Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yetmiyor Benim Nalem...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eymen" data-source="post: 17245" data-attributes="member: 628"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'">YETMİYOR BENİM NALEM</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Sen benim kor dünyama açılan yelpazesin...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Sen vuslatın çiçeği,hicran nöbetçisisin</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Sensiz olmuyor işte,olmaz olmaz bir hayat...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Bir gariplik içinde bu bilmece fesahat...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Hadd-i vasata erdim şükür buldum da ben seni...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Sanki daha önceden beklenilen dost gibi...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Zemheri ayazında kaldı gözlerim yolda...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Sana ulaşana dek az kalmadım fizarda...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Nasıl bir vuslattı o,nasıl nasıl kuşatış...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Engin hakikatleri geç de olsa kavrayış...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Rabb’im Sana hamdolsun sana hamdolsun Rabb’im!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Sen ruhumu bu latif tılsım ile yücelttin..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Yüceliğim nefsimden, haşa; asla olamaz...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Tattırdığın deryaya elbet herkes dalamaz...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Beni Sen bu yollarda büyüt ve daim yürüt...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Adanayım kalp ile ve nihayetinde;çürüt...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Kalbim daim “ah” desin,hal dilim hep inlesin...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Susayan gönüllere ibret olsun nefesim...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Dünyam “hakikat” olsun,nurlarım ve de kalem...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> Duysun dünya “gür sesi”,yetmiyor benim nalem...</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"> HALİDE ÇETİN</span></span></p><p></p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eymen, post: 17245, member: 628"] [SIZE=3][FONT='Arial Black']YETMİYOR BENİM NALEM[/FONT][/SIZE] [FONT='Arial Black'][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Sen benim kor dünyama açılan yelpazesin...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Sen vuslatın çiçeği,hicran nöbetçisisin[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Sensiz olmuyor işte,olmaz olmaz bir hayat...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Bir gariplik içinde bu bilmece fesahat...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Hadd-i vasata erdim şükür buldum da ben seni...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Sanki daha önceden beklenilen dost gibi...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Zemheri ayazında kaldı gözlerim yolda...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Sana ulaşana dek az kalmadım fizarda...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Nasıl bir vuslattı o,nasıl nasıl kuşatış...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Engin hakikatleri geç de olsa kavrayış...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Rabb’im Sana hamdolsun sana hamdolsun Rabb’im![/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Sen ruhumu bu latif tılsım ile yücelttin..[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Yüceliğim nefsimden, haşa; asla olamaz...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Tattırdığın deryaya elbet herkes dalamaz...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Beni Sen bu yollarda büyüt ve daim yürüt...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Adanayım kalp ile ve nihayetinde;çürüt...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Kalbim daim “ah” desin,hal dilim hep inlesin...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Susayan gönüllere ibret olsun nefesim...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Dünyam “hakikat” olsun,nurlarım ve de kalem...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] Duysun dünya “gür sesi”,yetmiyor benim nalem...[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][/FONT] [FONT='Arial Black'][SIZE=3] HALİDE ÇETİN[/SIZE][/FONT] [FONT='Arial Black'][/FONT] [FONT='Arial Black'][/FONT] [FONT='Arial Black'][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yetmiyor Benim Nalem...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…