilir mi?</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>-Ciddi söylüyorum dedi.Giyimime çok düşkün olduğumu bilirsin.Özellikle yeşil giydiğimide...</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>Gerçekten de öyleydi.En lüks mağazalardan aldığı elbiselerini yeşilin farklı tonlarından seçer ve her zaman jilet gibi ütülü tutardı.</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>-Hayatında hiç camiye gittin mi? diye sordum.</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>-Çocukken dedemle birlikte gittim!.. dedi.Fakat artık gitmeye niyetim yok!</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>Söyledikleri beni çok şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti.Daha sonra el sıkışıp ayrıldık.</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>Onunla sohbetimden iki ay sonra, kendisinin camide olduğunu söylediler.</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>-Hemen gittim.</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>Bahçedeki namaz saflarının en önündeydi ve üzerinde yine yeşiller vardı.</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>Yavaşca yanına yaklaştım ve kısık bir sesle:</em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em></em></strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e"><strong><em>-Hani? dedim.Camiye gelmeyecektin.</em></strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><p style="text-align: center"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #005b2e"><em>Hiç sesini çıkartmadı.Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde </em>yatıyordu... </span></strong></span></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #005b2e">ALINTI</span></span></strong></p><p></span><p style="text-align: center"></p><p></span><p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 8273, member: 221"] [CENTER][COLOR=blue][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#005b2e][B][I]Yolda karşılaştığımızda, ezan okunuyordu. -Gel seni camiye götüreyim, dedim.Bugün Cuma biliyorsun. Alaycı bir tavırla: -Ben camiye gitmem!.. dedi.Boşuna ısrar etme. -Peki dedim. Neden direniyorsun? -Ne bileyim, olmuyor işte!.. diye karşılık verdi.Belki çevrenin de tesiri var.Hem pantolonumun ütüsü bozulup, dizleri aşınır diye korkuyorum. İster istemez gülerek: -Herhalde şaka yapıyorsun, dedim.Bunun için cami terk edilir mi? -Ciddi söylüyorum dedi.Giyimime çok düşkün olduğumu bilirsin.Özellikle yeşil giydiğimide... Gerçekten de öyleydi.En lüks mağazalardan aldığı elbiselerini yeşilin farklı tonlarından seçer ve her zaman jilet gibi ütülü tutardı. -Hayatında hiç camiye gittin mi? diye sordum. -Çocukken dedemle birlikte gittim!.. dedi.Fakat artık gitmeye niyetim yok! Söyledikleri beni çok şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti.Daha sonra el sıkışıp ayrıldık. Onunla sohbetimden iki ay sonra, kendisinin camide olduğunu söylediler. -Hemen gittim. Bahçedeki namaz saflarının en önündeydi ve üzerinde yine yeşiller vardı. Yavaşca yanına yaklaştım ve kısık bir sesle: -Hani? dedim.Camiye gelmeyecektin.[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER] [COLOR=blue][FONT=comic sans ms][CENTER] [SIZE=4][B][COLOR=#005b2e][I]Hiç sesini çıkartmadı.Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde [/I]yatıyordu... [/COLOR][/B][/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=#005b2e]ALINTI[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER][/FONT][CENTER][/center][/COLOR][CENTER][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Yeşil örtülü Tabut...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…