Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
yetinmeyi bilirmisin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 11657" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">Zamanın birinde</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">çok büyük bir devlet var mış gül bahçeleri ve çok güzel bir prensesi ile ünlüymüş</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">prensese talip cokmuş</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">padişahlar mı şehzadeler mi</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">prensler mi</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">krallar mı kimler yok dünyaca tanınan tüm büyükler prenses ile evlenmek istiyormus .</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Prenses gelen tüm talipleri geri çeviriyor muş.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bu ülkede yasayan adabı ile kişiliği ile dürüstlüğü ile tanınan genc bir terzi;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ben prenses ile evlenecegim der.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">prensesin huzuruna varır </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Prensesim</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">size bu kadar zengin bir hayatı belki veremem lakin sizin için elimden ne geliyorsa sizi mutlu edebilecek ne varsa yaparım.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">diyerek evlenme teklifini sunar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">prenses alaycı bir tavırla beni kimler istemediki onlara varmadım sana mı kaldım der.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bu alaycı tavır terzinin çok zoruna gider ve ülkeden ayrılır </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">7 sene boyunca çalısır didinir dünyanın en zengin adamı olur.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ülkeye geri döner.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">döndüğünde prensesin kambur şaşı biri ile evli oldugunu ögrenir hayretler içinde prensese gider sebebi soracaktır. neden bu kambur diyecektir.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">huzura varır.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">prenses; terzi hiç bir suali sormadan, gül bahcesine götürür terziyi.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">terzi bir anlam veremez.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">prenses gül bahçesinden en güzel gülü koparıp getirmesini ister.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ama bir şartı vardır en güzel gülü gelirken koparmayacak giderken koparacaktır.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">terzi tamam der ve bahçeye girer.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">güzel bir gül görür. tam egilip koparacak az ileride daha güzelini görür.koparamaya çalışırken ileride daha iyiysi vardı daha iyisi vardır derken bahce biter önünde bir tane gül ama kurumuş bir gül vardır onu koparıp prensese döner.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">prenses gülü aldıktan sonra </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">;ŞİMDİ BENİ ANLADIN MI?HATAMIZI GÖRDÜN MÜ DER.</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 11657, member: 5"] [B][COLOR=green]Zamanın birinde çok büyük bir devlet var mış gül bahçeleri ve çok güzel bir prensesi ile ünlüymüş prensese talip cokmuş padişahlar mı şehzadeler mi prensler mi krallar mı kimler yok dünyaca tanınan tüm büyükler prenses ile evlenmek istiyormus . Prenses gelen tüm talipleri geri çeviriyor muş. bu ülkede yasayan adabı ile kişiliği ile dürüstlüğü ile tanınan genc bir terzi; ben prenses ile evlenecegim der. prensesin huzuruna varır Prensesim size bu kadar zengin bir hayatı belki veremem lakin sizin için elimden ne geliyorsa sizi mutlu edebilecek ne varsa yaparım. diyerek evlenme teklifini sunar prenses alaycı bir tavırla beni kimler istemediki onlara varmadım sana mı kaldım der. bu alaycı tavır terzinin çok zoruna gider ve ülkeden ayrılır 7 sene boyunca çalısır didinir dünyanın en zengin adamı olur. ülkeye geri döner. döndüğünde prensesin kambur şaşı biri ile evli oldugunu ögrenir hayretler içinde prensese gider sebebi soracaktır. neden bu kambur diyecektir. huzura varır. prenses; terzi hiç bir suali sormadan, gül bahcesine götürür terziyi. terzi bir anlam veremez. prenses gül bahçesinden en güzel gülü koparıp getirmesini ister. ama bir şartı vardır en güzel gülü gelirken koparmayacak giderken koparacaktır. terzi tamam der ve bahçeye girer. güzel bir gül görür. tam egilip koparacak az ileride daha güzelini görür.koparamaya çalışırken ileride daha iyiysi vardı daha iyisi vardır derken bahce biter önünde bir tane gül ama kurumuş bir gül vardır onu koparıp prensese döner. prenses gülü aldıktan sonra ;ŞİMDİ BENİ ANLADIN MI?HATAMIZI GÖRDÜN MÜ DER.[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
yetinmeyi bilirmisin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…