Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Yeter ki kansam, hiç yorulmadan aşkı solusam!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 221809" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bilmezdim hissiyatın nevi şahsına hasredilen o naif ve özel halini</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yılların yitikliği, yüreğimin ezikliğini nefesinim firkat sessizliğini</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kimseye söyleyemezdim ve çekilir bir köşeye ibretle temaşa ederdim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nerden bilirdim, kimden öğrenecektim hale zuhur etmeyince, dedim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne ruhuma süruru bahşeden ve suhuletin didarından olan gözleri</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne içimi acıtan gönlümün sedasını usulca ummana bırakan sözleri</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Düşüncelerime hucum eden keyfiyeti ve edebe isyan eden o heceleri</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hiç dilemedim, sabrın yumağında kanaatle serinledim, hep bekledim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bazen hüzzam, bazen rast ve bazan de saba makamıyla iktifa ettim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yaylı tanburun sesi, kanunun muvazenesini, neyin muştu ülfetini</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Aşkın vazgeçiren nimetini, nefsanilikte ki sefilliği idrakle demledim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Güle olan hasretimi, çiçeği koklarken içtenliğimi o an kime söyledim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hattatın sabrında, her sanatın aşka ram eğleyen lahzasında ararım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar yüreğim ağlasa, içim sızlayarak namaza dursa da yanarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden hakikat perdeelerinden, kalbime inşirah saadetinden sorarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gün karardımı, dağın yamaçları ruhuma sancılar bıraktımı anlarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gecenin cezbeden melalinden, kalbime aşina olan vecdine kanarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Lal olan dilim, fersizleşen gözüm, hesabın didarında ki son sözüm</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar hüzünlensem ve ruhumu hicranın esintisiyle serinletsem</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Her bayramın kalbimde açtığı yaraları sarıp coşkuyla ağlamak isterim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 221809, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bilmezdim hissiyatın nevi şahsına hasredilen o naif ve özel halini[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yılların yitikliği, yüreğimin ezikliğini nefesinim firkat sessizliğini[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kimseye söyleyemezdim ve çekilir bir köşeye ibretle temaşa ederdim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nerden bilirdim, kimden öğrenecektim hale zuhur etmeyince, dedim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne ruhuma süruru bahşeden ve suhuletin didarından olan gözleri[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne içimi acıtan gönlümün sedasını usulca ummana bırakan sözleri[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Düşüncelerime hucum eden keyfiyeti ve edebe isyan eden o heceleri[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hiç dilemedim, sabrın yumağında kanaatle serinledim, hep bekledim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bazen hüzzam, bazen rast ve bazan de saba makamıyla iktifa ettim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yaylı tanburun sesi, kanunun muvazenesini, neyin muştu ülfetini[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Aşkın vazgeçiren nimetini, nefsanilikte ki sefilliği idrakle demledim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Güle olan hasretimi, çiçeği koklarken içtenliğimi o an kime söyledim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hattatın sabrında, her sanatın aşka ram eğleyen lahzasında ararım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar yüreğim ağlasa, içim sızlayarak namaza dursa da yanarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden hakikat perdeelerinden, kalbime inşirah saadetinden sorarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gün karardımı, dağın yamaçları ruhuma sancılar bıraktımı anlarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gecenin cezbeden melalinden, kalbime aşina olan vecdine kanarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Lal olan dilim, fersizleşen gözüm, hesabın didarında ki son sözüm[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar hüzünlensem ve ruhumu hicranın esintisiyle serinletsem[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Her bayramın kalbimde açtığı yaraları sarıp coşkuyla ağlamak isterim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Yeter ki kansam, hiç yorulmadan aşkı solusam!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…